Σχέση εξ αποστάσεως με ξένους και αλλες κουλτουρες
Γεια σας, επιστρεφω στο φορουμ μετα απο καιρο.
Ειμαι σιγουρος οτι σε αλλα σημεια εχουνσ χολιαστει οι σχεσεις μεσω ιντερνετ ή και εξ αποστάσεως. Στη συγκεκριμενη περιπτωση θα ηθελα να συζητησουμε το θεμα της σχεσης εξ αποστασεως με αλλη εθνικότητα ή άλλη κουλτουρα.
Τον τελευταιο χρονο έχω γνωρισει στο ιντερνετ μια τουρκαλα, μια σπανια, ξεχωριστη, πανεμορφη, χαρισματικη κοπελα. και ειδικα τον τελευταιο καιρό νιωθω πραγματικα καψουρης μαζι της. Αυτο που νιωθω ειναι κατα πολυ αμοιβαιο και εχουμε συμφωνησει οτι εχουμε κατι σαν σχεση. Λογω τραυματικης της εμπειριας δεν εχει ασχοληθει με σχεσεις, αλλα ειναι πληρης χαρακτηρας και δεν νιωθει καποια ελλειψη. Συμφωνα με τα λεγομενα της ειμαι το πρωτο της σκιρτημα μετα απο πολλα χρονια.
Εχει ενδιαφερον οτι πολιτισμικα, πολιτικα, θρησκευτικα κλπ δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ισα-ισα αγαπαει την ελλαδα, εχει ερθει καποιες φορες (πριν γνωριστουμε) και ηθελε να μαθει λιγα ελληνικα. Στην αρχη ειχα εκπλαγει αλλα πολλοι τουρκοι σκεφτονται ετσι.
Συνεννοουμαστε στα αγγλικα, με τα οποια εχει καποια θεματακια, κι εγω εχω μαθει λιγα τουρκικα. Το κυριοτερο προβλημα μας εναι μονο και μονο η αποσταση: λογω οικονομικων και οικογενειακων προβληματων δεν μπορω να ταξιδεψω στην Τουρκια, οποτε εχει υποσχεθει οτι θα με επισκεφτει εκεινη πρωτη.
Αυτο το πραγμα με στεναχωρει αρκετα, γιατι η συγκεριμενη ειναι ο τυπος της γυναικας που αξιζει εναν αληθινο Αντρα που θα διενυε καθε αποσταση για να τη διεκδικησει, και ντρεπομαι που δεν μπορω να εκπληρωσω αυτο το αυτονοητο χρεος μου σαν αντρας απεναντι της.
Ενα δευτερο προβλημα ειναι οτι οι Τουρκοι ειναι αρκετα συναισθηματικοι και παθιασμενοι, και οι γυναικες ευαισθητες. Καποιες φορες εχω πει τη λαθος λεξη τη λαθος στιγμη με αποτελεσμα να δημιουργηθει παρεξηγηση, να "ξεκοψουμε" καποιες μερες αλλα μετα να τα ξαναβρουμε, αν και αυτο συμβαινει γενικοτερα οχι μονο με τις τουρκαλες, νομιζω εδω τα πραγματα ειναι λιγο πιο ευαισθητα.
Τελειωνοντας, δεν θα ηθελα να αναφερω καποιο προβλημα, η συγκεκριμενη κοπελα εναι ενας υπεροχος ανθρωπος που εχει φερει φως, χρωμα και ομορφες σκεψεις στις μερες μου. Αν καποιος φιλος εχει παρομοια εμπειρια, ή σκέψεις ή συμβουλές, καλο θα ηταν να γινει μια συζητηση :)