Αμφιβολια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Junior Member

Αμφιβολια

Καλημερα. Ειμαι παντρεμενη 16 χρονια. Με το συζυγο μου ημαστε μαζι απο 18 κ 20 ετων. Τοσο χρονια δεν εχουμε κανενα προβλημα. Πριν λιγες μέρες μου ρθε να ψαξω στο κινητο του κ βρηκα μια συνομιλια του με μια συναδελφο αυτη 20 εκεινος 44 ετων. οχι σεξουαλικου περιεχομενου αλλα περιεργη. Δηλαδη τον ρωτησε που ειναι επειδη εβρεχε κ εκεινος θυμωμενος της ελεγε ναι κανεις πως νοιαζεσαι κ πας κ κοιμασαι στον αλλον κ αυτη του απαντησε κ τι θες να κοιμηθω μαζι σου το ξερεις δε γινεται. Λοιπον εγινε ο κακος χαμος. Κοντεψα να τον διωξω.Της μιλησα αυτης αρκετα κ λεει οτι τον βλεπει μονο φιλικα κ ειναι πολυ μεγαλυτερος της κ εννουσε να ερθει να κοιμηθει στο σπιτι μας. O αντρας μου παλι ορκιστηκε στην υγεια των παιδιων μας οτι ειναι παρεξηγηση. Εχω δικιο λεει πως τα βλεπω περιεργα αλλα χτυπιεται οτι δεν ειναι τιποτα οτι με αγαπαει παρα πολυ. Το θεμα ειναι εχω αρρωστησει απο τοτε. Δεν τρωω κ κλαιω συνεχεια. Μου χει γινει εμμονη και δε μπορω να το ξεχασω. Εχω σκοτεινιασει και τα βλεπω ολα μαυρα.Δε ξερω τι να κανω και αν τον πιστευω.

Εστάλη από E6853 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by αντωνια1976 View Post
    Καλημερα. Ειμαι παντρεμενη 16 χρονια. Με το συζυγο μου ημαστε μαζι απο 18 κ 20 ετων. Τοσο χρονια δεν εχουμε κανενα προβλημα. Πριν λιγες μέρες μου ρθε να ψαξω στο κινητο του κ βρηκα μια συνομιλια του με μια συναδελφο αυτη 20 εκεινος 44 ετων. οχι σεξουαλικου περιεχομενου αλλα περιεργη. Δηλαδη τον ρωτησε που ειναι επειδη εβρεχε κ εκεινος θυμωμενος της ελεγε ναι κανεις πως νοιαζεσαι κ πας κ κοιμασαι στον αλλον κ αυτη του απαντησε κ τι θες να κοιμηθω μαζι σου το ξερεις δε γινεται. Λοιπον εγινε ο κακος χαμος. Κοντεψα να τον διωξω.Της μιλησα αυτης αρκετα κ λεει οτι τον βλεπει μονο φιλικα κ ειναι πολυ μεγαλυτερος της κ εννουσε να ερθει να κοιμηθει στο σπιτι μας. O αντρας μου παλι ορκιστηκε στην υγεια των παιδιων μας οτι ειναι παρεξηγηση. Εχω δικιο λεει πως τα βλεπω περιεργα αλλα χτυπιεται οτι δεν ειναι τιποτα οτι με αγαπαει παρα πολυ. Το θεμα ειναι εχω αρρωστησει απο τοτε. Δεν τρωω κ κλαιω συνεχεια. Μου χει γινει εμμονη και δε μπορω να το ξεχασω. Εχω σκοτεινιασει και τα βλεπω ολα μαυρα.Δε ξερω τι να κανω και αν τον πιστευω.

Τι εννοεις δεν ξερεις τι να πιστεψεις?
    Ή εχει ηδη παραλληλη σχεση και της κανει και ζηλειτσες επειδη και αυτη εχει σχεση ή ειναι στη φαση που ακομα της την πεφτει και βρισκονται πού και πού. Το "φιλικα" ξεχασε το.

Ποναει πολυ και το σοκ ειναι ισχυρο αλλα δυστυχως δε χωρανε διαφορετικες ερμηνειες σε αυτο που διαβασες....
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Δεν εχει ορκιστει ποτε στην υγεια των παιδιων του που τα υπεραγαπα.

Senior Member
    Τα καυμενα τα παιδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα σε στεναχωρήσω αλλά η συνομιλία που περιέγραψες καθόλου φιλική δεν μοιάζει.
    Συνηθίζει η κοπέλα να έρχεται να κοιμάται σπίτι σας; από πού κι ως πού κάνανε "πλακίτσα" για το πού θα κοιμηθεί;

Εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρο πως έχουν σχέση και πέτυχες καβγαδάκι.

Πώς και σου ήρθε εσένα να ψάξεις το κινητό του; Είναι κάτι που συνηθίζεις ή ψιλιαζόσουν κάτι και μπήκες στην διαδικασία να ψάξεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Τι εννοεις δεν ξερεις τι να πιστεψεις?
    Ή εχει ηδη παραλληλη σχεση και της κανει και ζηλειτσες επειδη και αυτη εχει σχεση ή ειναι στη φαση που ακομα της την πεφτει και βρισκονται πού και πού. Το "φιλικα" ξεχασε το.

Ποναει πολυ και το σοκ ειναι ισχυρο αλλα δυστυχως δε χωρανε διαφορετικες ερμηνειες σε αυτο που διαβασες....
    +1000
    η εχει γινει σεξ, αυτος της κανει σκηνες κι αυτη του λεει "τι θες τωρα?εσυ εισαι παντρεμενος. σπιτι σου να κοιμαμαι?"
    η ΔΕΝ εχει γινει σεξ, αλλα αυτος την κυνηγαει.
    φιλικο, ουτε ενα στο εκατομυριο.
    αν δεν εχει γινει σεξ. εξαιτιας της δεν εγινε, οχι εξαιτιας του.
    μν πιστευεις ορκους, ακομα και στα παιδια του.
    απλα, δεν πιστευει οτι θα πιασουν και ειναι στριμωγμενος.
    προεχει να την σκαπουλαρει.

Senior Member
    αν καταλαβα καλα και επιασες την ιδια να ζητησεις εξηγησεις, τι περιμενες να σου πει? οτι την πηδηξε ο ανδρας σου?

Junior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Θα σε στεναχωρήσω αλλά η συνομιλία που περιέγραψες καθόλου φιλική δεν μοιάζει.
    Συνηθίζει η κοπέλα να έρχεται να κοιμάται σπίτι σας; από πού κι ως πού κάνανε "πλακίτσα" για το πού θα κοιμηθεί;

Εμένα μου φαίνεται ξεκάθαρο πως έχουν σχέση και πέτυχες καβγαδάκι.

Πώς και σου ήρθε εσένα να ψάξεις το κινητό του; Είναι κάτι που συνηθίζεις ή ψιλιαζόσουν κάτι και μπήκες στην διαδικασία να ψάξεις;
    Οχι απλα μου ηρθε

Senior Member
    Οχι απλα μου ηρθε

Ε όπως βλέπεις δεν σου ήρθε τυχαία.
    Όπως σου είπαν και τα άλλα μέλη πιο πάνω, το αποκλείω να είναι φιλικό.
    Οι όρκοι και τα συναφή δεν έχουν καμιά σημασία όταν έχεις βρει τέτοιον διάλογο. Οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται ποτέ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τα καυμενα τα παιδια
    Ναι οπως παντα τα γνωστα θυματα
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Και πως να το χειριστω παιδια πειτε μου

Senior Member

Φτιαξτου τη βαλιτσα να παει στη μανα του. Και παρτε το χρονο σας. Για να φτασει να εχει γκομενα σημαινει οτι εχετε απομακρυνθει αρκετα σα ζευγαρι, καλο θα σας κανει να μεινετε κανα εξαμηνο ή κανα χρονο μακρια, να πατησεις και συ στα ποδια σου, να σηκωσεις κεφαλι και να ξανανεβεις στα ματια του σα γυναικα. Η αποσταση και ο χρονος θα δειξουν ΑΝ υπαρχει περιπτωση να ξαναφτιαχτει η σχεση σας, ΑΝ φυσικα τον δεχτεις πισω.
    Ή μπορεις να κανεις οτι τον πιστεψες και να μην αλλαξει τιποτα απο την τωρινη κατασταση, απλα θα φυλαγεται και θα κρυβεται καλυτερα.
    Καιρος να παψει να σε θεωρει τοσο δεδομενη και ευκολοπιστη.

Senior Member

πρωτα απ ολα μην του επιτρεπεις να σε δουλευει μεσ στα μουτρα σου.
    απο την στιγμη που επιμενει στην τρελλιτσα οτι παρεξηγησες, πως να του φερθεις?
    η θα τον διωξεις, η θα εχετε λευκο γαμο, υποθετω. εσυ τι αλλο σκεφτεσαι για αναλογη περιπτωση?
    εχετε παιδια?

Banned
    Φως φανάρι τι έχει γίνει. Μόνο φιλικά δεν ήταν τα εν λόγω μηνύματα. Τι φταίει μόνο εκείνος το ξέρει. Μεταξύ σας πως ήταν το τελευταίο διάστημα τα πράγματα; σέξ υπήρχε; πάντως να ξέρεις αν σου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό είμαι σε θέση να γνωρίζω περίπτωση έρωτα μιας 24 χρονης με 45 χρόνο. Τίποτα δεν μου μοιάζει απίθανο λοιπόν.

Banned
    τον θελεις...

Page 1 of 2 12 LastLast