Αγχος για επιλογη φοιτιτικης πολης
Γεια σας.
Ειμαι απο χανια κρητης δινω πανελληνιες σε 1 μηνα και η πολη που θα ηθελα και θα μου αρεσε πολυ να σπουδασω ειναι η Αθηνα.
Σε οσους το λεω ομως οτι θελω να σπουδασω εκει μου λενε να μην κανω αυτο το μεγαλο λαθος και παω γιατι ειναι λεει χαοτικη πολη, ζουγκλα αποπνηκτικη, ασχημη με εγκληματικοτητα(ναρκωτικα ληστειες κ.α.) και οτι οι περισσοτεροι φοιτητες ειναι Αθηναιοι και δεν ψαχνονται για νεες φιλιες κ.α.
Εμενα ομως 2 φορες που εχω παει δν με εχει ενοχλησει αυτο, αντιθετα μαλιστα μαρεσει πολυ το μεγαλο της μεγεθος, ο πολυς κοσμος, η πολη κινηση, το μετρό και γενικοτερα η πολη.
Δεν θα ηθελα να παω σε μια μικρη επαρχιακη πολη. Μου λενε ολοι να παω στο χημικο στο ηρακλειο.
Δεν ξερω ποιο χημικο(αθηνα η ηρακλειο) να βαλω πρωτο και σκεφτομαι μηπως τελικα για να λενε τοσοι πολλοι το ιδιο πραγμα για την αθηνα ισως να εχουν δικιο και οτι αν παω και ζησω εκει θα αλλαξω γνωμη και θα περναω χαλια καθε μερα και θα το μετανιωσω. Εχω και ασπεργκερ για οσους ξερουν τι ειναι οποτε ισως δυσκολευτω να κανω νεες φιλιες μπορει να μην κανω καθολου.
Και κατι τελευταιο που ελεγα να μην το πω αλλα θα το πω η αθηνα εχει καλητερη γκει ζωη και με ενδιαφερει εμενα αυτο Προκειτε για την φοιτητικη μ ζωη κ ετσι δεν θελω να κανω μια λαθος επιλογη.