Η κοπέλα μου δε θελει ερωτα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Junior Member

Η κοπέλα μου δε θελει ερωτα

Καλησπέρα ειμαι 17 χρόνων και η κοπέλα μου 16(γ και β λυκείου) και έχουμε δυόμιση χρονια σχέση. Το πρόβλημα μου ειναι οτι εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα χωρις ανταπόκριση. Βεβαια υπάρχουν στιγμες που μενουμε μονοι μας και κανουμε καποια πραγματα( δε μπορω να τα πω αλλιώς παρα μονο με το ονομα τους,τη δαχτυλωνω και αυτη μου βαραει μ@...@ αλλα δε τελειώνω)αλλα δε κανουμε σεξ ουτε αλλα αξιοσημείωτα προκαταρκτικά. Οσες φορες της εχω πει για στοματικο σεξ μου λεει πως αηδιαζει και να της κανω αλλα και να μου κανει. Τωρα τελευταία μου ειπε πως θα προσπαθήσει να με κανει να τελειωσω την επομενη φορα αλλα φοβάται και δε ξερει πως θα ειναι αυτο. Δε ξερω τι να κανω δεν νιωθω και πολυ καλα ψυχολογικα καποιες στιγμες με παιρνει απο κατω και στεναχωριεμαι πολυ. Ειμαστε τοσο καιρο μαζι εχουμε περασει τοσα και δε με ικανοποιεί καθολου σε αυτον το τομεα, πολυ απλα ουτε μια πιπα δε παιζει και ειδικα οταν ακουω απο φιλους μου τι κανουν με τις κοπελες τους που ειναι σε σχεση λιγοτερο καιρο ενα εξάμηνο για παράδειγμα. Ελπίζω να βρω μια λυση και κατι να γινει

Senior Member
    Καταρχας οι φιλοι σου σου λενε ψεματα για τις φοβερες δικες τους εμπειριες, μην τους πιστευεις.
    Η κοπελα σου εχει δικαιωμα να αποφασιζει τι θελει να κανει και τι οχι και πότε θα το κανει.
    Δε θα σε πιπωσει για να μπορεις εσυ να πηγαινεις να κοκορευεσαι στους φιλους σου.
    Θα το κανει οταν θα το θελει αυτη.
    Μαλλον την εχεις πρηξει στην πιεση και βγαζει αντιδραση.
    Μεχρι να νιωσει πιο ανετα και να το θελησει κι αυτη, μπορεις απλα να λες ψεματα στους φιλους σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Δε νομιζω να μου λενε ψεματα δε λενε και τρέλα πραγματα
    Σιγουρα αυτη εχει το δικαίωμα να κανει κατι οταν θα ειναι ετοιμη και φυσικα δε θελω να κανει οτιδήποτε για να το λεω εγω στους φιλους μου . Επίσης δε θέλω να τη πιεσω αλλα δς βλεπω να γίνεται τιποτα. Δε θελω να φυγω για σπουδες να χωρισουμε και να μη κανουμε τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiorgioX View Post
    Καλησπέρα ειμαι 17 χρόνων και η κοπέλα μου 16(γ και β λυκείου) και έχουμε δυόμιση χρονια σχέση. Το πρόβλημα μου ειναι οτι εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα χωρις ανταπόκριση. Βεβαια υπάρχουν στιγμες που μενουμε μονοι μας και κανουμε καποια πραγματα( δε μπορω να τα πω αλλιώς παρα μονο με το ονομα τους,τη δαχτυλωνω και αυτη μου βαραει μ@...@ αλλα δε τελειώνω)αλλα δε κανουμε σεξ ουτε αλλα αξιοσημείωτα προκαταρκτικά. Οσες φορες της εχω πει για στοματικο σεξ μου λεει πως αηδιαζει και να της κανω αλλα και να μου κανει. Τωρα τελευταία μου ειπε πως θα προσπαθήσει να με κανει να τελειωσω την επομενη φορα αλλα φοβάται και δε ξερει πως θα ειναι αυτο. Δε ξερω τι να κανω δεν νιωθω και πολυ καλα ψυχολογικα καποιες στιγμες με παιρνει απο κατω και στεναχωριεμαι πολυ. Ειμαστε τοσο καιρο μαζι εχουμε περασει τοσα και δε με ικανοποιεί καθολου σε αυτον το τομεα, πολυ απλα ουτε μια πιπα δε παιζει και ειδικα οταν ακουω απο φιλους μου τι κανουν με τις κοπελες τους που ειναι σε σχεση λιγοτερο καιρο ενα εξάμηνο για παράδειγμα. Ελπίζω να βρω μια λυση και κατι να γινει
    χααχαχαχαχαχααχααχ
    νταξει φιλε ολοι τα ιδια τραβάγαμε με τις παρθενες στην ηλικια σου..
    επισης μην πιστευεις τους φιλους σ θα βαζουν σαλτσες..
    εχεις καπου να την πας κανα σπιτι?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    χααχαχαχαχαχααχααχ
    νταξει φιλε ολοι τα ιδια τραβάγαμε με τις παρθενες στην ηλικια σου..
    επισης μην πιστευεις τους φιλους σ θα βαζουν σαλτσες..
    εχεις καπου να την πας κανα σπιτι?
    Ναι έρχεται κάποιες φορες σπιτι μου αλλα καποιες φορές μου λεει δεν εχω ορςξη για τετοια αλλες φορες εχει περιοδο οποτε δε γινεται τιποτα

Senior Member
    Ναι έρχεται κάποιες φορες σπιτι μου αλλα καποιες φορές μου λεει δεν εχω ορςξη για τετοια αλλες φορες εχει περιοδο οποτε δε γινεται τιποτα
    λοιπον ακου τι θα κανεις
    υπαρχει φορα που λειπουν οι γονεις σ από το σπιτι?

Senior Member
    Ντρεπεται και φοβαται μαλλον. Οσο πιο πολυ πιεζεις τοσο πιο πολυ αντιδραση θα βγαζει.
    Αμα δε θελει, δε θελει.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Ναι τοτε έρχεται πες μου

Junior Member
    [QUOTE=savatage;984082]Ντρεπεται και φοβαται μαλλον. Οσο πιο πολυ πιεζεις τοσο πιο πολυ αντιδραση θα βγαζει.
    Αμα δε θελει, δε θελει.[/βγαζει. Ναι αλλα τα εχουμε τοσο καιρο και εγω εχω κ καποιες αναγκες ποσο αλλο θα περιμενω;;

Senior Member
    Ναι τοτε έρχεται πες μου
    λοιπον αυτό που θα σ πω είναι δυσκολο..αλλα σε 10 χρονια από τωρα θα καταλάβεις ότι ηταν το πιο ευκολο πραγμα να την ριξεις....

ακουσε με θα την καλεσεις σε ρομ,αντικο δειπνο σπιτι σου....αυτό θα το κανεις μεσω φακελου θα παρεις ένα φακελο και θα πεις με γλυκια λογια σ περιμενω π.χ το σαββατο σπιτι μου στις 9 για να φαμε..βαλε και καμια καρδια....

θα παρεις να μαγειρεψεις ένα φαι..συνταγες υπαρουν η πες στην μανα σου να το δειξει.....θα βαλεις κερακια και χαμηλη μουσικη μολις ερθει..όχι φωτα... να είναι ρομαντικα...επισης πριν γινει το φαι θα εχεις παρει ένα μπουκετο λουλούδια και θα της τα προσφερεις...θα πεις αυτά είναι για σενα ηθελα απλα να εκφρασω την αγαπη μου και στα πηρα...θα παρεις ένα μπουκαλι καρασι...γλυκο ροζε....που θα το σερβίρεις μετα το φαι..ξερω ειστε ανηλικα και δν κανει να πινετε αλλα ένα ποτηρακι δεν κανει κακο..... θα φροντισεις να μυριζεις ωραια και να εισαι στην πενα...και μολις φας και πινετε ποτηράκια θα αρχισεις το φασωμα..θα παιξεις πρωτα με τα μαλια της ....θα την φιλας αρκετη ωρα...τρυφερα όμως και γυρω από τον λαιμο...μετα θα της πεις θες να παμε στο δωματιο?...θα πατε....εκει παλι θα εισαι τρυφερος..δεν αναφέρεις ουτε σεξ ουτε στοματικο ουτε τπτ θα τις φερεσαι γλυκα και θα την φιλας λαιμο και στομα .....σιγα σιγα από εκει θα είναι ετοιμη....θα κανεις την κινηση χωρις να τις πεις τπτ....

αντε καλη επιτυχια

Junior Member
    Θα προσπαθησω να το κανω φιλε μου απλα πρεπει να βρω μια μερα που θα λείπουν από το σπιτι μου οι δικοι μου

Senior Member
    να τους το πεις..να πανε εξω...και κανε τις ετοιμασιες όπως στα ειπα...και θα δεις....

Junior Member
    Ενταξει φιλε θα προσπαθησω σε ευχαριστω για τη βοήθεια

Senior Member
    Αλλιως βρες κανα φραγκο, αγ Βαλεντίνου ερχεται, τραπεζι σε ενα ωραιο μαγαζι και 1 βραδια σε ξενοδοχειο με κρασακι κτλ. Πρωτη της φορα θα ειναι μη τσιγκουνευεσαι, βαλε ρομαντισμο και φροντισε να της αρεσει το ολο. Αν της αρεσει θα ξεκλειδωσει και μετα θα δε θα σε αφησει σε χλωρο κλαρι. Σεβασου το αυτο ειναι η πρωτη της φορα απο οτι καταλαβα ετσι?

Senior Member
    Κι αν δε πετυχει παρε τηλεφωνο να ερθει σπιτι καμια επαγγελματιας.εγω ετσι ειχα κανει στα 17 μου γιατι δεν ειχα υπομονη.Βεβαια δε μ αρεσε η εμπειρια αλλα επρεπε,που να ξερουν οι κοπελες στα 17 τους τι ζορι τραβαμε αχαχα.Παντως δικαιουσε να το κανεις με την κοπελα σου,2μιση χρονια υπομονη σε αυτη την ηλικια εισαι ηρωας.Βεβαια και β λυκειου αυτη νιωθει μικρη.Ουτε εσυ εχεις αδικο ουτε αυτη.

Page 1 of 3 123 LastLast