Καλησπερα σε ολους...Ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση απο χθες το βραδυ με εναν φιλο τον οποιο θα ελεγα αδερφο....Να τα παρω τα πραγματα απο την αρχη....γνωριζομαστε εξι μηνες περιπου,απο την στιγμη που γνωριστηκαμε δεθηκαμε και γιναμε αχωριστοι....τελος παντων εννδιαφεροταν πολυ ο ενας για τον αλλο και το δειχναμε καθημερινως...εχθες το βραδυ πηγα με πολυ ανεβασμενη διαθεση στο σπιτι του,κρατουσα και χρηματα διοτι ηθελα να βγουμε εξω για ποτο.Αλλα οταν πηγα σπιτι και του το ειπα το μονο που ελεγε ηταν οτι δεν ειχε ορεξη και οτι ηταν κουρασμενος και ηθελε να κοιμηθει....Δεν εκανα κατι,εκανα οπως τις αλλες φορες,περιμενα να ξυπνησει να μιλησουμε να κανουμε παρεα τελος παντων,να δουμε καμια ταινια εφοσον δεν ειχε ορεξη να βγουμε....Παρηγγειλα με τα χρηματα μου να φαω κατι...Μου περισσεψαν αρκετα....Οταν ξυπνησε πηγε να νοικιασει ταινιες να δουμε...αυτο εγινε γυρω στις εννια και...ειδαμε την πρωτη ταινια και οσο να ναι νυσταξα...τον ρωτησα αν θα κοιμομασταν μαζι και μου ειπε οτι ειχε ανησυχους υπνους και οτι δεν θα μπορουσε να κοιμηθει.Ετσι πηγα στο μικρο δωματιο για να κοιμηθω.Εκεινος ειπε οτι δεν νυσταζε κ οτι θα εβλεπε ταινια...Κατα τις εντεκαμισι επεσα για υπνο και κοιμηθηκα κανενα μισαωρο μεχρι που ακουσα ομιλιες...Ηρθε μια κοπελα γειτονισσα η οποια ειχε τα γενεθλια της και του ελεγε συνεχως να βγουνε και οτι θα ηταν μεγαλη παρεα....Εγω ημουν ξυπνια,τον περιμενα να ερθει να μου πει να ξυπνησω για να βγουμε,διοτι ηθελα παρα πολυ να βγω.....Εγινε το ακρως αντιθετο..μπηκε σιγα σιγα μεσα στο δωματιο για να παρει τα ρουχα του,ανασηκωθηκα τον κοιταξα και με κοιταξε,αλλα δεν ειπε κατι.Ετοιμαστηκε,πηρε τα υπολοιπα χρηματα που περισσεψαν και εφυγε....Εγω φρικαρα..σηκωθηκα,τον πηρα τηλεφωνο να δω που ηταν και αυτο που γυρισε και μου ειπε ηταν το εξης 'ναι βγηκα για ενα ποτο θα ερθω σε καμια ωρα'Σηκωθηκα και εφυγα αποτο σπιτι του νιωθωντας πουλημενη....Ηξερε οτι πεθαινα για να βγω σαββατοβραδο.................Δεν καταφερα να κοιμηθω ουτε να φαω....Ειμαι με κλαμενα ματια συνεχως.......Σημερα πηρε τηλεφωνο αλλα δεν του μιλησα,δεν ηθελα..εβαλα την μητερα μου..της ειπε οτι χθες το βραδυ του τρακαραν το αμαξι και σαν να ακουγοταν λεει νευριασμενος....περιμενα και αλλο τηλεφωνο για να μου μιλησει αλλα ματαια...Ετσι πριν λιγη ωρα πηγα σπιτι του για να παρω κατι πραγματα που χρειαζομουν...δεν με κοιταξε καθολου και ηταν απομακρος......και ρωταω...εγω φταιω????Συνεχως ερχεται η φραση στο μυαλο μου αυτο που μου ειπε στο τηλ.,εχω σοκαριστει....Δεν ξερω τι να κανω...Τον αγαπαω υπερβολικα,τον λατρευω,αλλα γιατι να με πουλησει ετσι???