Γειά σας αγαπητά μελο, τα εχω κάνει σαλάτα τι να πω απο που να ξεκινήσω...
Όποιος με θυμάται θα ξέρει πάνω κάτω τι καπνo φούμαρα...Το θέμα Μου είναι το εξής. Κάνω χρήσεις ουσιών 10 χρόνια περιστασιακά έκοβα υποτροπές και ξανα μάνα.Τον προηγούμενο Οκτώβριο είχα τάσεις για χρήση, έτσι λοιπόν πήγα στον οκανα της πόλης μου με σκοπό να κάτσω το πολύ ενα μήνα, μέχρι τώρα πηγαίνω δηλαδή απο 1 μήνα πηγα στους 5...
Στην αρχή όλα καλά ήμουν 91 κιλά έπαιρνα κανονικά την χορήγηση που ήταν να πάρω και μετα απο κάνα δυο μήνες έπιασα δουλειά σε καφετέριεα, καταλαβαίνετε αν εγώ η κάθε τοξικομανής έχει λεφτά θέλει την καλοπέραση. Δεν μου έφτανε το φάρμακο που έπαιρνα απο εκεί έπαιρνα κι απο έξω, ηρωίνη χάπια βουλμπεγκαλ υπνοσεντον αρνταν και εχω χάσει το μυαλό μου...βλέπω σκιές να με κυνηγάνε άτομα να μου μιλάνε όλα στο μυαλό παραισθήσεις πολλές.5 μήνες μετά έμεινα μισός 74 κιλά και καμένο μυαλό κολλάω νευριάζω δεν μπορώ να θυμηθώ τις παραγγελίες. Συν ότι έχασα την μοναδική γυναίκα που αγαπούσα και με αγαπούσε με στηρηξε μου έδωσε δευτερη ευκαιρία εγώ πάλι τα ίδια...Συν ότι στεναχωριέται όλη η οικογένεια χαλάσω όλα τα λεφτά εκεί που άλλοι δίνουν να γίνουν καλά και εγώ για να πεθάνω.. Συγγνώμη Που σας ζαλιζω,τελειώνω λοιπόν με όλα όσα περνάω αποφάσισα να κόψω μαχαίρι όλα. Σε λίγες μέρες η μητέρα μου έχει γενέθλια της είπα τι δώρο θέλει και μου είπε να γίνω άνθρωπος! Παραμιλας λέει στον ύπνο σου δεν ξέρεις τι λες τι θέλεις δύο φορές σε γλυτώσαμε από υπερβολική δόση θες να πεθάνεις μου λέει? Παιδιά της έδωσα τον αντρικό μου λογο ότι θα της κάνω αυτό το δώρο να ησυχάσει και αυτή και εγώ και η πρώην που μου λέει ότι έγινα σαν σκελετός.. Θέλω να με στηρίξετε πληροφορίες τι και πως. Να κόψω παρέες να αλλάζω δρόμο όταν τους.βλέπω να τους σβήσω κινητά όλα. Την χαρμάνα φοβάμαι πώς θα την παλέψω στη δουλειά.. Αυτό μονο ευχηθείτε μου σας παρακαλώ όλους καλή τύχη. Συγγνώμη που σας κούρασα να είστε όλοι καλά και υγιείς!
Εστάλη από ALE-L21 στο
E-Psychology.gr Mobile App