Results 1 to 15 of 39
-
29-05-2018, 16:17 #1
Αυτοκτονικές τάσεις κι η αντιμετώπιση τους...
Καλησπέρα!
Γράφω αυτό το θέμα για δύο λόγους: 1ον για να μιλήσω για μένα και 2ον για να γνωστοποιήσω κάτι που μπορεί να βοηθήσει κι άλλους...
Ας ξεκινήσω από το πρώτο μέρος: Σήμερα νιώθω πραγματικά χάλια, μου έχει μπει στο μυαλό από το πρωί ν' αυτοκτονήσω, προσπάθησα να βρω βοήθεια από ένα άτομο όμως δεν μου έχει απαντήσει ακόμα κι η κατάσταση ήταν επείγουσα, μετά προσπάθησα να βρω την ψυχολόγο μου (σκέφτηκα να μην την ενοχλήσω πρώτη γιατί λείπει σε άδεια) αλλά δεν απάντησε και τέλος αφού δεν υπήρχε άλλη λύση πήρα στη γραμμή πρόληψης αυτοκτονίας...
Οπότε πάμε στο δεύτερο σκέλος: Το νούμερο είναι 1018 κι η χρέωση είναι αστική... Με άκουσαν χωρίς χρονική πίεση, μου μίλησαν, μου πρότειναν τι να κάνω σε μία φάση που τα είχα εντελώς χαμένα και στο τέλος μου είπαν ότι μπορώ να ξανατηλεφωνήσω αν το χρειαστώ...
Η γραμμή είναι 24ωρη οπότε όποιος το χρειαστεί μπορεί να καλέσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας... Από τη δική μου εμπειρία κάνουν καλή δουλειά, τους είχα ξανατηλεφωνήσει πριν κάποια χρόνια...
Θα ήθελα να μιλήσουμε και για τα δύο σκέλη, και για μένα αλλά και για την γραμμή αυτή αν θέλετε να το συζητήσουμε ή αν έχετε κάποια απορία...
Δεν έχω ηρεμήσει εντελώς οπότε αν θέλετε χρειάζομαι βοήθεια απλά αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν κινδυνεύω αλλά θέλω να μιλήσω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 29-05-2018, 16:55 #2
Γεια σου καταρχάς ηρεμήσε γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ;
Μπορείς να μου πεις πόσο χρόνον είσαι;Its not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 16:58 #3
Και σκέψου πως άλλες ψυχουλες δεν είχαν την ευκαιρία της ζωής, ενώ εσύ την έχεις δυσκολα η ευκολα εισαι εδω , σκεψου αν αξίζει να βάλεις ένα τέλος σε αυτό το ομορφο και περίεργο ταξίδι της ζωής.
Its not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 17:02 #4
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2018, 17:17 #5
Για ποιο λογο υποφέρεις ; και Γιατί σκέφτεσε έτσι τι σε προβληματίζει
Η ζωή ΧΩΡΊΣ δυσκολίες δεν θα είχε νόημα, αυτό κάνει την ζωή όμορφη και τότε νιώθεις ότι ζεις.
Γιατί να σκέφτεσε αυτό και να μην σκέφτεσε κάτι άλλο
Βιάζεσαι Ναι δεν σκέφτεσε καθαρά και δεν σκέφτεσε τι θα καταφέρεις με αυτό...Δεν είναι λύση το να βάλεις ένα τέλος,σκέψου πως είσαι ευλογημένη/ευλογημένος που είσαι εδώ......αξίζεις εσύ αυτό το τέλος; πες μου αξίζεις εσύ αυτο το τέλος; για ποιο λόγο να παραδοθείς τόσο εύκολαIts not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 17:20 #6
Α, αυτό εννοούσες ότι βιάζομαι, τώρα κατάλαβα... Ναι, όντως δεν σκέφτομαι καθαρά, νιώθω φόβο και πανικό τώρα...
Υποφέρω από την κατάθλιψη κι επειδή έχουν συμβεί πολλά άσχημα στη ζωή μου... Θες να στα πω; (δεν είναι ρητορική ερώτηση)...
Αλλά όχι, δεν πιστεύω ότι αξίζω τέτοιο τέλος... Γι' αυτό και το παλεύω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2018, 17:23 #7
Καταρχάς έχεις κάποιον δίπλα σου ; από ότι καταλάβενω εισαι γυναικα , εχεις κάποιον άντρα να σε κάνει χαρούμενη, ευτυχισμένη και να Σε κάνει να νιώθεις γυναίκα;
Its not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 17:26 #8
Ναι, γυναίκα είμαι... Όχι, είμαι μόνη μου κι αυτό είναι δύσκολο... Κι ακόμα πιο δύσκολο είναι ότι ακόμα αγαπάω τον πρώην μου αλλά δεν γίνεται να γυρίσω πίσω... Αν μπορούσα, αν με δεχόταν πίσω τότε δεν θα ήθελα να πεθάνω γιατί μαζί του έζησα τις πιο όμορφες κι ασφαλείς στιγμές της ζωής μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2018, 17:28 #9
Και αφού δεν το αξίζεις και το νιώθεις, δεν θα το κάνεις και θα το παλέψεις με όλη την δύναμη ΤΗΣ ψυχής σου , γιατί δύναμη έχεις και μπορείς.
Τόσα περάσες λες.....Τώρα θα τα παρατήσεις; όχι βέβαια!Its not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 17:34 #10
29-05-2018, 17:34 #11
Είμαι πολύ πιο μικρός από εσένα, είχα και εγώ μια σχέση πολλών χρόνον....ένιωθα ότι μαζί της ζούσα και δεν ξέρω τι ....όμως τελικά έκανα λάθος...Δεν ήταν ο άνθρωπος μου με πούλησε για λίγα κατάλαβες ; και ας έιαχαμε της ποιο όμορφες στιγμές....λένε ότι αξίζει μενει....Για εμένα έχει σβήσει αυτή η κοπέλα και προχωράω δεν ήταν ούτε η πρώτη και δεν θα είναι ούτε και η τελευταία...αυτό δεν σημαίνει πως έπρεπε να βάλω ένα τέλος για κάποιον άλλον που τελικά για έμενα δεν αξίζει....Αυτός θα το έκανε για έμενα; , εσύ τώρα είσαι 40 χρόνον δεν είναι σαν τα 20 και αλλά δεν τελείωσε τίποτα ακόμα είσαι 40 όχι 70 μια χαρά ηλικία έχεις και μπορείς να βρεις τον δικό σου άνθρωπο!
Χρειάζεσαι αγάπη χρειάζεσαι όμορφες στιγμές χριαζεσε κάποιος να σε κάνει να νιώθεις όμορφη και γυναίκα!Its not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 17:36 #12
29-05-2018, 17:41 #13
Τρεις είναι οι λόγοι, θεωρώ πως ο βασικότερος είναι ότι τον ταλαιπώρησα πάρα πολύ με τη φοβία μου για το σεξ που για να γίνει πρώτα του έβγαλα το λάδι του καημένου, μετά επίσης με άλλους φόβους... Γενικά με στήριζε πάρα πολύ κι υποθέτω ότι κουράστηκε και δεν τον αδικώ... Μια φορά τη ζωή αυτός μου την έσωσε με το να ανταλλάσσουμε για ώρες μηνύματα μες τη νύχτα για να μην υποκύψω στην άσχημη επιθυμία μου... Είχα δει κάτι που με είχε τρομάξει πάρα πολύ και μες τη θολούρα μου ήθελα να ξεφύγω απ' αυτό... Απεγνωσμένα... Έχω ζήσει πολύ φόβο στη ζωή μου...
Μετά έφταιξε το ότι μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα... Για Θεσσαλονίκη - Αθήνα που λέει και το τραγούδι...
Τέλος, δεν ήμουν αυτό που πραγματικά ονειρεύονταν...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2018, 17:44 #14
Ισχύει αυτό που λες ότι χρειάζομαι, ναι, ισχύει απόλυτα, χρειάζομαι αγάπη... Πάρα πολύ τη χρειάζομαι...
Όμως ποιος θα με θέλει όταν θα του ψήσω το ψάρι στα χείλη μέχρι να κάνουμε σεξ; Δεν μπορώ εύκολα λόγω μιας επίθεσης στο παρελθόν, το φοβάμαι... Μου έρχονται οι άσχημες αναμνήσεις... Και σήμερα τα πράγματα προχωράνε τόσο μα τόσο γρήγορα... Ελάχιστοι θα είχαν τις αντοχές φοβάμαι...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-05-2018, 17:50 #15
Πρέπει να χαλαρώσεις και στο κωματι αυτό, για το σεξ εννοώ...Πρέπει να καταλάβεις ότι ήταν μια επίθεση δεν είσαι η πρώτη γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι τόσο κρύα και φοβισμένη. Σκέψου πως αφού γνωρίσεις έναν άντρα βλέπεις ότι σου αρέσει και του αρέσεις και γενικά έχετε μια όμορφη αύρα ανάμεσα σας,ναι μεν να είσαι προσεκτική αλλά χαλαρώσε και όλας το σεξ είναι κάτι που θα σε ηρεμήσει ψυχικά θα και ξεχαστείς..
Και το άλλο τώρα ότι όποιος σε θέλει θα περιμένει αλλά και εσύ να βοηθάς λίγο την κατάστασηIts not over until i win!
Blessed.