Αυτοκτονικές τάσεις κι η αντιμετώπιση τους...
Καλησπέρα!
Γράφω αυτό το θέμα για δύο λόγους: 1ον για να μιλήσω για μένα και 2ον για να γνωστοποιήσω κάτι που μπορεί να βοηθήσει κι άλλους...
Ας ξεκινήσω από το πρώτο μέρος: Σήμερα νιώθω πραγματικά χάλια, μου έχει μπει στο μυαλό από το πρωί ν' αυτοκτονήσω, προσπάθησα να βρω βοήθεια από ένα άτομο όμως δεν μου έχει απαντήσει ακόμα κι η κατάσταση ήταν επείγουσα, μετά προσπάθησα να βρω την ψυχολόγο μου (σκέφτηκα να μην την ενοχλήσω πρώτη γιατί λείπει σε άδεια) αλλά δεν απάντησε και τέλος αφού δεν υπήρχε άλλη λύση πήρα στη γραμμή πρόληψης αυτοκτονίας...
Οπότε πάμε στο δεύτερο σκέλος: Το νούμερο είναι 1018 κι η χρέωση είναι αστική... Με άκουσαν χωρίς χρονική πίεση, μου μίλησαν, μου πρότειναν τι να κάνω σε μία φάση που τα είχα εντελώς χαμένα και στο τέλος μου είπαν ότι μπορώ να ξανατηλεφωνήσω αν το χρειαστώ...
Η γραμμή είναι 24ωρη οπότε όποιος το χρειαστεί μπορεί να καλέσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας... Από τη δική μου εμπειρία κάνουν καλή δουλειά, τους είχα ξανατηλεφωνήσει πριν κάποια χρόνια...
Θα ήθελα να μιλήσουμε και για τα δύο σκέλη, και για μένα αλλά και για την γραμμή αυτή αν θέλετε να το συζητήσουμε ή αν έχετε κάποια απορία...
Δεν έχω ηρεμήσει εντελώς οπότε αν θέλετε χρειάζομαι βοήθεια απλά αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν κινδυνεύω αλλά θέλω να μιλήσω...