Εμπειρίες απο γιατρούς που κάνουν μίνι μπάι-πας;
Καλημέρα σε όλους! Πριν απο 9 χρόνια είχα κάνει γαστρικό μανίκι το οποίο όμως απο την πρώτη στιγμή αποδείχτηκε αποτυχία. Τι ακριβώς έφταιξε; Κατ' αρχάς δεν είχα καθόλου μετεγχειριτική υποστήριξη. Το έκανα σε ιδιώτη και δεν δόθηκε καθόλου βάρος στην ψυχολογία, δεν μου δόθηκε καν διαιτολόγιο! Τώρα, 9 χρόνια μετά, ακούγοντας καλά λόγια για μια γιατρό στον Βόλο αποφάσισα να το ξαναψάξω. Βλέποντάς την γαστροσκόπηση μου είπε πως δεν είχε κοπεί αρκετό στομάχι, ίσως ούτε ο θόλος όπου βρίσκεται η γκρελίνη. Μου πρότεινε να ξανακάνω μανίκι. Πάνω απο αποφάσισα να ξαναμπώ στην διαδικασία η γιατρός αποχώρησε απο το νοσοκομείο κι έμεινα με την έγκριση στο χέρι. Διερευνώντας εναλλακτικές έκανα μια επίσκεψη στον κο Τζοβάρα στο Πανεπιστημιακό Λάρισας, ο οποίος όμως θεώρησε πιο σωστή κίνηση ένα μίνι γαστρικό μπάι πας. Αν και στην αρχή με τρόμαξε αυτή η προοπτική, ψάχνοντάς το λίγο στο ίντερνετ μου φάνηκε λογική κίνηση τελικά. Έχει κανείς εμπειρία απο τον συγκεκριμένο γιατρό; Με όσους έχω μιλήσει μου προτείνουν τον Μάργαρη στην Αθήνα, αλλά οικονομικά με δυσκολεύει πάρα πολύ (μετακίνηση, ξενοδοχεία, κλπ). Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη...