Originally Posted by
makaris90
ζητω συγνωμη αν παρεφυγα αλλα εχω πολλες ψυχικες παθησεις με κυριοτερη τν παρανοικη σχιζοφρενεια συν αγχωδεις διαταραχες κατθλιψη εμμονες και απιστευτη οργη.ακομα που παιρνω τοσα χρονια φαρμακα εχω κατα καιρους παρανοιες οτι εχουν βαλει ατομα να με σκοτωσουν και τα λοιπα.elis μακαρι να μην ειχα προβληματα και να ασχολιομυν μονο με αυτα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετα προβληματα και ασχολουμαι με αυτα αν δεν ειχα θα κοιταγα πιο σημαντικα θεματα.Ο λογος που εξοργιστικα και μιλησα πολυ ασχημα στον Αλεξανδρο ειναι οταν μου ειπε οτι με χειροκροταει το δαφνι και οτι εχω παρει ολους τους γιατρους σβαρνα με στεναχωρησε ιδαιτερα αυτο και δεν φταιω σε τιποτα για την τοσο χαλια ψυχικη μου κατασταση παρα μοναχα φταιω που πηρα κανναβη στα 13 με 15 χρονων και αρρωστησα απο τοτε πλησιαζω στα 28 μου χρονια και παορολο που εχω κοψει 13 χρονια την κανναβη εξακολουθω και βασανιζομαι και χειροτερα ακομη.η αληθεια ειναι οτι πηρα μετρητοις τα λογια του και θυμωσα αρκετα αλλα πριν αρρωστησω δεν ειχα οργη μεσα μου απο τοτε που αρρωστησα εχω αρκετη οργη μεσα μου και παρανοια θεωρω οτι ολοι θελουν αν με βλαψουν και γονομαι θηριο