Βουλιμια στην εγκυμοσύνη?
Γειά σας , πρέπει κάπου να μιλήσω γιατί θα σκάσω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, ας σας πω την ιστορία μου. Λοιπόν από μικρή πάντα έτρωγα ότι ήθελα κ δεν έφτανα ούτε τα 50 κιλά, ύψος έχω 1.60. Ξαφνικά στα 25 περίπου άρχισαν παχαινω αλλά συνέχιζα να τρώω ανθυγιεινά κ να πίνω πολύ αλκοόλ. Μένω έγκυος 63 κιλά στα 29 μου, παίρνω 15 κιλά στην εγκυμοσύνη κ 4 μήνες μετά τη γέννα χωρίς δίαιτα πέφτω στα 59. Ενθουσιαζομαι κ πλακωνομαι στα γλυκά, φτάνω τα 65. Μια μέρα μου γυρνάνε τα μυαλά κ ξεκινάω δίαιτα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Χωρίς διαιτολόγο, απλώς έκοψα όλα τα παχυντικα κ με τρομερές αφαγιες, έως κ 24 ώρες καταλήγω στα 50 κιλά μέσα σε 4 μήνες. Διατηρουμαι με απίστευτη πείνα κ στέρηση σ αυτά τα κιλά μέχρι τα στα 33 μου όπου κ ξαναμενω έγκυος. Προσπάθησα να συνεχίσω τις αφαγιες αλλά η πείνα κ λαιμαργία με νίκησαν. Είμαι στον 7ο μήνα κ έχω πάρει 11 κιλά. Τις τελευταίες μέρες νομίζω ξέφυγα, τρώω απίστευτες ποσότητες γλυκών κ κατευθείαν πάω κ κάνω εμετό. Νιώθω χάλια, σιχαίνομαι τον εαυτό μου, τρέφομαι σαν ζώο, φοβάμαι ότι θα πάθει κάτι το μωρό, αφήστε που δυσκολεύομαι πολύ να προκαλέσω εμετό με αποτέλεσμα να κλεινομαι στο μπάνιο με τις ώρες κ να με ψάχνει η κόρη μου. Έχω τρελαθεί πρέπει να σταματήσει όλο αυτό δεν πρέπει να πάρω άλλα κιλά αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω βλακειες! Ο άντρας μου δεν έχει καταλάβει κάτι κ δεν μπορώ να του μιλήσω γιατί ήδη με λέει εμμονικη. Ελπίζω να μη σας κούρασα, σας παρακαλώ, ψάχνω δύναμη