Πάω να τρελαθώ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

Πάω να τρελαθώ

Γειά σας αγαπητά μελο, τα εχω κάνει σαλάτα τι να πω απο που να ξεκινήσω...
    Όποιος με θυμάται θα ξέρει πάνω κάτω τι καπνo φούμαρα...Το θέμα Μου είναι το εξής. Κάνω χρήσεις ουσιών 10 χρόνια περιστασιακά έκοβα υποτροπές και ξανα μάνα.Τον προηγούμενο Οκτώβριο είχα τάσεις για χρήση, έτσι λοιπόν πήγα στον οκανα της πόλης μου με σκοπό να κάτσω το πολύ ενα μήνα, μέχρι τώρα πηγαίνω δηλαδή απο 1 μήνα πηγα στους 5...
    Στην αρχή όλα καλά ήμουν 91 κιλά έπαιρνα κανονικά την χορήγηση που ήταν να πάρω και μετα απο κάνα δυο μήνες έπιασα δουλειά σε καφετέριεα, καταλαβαίνετε αν εγώ η κάθε τοξικομανής έχει λεφτά θέλει την καλοπέραση. Δεν μου έφτανε το φάρμακο που έπαιρνα απο εκεί έπαιρνα κι απο έξω, ηρωίνη χάπια βουλμπεγκαλ υπνοσεντον αρνταν και εχω χάσει το μυαλό μου...βλέπω σκιές να με κυνηγάνε άτομα να μου μιλάνε όλα στο μυαλό παραισθήσεις πολλές.5 μήνες μετά έμεινα μισός 74 κιλά και καμένο μυαλό κολλάω νευριάζω δεν μπορώ να θυμηθώ τις παραγγελίες. Συν ότι έχασα την μοναδική γυναίκα που αγαπούσα και με αγαπούσε με στηρηξε μου έδωσε δευτερη ευκαιρία εγώ πάλι τα ίδια...Συν ότι στεναχωριέται όλη η οικογένεια χαλάσω όλα τα λεφτά εκεί που άλλοι δίνουν να γίνουν καλά και εγώ για να πεθάνω.. Συγγνώμη Που σας ζαλιζω,τελειώνω λοιπόν με όλα όσα περνάω αποφάσισα να κόψω μαχαίρι όλα. Σε λίγες μέρες η μητέρα μου έχει γενέθλια της είπα τι δώρο θέλει και μου είπε να γίνω άνθρωπος! Παραμιλας λέει στον ύπνο σου δεν ξέρεις τι λες τι θέλεις δύο φορές σε γλυτώσαμε από υπερβολική δόση θες να πεθάνεις μου λέει? Παιδιά της έδωσα τον αντρικό μου λογο ότι θα της κάνω αυτό το δώρο να ησυχάσει και αυτή και εγώ και η πρώην που μου λέει ότι έγινα σαν σκελετός.. Θέλω να με στηρίξετε πληροφορίες τι και πως. Να κόψω παρέες να αλλάζω δρόμο όταν τους.βλέπω να τους σβήσω κινητά όλα. Την χαρμάνα φοβάμαι πώς θα την παλέψω στη δουλειά.. Αυτό μονο ευχηθείτε μου σας παρακαλώ όλους καλή τύχη. Συγγνώμη που σας κούρασα να είστε όλοι καλά και υγιείς!

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Last edited by KARMA; 13-03-2018 at 04:23.
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    κουραγιο......... εχεις συμπτωματα ψυχωσης απο τα ναρκωτικα;

Senior Member
    Καλη τυχη, να σου ευχηθω ευχαριστως.
    Με ολη μου την καρδια.

Μας ειπες ομως οτι την απεξαρτηση θελεις να την κανεις δωρο στην μανα σου.
    Χρειαζεσαι δουλεια με τον εαυτο σου με ειδικους που ξερουν απο εξαρτημενους γιατι ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ πρεπει να καταλαβεις οτι οταν απεξαρτηθεις θα το κανεις σαν ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και σε κανεναν αλλον.
    Το μεγαλυτερο δωρο που μπορεις να του κανεις.

Οσο εχεις την αισθηση οτι το κανεις σαν χαρη η σαν δωρο σε αλλον, προκοπη δεν εχει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    κουραγιο......... εχεις συμπτωματα ψυχωσης απο τα ναρκωτικα;
    Σ'ευχαριστώ.Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο ψύχωση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Καλη τυχη, να σου ευχηθω ευχαριστως.
    Με ολη μου την καρδια.

Μας ειπες ομως οτι την απεξαρτηση θελεις να την κανεις δωρο στην μανα σου.
    Χρειαζεσαι δουλεια με τον εαυτο σου με ειδικους που ξερουν απο εξαρτημενους γιατι ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ πρεπει να καταλαβεις οτι οταν απεξαρτηθεις θα το κανεις σαν ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και σε κανεναν αλλον.
    Το μεγαλυτερο δωρο που μπορεις να του κανεις.

Οσο εχεις την αισθηση οτι το κανεις σαν χαρη η σαν δωρο σε αλλον, προκοπη δεν εχει..
    10 χρόνια κρατάει αυτή η ιστορία, κουράστηκα,αγανάκτησα,εξαν τλήθηκα ψυχολογικά και σωματικά, δεν ξερω εύχομαι να βρώ την δύναμη η να γίνει κάποιο θαύμα μπας και σωθώ. Δεν αντέχω άλλο, κοροϊδεύω τον εαυτό μου μ'αρέσει η μαστούρα αλλα δεν την θέλω άλλο και μου είναι πολύ δύσκολο αυτό το δίλημμα για να αποφασίσω...Σ'ευχαριστώ για την στήριξη!

Senior Member
    ρε φιλε κοψτην την μαστουρα..να ηρεμησεις..να ξαναδεις την ζωη καθαρα....
    ολα κοβονται αρκει να το θες πραγματικα..
    καλη τυχη σου ευχομαι...

Banned
    οταν εισουν ΟΚΑΝΑ επερνες μεθαδωνη? η βουπρενορφινη? διοτις αν επερνες το δευτερο με τον σωστο τροπο αποκλειετε να μπορουσες να μαστουρωσεις απο ηρωινη, κοδεινη η αλλο οποιουχο.
    Θα σου ελεγα πρωτα να κοψεις τα φαρμακα κι τις βενζοδιαζεινες κι μετα την ηρωινη .Οσο για την μητερα σου κι την κοπελασου ,α σου πω κατις επειδη το εχω περασει κι εγω αυτο εχω ορκιστει πολλε φερες στην μαναμου κι εω χασει πολυ αξιολογες κοπελες απο διπλαμου, πρωτα απο ολα να το καμεις για τον εαυτο σου!! οχι για την μανασου οχι για την κοπελασου, ξερω ακουγετε σκληρο , αλλα οταν αγαπησεις τον εαυτο σου τωτες θα μπορεσεις να αγαπησεις κι την μανασου κι να ερωτευτεις ξανα!!
    καλο αγωνα, αν θες συμβουλες για χαρμανες ,δυστχως γνωριζω εχω καμει αρκετες φωρες κι αρκετες μθωδους ακομα κι στην ινδια εχω περασει χαρμανες!! αλλα το θεμα ειναι το να το θες ολα τα αλλα ειναι απλα ο τροπος , το αν θα γινεις καλα εσυ το καμεις μονο !! και παντα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!! αυτο το "ποτο" φιλε μου να ξερεις εχει ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΞΙΑ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    οταν εισουν ΟΚΑΝΑ επερνες μεθαδωνη? η βουπρενορφινη? διοτις αν επερνες το δευτερο με τον σωστο τροπο αποκλειετε να μπορουσες να μαστουρωσεις απο ηρωινη, κοδεινη η αλλο οποιουχο.
    Θα σου ελεγα πρωτα να κοψεις τα φαρμακα κι τις βενζοδιαζεινες κι μετα την ηρωινη .Οσο για την μητερα σου κι την κοπελασου ,α σου πω κατις επειδη το εχω περασει κι εγω αυτο εχω ορκιστει πολλε φερες στην μαναμου κι εω χασει πολυ αξιολογες κοπελες απο διπλαμου, πρωτα απο ολα να το καμεις για τον εαυτο σου!! οχι για την μανασου οχι για την κοπελασου, ξερω ακουγετε σκληρο , αλλα οταν αγαπησεις τον εαυτο σου τωτες θα μπορεσεις να αγαπησεις κι την μανασου κι να ερωτευτεις ξανα!!
    καλο αγωνα, αν θες συμβουλες για χαρμανες ,δυστχως γνωριζω εχω καμει αρκετες φωρες κι αρκετες μθωδους ακομα κι στην ινδια εχω περασει χαρμανες!! αλλα το θεμα ειναι το να το θες ολα τα αλλα ειναι απλα ο τροπος , το αν θα γινεις καλα εσυ το καμεις μονο !! και παντα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!! αυτο το "ποτο" φιλε μου να ξερεις εχει ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΞΙΑ!!
    Βουοπρενορφινη παίρνω Γιώργο και ο βλακας την βαράω.. και κατεβάζω αβέρτα καρτέλες μπουμπλε..αστα να πάνε.. πως θα παλέψω τις χαρμανες να δω τώρα που θελω να κόψω? Δουλευω και δεν μπορώ να τρέχω σε προγράμματα.. τι να κάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    ρε φιλε κοψτην την μαστουρα..να ηρεμησεις..να ξαναδεις την ζωη καθαρα....
    ολα κοβονται αρκει να το θες πραγματικα..
    καλη τυχη σου ευχομαι...
    Αυτό θελω φίλε αλλα η πράξη απο την θεωρία απέχει πολύ και θέλει πολύ αγώνα. Πάντα ετσι κάνω κόβω κανα 3μηνο και ξαναρχίζω τα ίδια

Junior Member
    Quote Originally Posted by KARMA View Post
    Γειά σας αγαπητά μελο, τα εχω κάνει σαλάτα τι να πω απο που να ξεκινήσω...
    Όποιος με θυμάται θα ξέρει πάνω κάτω τι καπνo φούμαρα...Το θέμα Μου είναι το εξής. Κάνω χρήσεις ουσιών 10 χρόνια περιστασιακά έκοβα υποτροπές και ξανα μάνα.Τον προηγούμενο Οκτώβριο είχα τάσεις για χρήση, έτσι λοιπόν πήγα στον οκανα της πόλης μου με σκοπό να κάτσω το πολύ ενα μήνα, μέχρι τώρα πηγαίνω δηλαδή απο 1 μήνα πηγα στους 5...
    Στην αρχή όλα καλά ήμουν 91 κιλά έπαιρνα κανονικά την χορήγηση που ήταν να πάρω και μετα απο κάνα δυο μήνες έπιασα δουλειά σε καφετέριεα, καταλαβαίνετε αν εγώ η κάθε τοξικομανής έχει λεφτά θέλει την καλοπέραση. Δεν μου έφτανε το φάρμακο που έπαιρνα απο εκεί έπαιρνα κι απο έξω, ηρωίνη χάπια βουλμπεγκαλ υπνοσεντον αρνταν και εχω χάσει το μυαλό μου...βλέπω σκιές να με κυνηγάνε άτομα να μου μιλάνε όλα στο μυαλό παραισθήσεις πολλές.5 μήνες μετά έμεινα μισός 74 κιλά και καμένο μυαλό κολλάω νευριάζω δεν μπορώ να θυμηθώ τις παραγγελίες. Συν ότι έχασα την μοναδική γυναίκα που αγαπούσα και με αγαπούσε με στηρηξε μου έδωσε δευτερη ευκαιρία εγώ πάλι τα ίδια...Συν ότι στεναχωριέται όλη η οικογένεια χαλάσω όλα τα λεφτά εκεί που άλλοι δίνουν να γίνουν καλά και εγώ για να πεθάνω.. Συγγνώμη Που σας ζαλιζω,τελειώνω λοιπόν με όλα όσα περνάω αποφάσισα να κόψω μαχαίρι όλα. Σε λίγες μέρες η μητέρα μου έχει γενέθλια της είπα τι δώρο θέλει και μου είπε να γίνω άνθρωπος! Παραμιλας λέει στον ύπνο σου δεν ξέρεις τι λες τι θέλεις δύο φορές σε γλυτώσαμε από υπερβολική δόση θες να πεθάνεις μου λέει? Παιδιά της έδωσα τον αντρικό μου λογο ότι θα της κάνω αυτό το δώρο να ησυχάσει και αυτή και εγώ και η πρώην που μου λέει ότι έγινα σαν σκελετός.. Θέλω να με στηρίξετε πληροφορίες τι και πως. Να κόψω παρέες να αλλάζω δρόμο όταν τους.βλέπω να τους σβήσω κινητά όλα. Την χαρμάνα φοβάμαι πώς θα την παλέψω στη δουλειά.. Αυτό μονο ευχηθείτε μου σας παρακαλώ όλους καλή τύχη. Συγγνώμη που σας κούρασα να είστε όλοι καλά και υγιείς!

KARMA? Είσαι καλά? Τα κατάφερες? Πόσο θέλω να μου πεις οτι τα κατάφερες!!!!
    Βλέπω οτι και εσυ εισαι μεσα σε όλα, Μπουμπλε, υπνους, τα πάντα.... Ξερω πόσο δυσκολο είναι, I've been there που λένε. Και αν με την ηρωινη βγάζεις χαρμάνες, με τα χάπια βλέπεις πεταλούδες όταν τα κοψεις. Τα ξερω, τα περασα....
    Γραψε μας πως εισαι, σε τι φάση... Ελπίζω να το ειδες σοβαρα και να απευθυνθηκες σε καποιο προγραμμα....

Η αλήθεια είναι ότι ένας εθισμένος που εμμένει στις πράξεις του δεν έχει καμιά ελπίδα στη ζωή, ό,τι και αν του πεις, ό,τι και αν κάνεις, όσο και αν προσπαθήσεις. Κάποιοι άνθρωποι απλά ανήκουν σε διαφορετικό κόσμο και μένουν εκεί, γιατί στην κανονική ζωή νομίζουν ότι είναι σαν ψάρια έξω από το νερό, δεν επιβιώνουν καν.

Αποφάσισε τι θες από τη ζωή σου, δε σου φταίνε τα ναρκωτικά, σου φταίει το κεφάλι σου, και λυπάμαι που το λέω, αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Αν δε θες ούτε να δουλεύεις, ούτε να διασκεδάζεις, ούτε να έχεις παρέες ούτε τίποτα και θες μόνο να τα κοροϊδεύεις όλα και να νομίζεις ότι η δόση σου σου προσφέρει κάτι, κανείς δεν μπορεί να σε αλλάξει από αυτή την πορεία, με το καλό ή με το κακό. Μόνος σου θα αποφασίσεις αν θες να ζήσεις ή αν θες να πεθάνεις. Η ζωή τρέχει και εσύ απλά είσαι απ' έξω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SeDiatetagmeniYphresia View Post
    Αποφάσισε τι θες από τη ζωή σου, δε σου φταίνε τα ναρκωτικά, σου φταίει το κεφάλι σου, και λυπάμαι που το λέω, αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Αν δε θες ούτε να δουλεύεις, ούτε να διασκεδάζεις, ούτε να έχεις παρέες ούτε τίποτα και θες μόνο να τα κοροϊδεύεις όλα και να νομίζεις ότι η δόση σου σου προσφέρει κάτι, κανείς δεν μπορεί να σε αλλάξει από αυτή την πορεία, με το καλό ή με το κακό. Μόνος σου θα αποφασίσεις αν θες να ζήσεις ή αν θες να πεθάνεις. Η ζωή τρέχει και εσύ απλά είσαι απ' έξω.
    Δεν θα ημουν τοσο αυστηρος κι απολυτος σε τετοιες περιπτωσεις ...................... ο λογος ειναι οτι θεωρω αυτους τους ανθρωπους αρρωστους , δεν μπορω να μπω στην ψυχη του , και να τον καταλαβω , δεν γνωριζω πως ειναι η ψυχολογια των χρηστων ........
    εσυ φυσικα μπορεις να εχεις αυτην την γνωμη .............ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου .........
    απλα δεν ξερω πως αισθανεται ενας εθισμενος σε ναρκωτικα , σιγουρα δεν θα τον εκανα φιλο μου , αλλα ουτε θα τον καταδικαζα ετσι ευκολα ........

Δε συζητάω να τον κάνεις φίλο σου, άλλωστε αυτός έχει μόνο φίλο τις ουσίες και τους άλλους λήπτες, και ούτε τον καταδικάζω, απλά λέω ότι ό,τι και να πει κάποιος άλλος, ο εθισμός σε ουσίες είναι προσωπικό πρόβλημα ΚΑΙ επιλογή και δεν μπορεί να παρέμβει άλλος. Που σημαίνει, αν αυτό έχει επιλέξει, αυτός και μόνο χάνει, οι άλλοι και δεν τους πέφτει λόγος και δεν έχει σημασία ο λόγος τους, καν.

Banned
    KARMA!!
    Χαιρομαι που διαβαζω νεα σου μετ απο τοσο καιρο! και λυπαμαι ταυτοχρονα που χαθηκα τοσο καιρο -χαθηκα γενικα απο το φορουμ λογο της νεας δουλειας και του εξαντλητικου χαρακτηρα αυτης -,ετσι λοιπον φιλεμου θα πρεπει πρωτα απο ολα να κατσεις και να τα "βρεις" με τον εαυτο σου!!!!!!!
    εχεις πωτες σου σκεφτει τις φταιει οπου εγινες πολυτοξικομανεις? το ξερεις οτι μπορει κι να μην φταις καθολου εσυ!!?? ε??? το εχεις πωτες σου σκεφτει??
    Δυστυχως η ελληνικη κοινωνια ειναι απιστευτα πουριτανικη πανω σε θεματα ψυχικης υγειας! ακομα κι σημερα σε γνωστο γραφειο της Αθηνας κοπελα πειρε αδεια για καποιες μερες ωστε να κανει καποια ψυχοθεραπεια κι επειδη συνεχιζε να πηγαινει εκει -χωρις ν εχει επιρεαστει καθολου η επαγγελματκη της αποδωση!!- δυστυχως ομως καποις ειδε απο το βιβλιαριο υγειας η καπου αλλο δε ξερω τις επισκεψεις της στους θεραπευτες ψυχικης υγειας κι εγινε χαμος στο γραφειο!!!! της κοψανε τα πολλα πολλα οι πιο πολλες -πολλοι συναδελφοι της, το κουτσομπολιο "βγηκε" κι εξω απο το γραφειο με αποτελλεσμα η κοπελα να ψαξει αλλου για δουλεια με την "ρετσινια" ομως παντα ,διπλα της!!
    Αυτη ειναι η ελλαδα.
    ΚΑΡΜΑ,το προβλη,α που εχουμε δεν το ζητησαμε ,αναροτιεμαι πως υπαρχουν ανθρωποι οπου πιστευουν ακομα οτι ειναι "επιλογη" δλδη υπαρχει καπου εκει εξω, ενας νεος η μια νεα κοπελιτσα οπου να καταστρεφει την ομορφια της, να ζει στο δρομο αντι σπιτακι του, να ζει μεσα στην βρομα, να τον κλεβουν , την κοπελα να πουλαει το κορμι της για μια δωση κι αλλα τεοια "ομορφα" για εναν νεο , ε? για πειτεμου?

Senior Member
    Γιωργο εδω που μενω εγω παθανε ολοι ψυχωση γτ θελαν πολεμο με στρατιωτη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 2 12 LastLast