Καλησπέρα....222,2 κιλά εδώ
Καλησπέρα παιδιά,
Να μοιραστώ και εγώ τα βάρη μου (κυριολεκτικά; :wow: )
Πολλά χρόνια πριν, 31 για την ακρίβεια, Γεννήθηκα....
Το πήγα πολύ πίσω έ;
Οκ πάμε την πιο πρόσφατη ιστορία.
Το μεγαλύτερο που έχω φτάσει είναι 254 κιλά (όχι δεν το στρογγυλοποιώ για κανένα!! :Ρ)
Πολλαπλές προσπάθειες αδυνατίσματος έχουν γίνει στο παρελθόν και θα αναφέρω τις 4 πιο σημαντικές.
Αύγουστος 1998, πήγα στα Bodyline και από 160 κιλά πήγα 112 σε ηλικία 15 ετών και σε 1 χρόνο....
Νοέμβριος του 2006 έκανα το πρώτο δαχτυλίδι στα 254 (!!) κιλά.
Νοέμβριος (ξανά) 2007 αυτήν την φορά, μετά από μετακίνηση του πρώτου δαχτυλιδιού και έχοντας φτάσει 180 κιλά, έκανα το δεύτερο δαχτυλίδι.
Εδώ τώρα είναι ένα τεράστιο κενό, όχι δεν πηγαίναν καλά οι δουλειές, άλλαξα πόλη, ανεργία μετά, ανασφάλιστος, τα παράτησα όλα....
Και ερχόμαστε στην τελευταία προσπάθεια........
09/06/2014 μετά από διάφορα ραντεβού για βαριατρική χειρουργική (την "καλή" αυτή την φορά, τέλος με τα μπριγιαν και τα δαχτυλίδια), και μετά από την απόρριψη των περισσοτέρων από αυτούς αν δεν χάσω πρώτα κάποια κιλά (ήμουν 222,2, και έπρεπε να πέσω κάτω απο τα 210 για 2 επεμβάσεις, πρώτα περιοριστικού χαρακτήρα και έπειτα η παράκαμψη στα 180-190), αποφάσισα (ναι εγώ το αποφάσισα) να πάω σε διατροφολόγο, αρχικά για να φτάσω τους στόχους της επέμβασης.
Τώρα είμαι σε δίλημμα.....
Έχουν περάσει 34 εβδομάδες δια(σ)τροφής και έχω χάσει 52 κιλά.
Φοβάμαι λίγο και τα χειρουργεία είναι η αλήθεια, ο διατροφολόγος (φυσικά) λέει να συνεχίσω, ο χειρούργος να χειρουργηθώ, ο γυμναστής να αρχίσω γυμναστική, ο υδραυλικός ότι πρέπει να αλλάξω τους σωλήνες στην κουζίνα, κ.ο.κ......
Any thoughts?
Σας βάζω και μια εικονίτσα που μου αρέσει, και έχει να κάνει με το διάγραμμα της απώλειας βάρους μου.
http://i.imgur.com/VjULOOv.png
Well, that's all folks, όπως λένε και οι φίλοι μου στην Warner Bros.
Είμαι ο Μάνος και είμαι καλά!
Τους χαιρετισμούς μου :)