ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ-ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
Γεια σας παιδια γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ..τους τελευταιους μηνες εχω τρελο φοβο για σχιζοφρενεια μηπως πασχω ή θα νοσησω..ολα ξεκινησαν οταν ενα βραδυ πριν κοιμηθω ακουσω ενα θορυβο στο κεφαλι μου και το γκουγκλαρισα και ειδα για φωνες κτλ.απο τοτε και μετα η ζωη μου ειναι ενα μαρτυριο..ειναι σαν να βαζω τον ευατο μου στα συμπτωματα της σχιζοφρενειας και εχω αρνητικες σκεψειςπχ οτι αυτην ειναι η κανονικη πραγματικοτητα(δηλαδη της σχιζοφρενειας) και οχι αυτην πουζουσες μεχρι τωρα ή οτι κανω παραληρηματικες ιδεες και ενω δεν θελω να τις πιστεψω ειναι σαν καποιος να μου λεει πθστεψε τες..σαν ενα ειδος μαζοχισμου..ηθελα να ρωτησω οι φωνες στην σχιζοφρενεια εχουν να κανουν με σκεψη,δηλαδη αν φανταζομαστε οτι αυτα μας τα λεει καποιος οταν σκεφτομαστε τετοιες σκεψεις ήειναι κατι αλλο..φωνες με κεντρο εστιασης τα αυτια μου ακουω μονο πριν κοιμηθω καποιες φορες ΧΩΡΙΣ να σκεφτω τοτε..θα ηθελα τις γνωμες γιατι ειμαι σε απογνωση και φοβαμαι πολυ..πως παθαινει καποιος σχιζοφρενεια?σας παρακαλω απαντηστε μουωγιατι κοντευω να τρελαθω..μπορει μια λεξη ή φραση σας να με βοηθησει