Καλημερα. Ειμαι παντρεμενη 16 χρονια. Με το συζυγο μου ημαστε μαζι απο 18 κ 20 ετων. Τοσο χρονια δεν εχουμε κανενα προβλημα. Πριν λιγες μέρες μου ρθε να ψαξω στο κινητο του κ βρηκα μια συνομιλια του με μια συναδελφο αυτη 20 εκεινος 44 ετων. οχι σεξουαλικου περιεχομενου αλλα περιεργη. Δηλαδη τον ρωτησε που ειναι επειδη εβρεχε κ εκεινος θυμωμενος της ελεγε ναι κανεις πως νοιαζεσαι κ πας κ κοιμασαι στον αλλον κ αυτη του απαντησε κ τι θες να κοιμηθω μαζι σου το ξερεις δε γινεται. Λοιπον εγινε ο κακος χαμος. Κοντεψα να τον διωξω.Της μιλησα αυτης αρκετα κ λεει οτι τον βλεπει μονο φιλικα κ ειναι πολυ μεγαλυτερος της κ εννουσε να ερθει να κοιμηθει στο σπιτι μας. O αντρας μου παλι ορκιστηκε στην υγεια των παιδιων μας οτι ειναι παρεξηγηση. Εχω δικιο λεει πως τα βλεπω περιεργα αλλα χτυπιεται οτι δεν ειναι τιποτα οτι με αγαπαει παρα πολυ. Το θεμα ειναι εχω αρρωστησει απο τοτε. Δεν τρωω κ κλαιω συνεχεια. Μου χει γινει εμμονη και δε μπορω να το ξεχασω. Εχω σκοτεινιασει και τα βλεπω ολα μαυρα.Δε ξερω τι να κανω και αν τον πιστευω.
Εστάλη από E6853 στο E-Psychology.gr Mobile App