Ερωτική απόρριψη από σύζυγό
Δεν έχω τολμήσει να αναφέρω το συγκεκριμένο θέμα σε κανέναν δικό μου άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν πρόκειται να με καταλάβει μιας και ο σύζυγός μου είναι πρότυπο πατέρα,προστατευτικός,καλό ς οικογενειάρχης και πολύ ήρεμος άνθρωπος. Κάτι όμως λείπει,κάτι πολύ βασικό. Δεν με κάνει να νιώθω "γυναίκα", ποθητή,ερωτική..δυστυχώς δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά καθόλου. Πνίγεται μέσα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και αδιαφορεί για τις ανάγκες μου. Δεν παίρνει πρωτοβουλία,εγώ πρέπει πάντα να κάνω το πρώτο βήμα,να τον προκαλέσω..αλλά και πάλι δεν καταλήγουν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Ξέρω ότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο,οικονομικές δυσκολίες δεν αντιμετωπίζουμε,ούτε προβλήματα υγείας. Είμαστε πολύ εμφανισημοι και οι δύο αλλα μάλλον αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία τελικά... Για μένα το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση ενώ για εκείνον όχι. Θα κάνει το "καθήκον" του 1 φορά την εβδομάδα και τέλος...δεν μου φτάνει,θέλω να κάνω καινούρια πράγματα,να εκπληρώσω φαντασιώσεις. Θέλω πάθος ενώ εκείνος τάξη και πρόγραμμα. Σαν να έδεσε τον γάιδαρο του μετά το γάμο. Δεν το αντέχω αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω..τελευταία έχω νεύρα και τσακωνόμαστε για αυτό το θέμα. Δεν μου αρκεί να με αγαπάει και να κοιμόμαστε κάθε βράδυ αγκαλιά. Είμαι παράλογη?