Καλησπέρα παιδια, ειμαι καινουρια εδω και δεν ξερω πως λειτουργεί. Θα σας παραθέσω το πρόβλημα μου κ ελπίζω να με βοηθήσει λιγο, ακούγοντας και τις γνώμες/εμπειρίες σας. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν περίπου ενα μηνα με κατι μικρές ενοχλήσεις στο στομαχι μου που είχαν σαν αποτέλεσμα μια υπέρμετρη φοβία πως κατι εχω κάνοντας το ολο και χειρότερο αφού μου κόπηκε η όρεξη για ενα διάστημα 10ημερων. Εκανα το χειρότερο που μπορει να κανει κάποιος..να αναζητήσει συμπτώματα στο διαδίκτυο...καθε μερα! το αποτέλεσμα? να αγχώνομαι ολο και περισσότερο καθε μερα και να βιώνω μικρές κρίσεις πανικού. Μόλις τελείωσε ολο αυτο το πρόβλημα με το στομαχι (που στην ουσία εγω το εκανα πρόβλημα) και αφού μου είχαν ηδη δημιουργηθεί ιδεες πως κατι εχω..ξύπνησα ενα βράδυ με ταχυπαλμίες και απο τοτε ξεκίνησε το πρόβλημα μου...Μια εσωτερική τρέμουλα, σαν μυική υπερδιέγερση ? σαν δόνηση? Στην αρχη πολυ έντονη (σχεδον δεν μπορούσα να σταθώ,κοιμηθώ κτλ)..οταν ηρεμούσα μειώνονταν η ένταση και κάποιες στιγμές δεν το ένιωθα καθολου. Εκανα σκέψεις απο σκλήρυνση κατα πλάκας μεχρι ανευρισμα και πολλα αλλα. Τελικα μίλησα με τον παθολόγο μου ο οποίος με παρέπεμψε σε νευρολόγο..Πήγα σε νευρολόγο με εξέτασε και κατέληξε γελώντας οτι εχω πολλή ένταση και στρες και μου έγραψε εξετάσεις αιματολογικές για να ελέγξω Β12, θυρεοειδή, ακομα και ηλεκτρολύτες,μαγνήσιο κτλ...Οι εξετάσεις βγήκαν ευτυχώς καλες και πλεον ξεκίνησα και ραντεβού με ψυχολόγο.. Με εχει αγχώσει παρα πολυ ολο αυτο, μου περνάνε σκέψεις τυπου : κατι εχω και δεν το κατάλαβε η νευρολόγος κτλ κτλ.. Παντα ήμουν αγχώδης, και ανατρέχοντας στο παρελθον μου πολλες φορές σε κατάσταση στρες αντιδρούσα με εσωτερικό τρέμουλο που ομως έφευγε μετα απο λιγο! Υπαρχει και κάποιος αλλος εδω με αυτα τα συμπτώματα? Το ξεπέρασε κανεις? Τα χω παίξει...δεν περίμενα ποτε οτι το αγχος μπορει να σωματοποιηθει με τέτοιο τροπο...Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!