Η κοπέλα μου δε θελει ερωτα
Καλησπέρα ειμαι 17 χρόνων και η κοπέλα μου 16(γ και β λυκείου) και έχουμε δυόμιση χρονια σχέση. Το πρόβλημα μου ειναι οτι εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα χωρις ανταπόκριση. Βεβαια υπάρχουν στιγμες που μενουμε μονοι μας και κανουμε καποια πραγματα( δε μπορω να τα πω αλλιώς παρα μονο με το ονομα τους,τη δαχτυλωνω και αυτη μου βαραει μ@...@ αλλα δε τελειώνω)αλλα δε κανουμε σεξ ουτε αλλα αξιοσημείωτα προκαταρκτικά. Οσες φορες της εχω πει για στοματικο σεξ μου λεει πως αηδιαζει και να της κανω αλλα και να μου κανει. Τωρα τελευταία μου ειπε πως θα προσπαθήσει να με κανει να τελειωσω την επομενη φορα αλλα φοβάται και δε ξερει πως θα ειναι αυτο. Δε ξερω τι να κανω δεν νιωθω και πολυ καλα ψυχολογικα καποιες στιγμες με παιρνει απο κατω και στεναχωριεμαι πολυ. Ειμαστε τοσο καιρο μαζι εχουμε περασει τοσα και δε με ικανοποιεί καθολου σε αυτον το τομεα, πολυ απλα ουτε μια πιπα δε παιζει και ειδικα οταν ακουω απο φιλους μου τι κανουν με τις κοπελες τους που ειναι σε σχεση λιγοτερο καιρο ενα εξάμηνο για παράδειγμα. Ελπίζω να βρω μια λυση και κατι να γινει