ξημερωνει μια νεα μερα , πως θα την αξιοποιησω , να ξεφυγω απ την σκαταθλιψη που με κατατρεχει ? λοιπον , θα παρω την μηχανη , που σκουριαζει απ την ακινησια , θα περασω με το πλοιο στην Ευβοια , και θα παω στα Δρακοσπιτα , μυστηριακος τοπος , μπρρρρρ ανατριχιαζω ........ ωραια θαναι ..... κατσε , κι αμα χαθω στα μονοπατια τα χωματινα ? ασε μωρε , για περιπετειες ειμαι τωρα , μεγαλος ανθρωπος ? θα παρω το polo , μουσικουλα στο νεο στερεο , ζεστασια , και θα παω στην λιμνη Πλαστηρα , στον ξενωνα που μου συστησε το φιλικο ζευγαρι , καλο φαι , η λιμνη , κωπηλασια , να δουλεψουν κι οι μυς , ωραια θαναι ......... μακρια ειναι τωρα που το κοιταζω , κι αμα βαρεθω , αντε παλι πισω , 300 χλμ , και διοδιααααρες ? μπαααα , δεν ειναι καλη ιδεα ........λοιπον , θα παω για σκι , Παρνασσο , πουχω να κανω 25 χρονια , καλο , ε ? ναι , αλλα ειδα τι επαθε ο Σουμαχερ, πουχε την ιδια ιδεα , ασε καλυτερα , για νοσοκομεια ειμαστε τωρα ? κατι πιο κοντα , πιο ασφαλες , παω στο Μπαφι , στο καταφυγιο της Παρνηθας , περπατηματακι να ρευσουν κι οι σεροτονινες , να μιλησω σε καναν ανθρωπο, κοινωνικοποιηση πουπε κι ο γιατρος , ωραια φαση .......... κατσε , 25 χλμ ειναι απο δω , θα χασω την βολη μου για 25 χλμ ? την βλεπω κι απο δω την Παρνηθα , και τι ατομα θα βρω εκει ? τιποτα νεολαιους με μουσι ? τωρα που το σκεφτομαι , πιο καλα εδω , εχω την βολη μου , και εχουμε κι αλλο ΣΚ ....... με μια ολοκληρη ωρα αργοτερα να νυχτωνει , χαζος ειμαι ? ετσι φαινεται , αλλιως θα μου περναγαν τετοιες παλαβες ιδεες απ το μυαλο ? θα κουρνιαξω στην φωλιτσα μου καλυτερα ......σιγουρα πραματα .....