Originally Posted by
cookerman
Με την πρώην γυναίκα μου χωρίσαμε πριν από δύο χρόνια (ορισμένοι ίσως θυμάστε πως και γιατί). Όλα τα χρόνια της σχέσης και αργότερα του γάμου το κάναμε χωρίς προφυλακτικό.
Όταν χωρίσαμε μετά από λίγο καιρό άρχισα να βγαίνω και να γνωρίζω γυναίκες και δεν άργησα να κάνω την πρώτη μου σχέση. Με αυτή τη κοπέλα προσπάθησα να κάνω σεξ την πρώτη φορά με προφυλακτικό (το πολύ λεπτό) αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν αισθανόμουν πολλά "εκεί" και δεν έγινε. Τις επόμενες φορές το κάναμε κανονικά χωρίς προφυλακτικό και όλα σούπερ.
Με την επόμενη κοπέλα μου το κάναμε όλες τις φορές χωρίς προφυλακτικό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Μετά από ένα διάστημα αποχής, τις προάλλες που βρέθηκα στο κρεβάτι με μια άλλη κοπέλα, έβαλα προφυλακτικό αφού μου το ζήτησε (και καλά έκανε, το σωστό να το λέμε) προσπάθησα δύο φορές (μία το βράδυ και μία το πρωί που ξυπνήσαμε) αλλά έφαγα ήττα... Όπως και τις προηγούμενες φορές όταν βάζω το προφυλακτικό και ξεκινάμε μετά από λίγο γίνεται μπλακ άουτ (χαχα). Χωρίς όμως, γίνεται το έλα να δεις...
Έχω αγοράσει ότι πιο λεπτό υπάρχει και έχω απογοητευτεί - μου έχει γίνει ψυχολογικό και πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα μου προσθέσει (αν δεν έχει προστεθεί ήδη) άγχος την επόμενη φορά που θα βρεθώ με την κοπέλα..