Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ. Έδω και τέσσερα χρόνια έχω μια περίεργη σχέση με μια γυναίκα 45 ετών. Είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο και συνεργαζόμαστε μαζί για 4.5 χρόνια. Μου είχανε πει κάποιοι συνάδελφοι ότι έχει κάποια ψυχολογικά.
Εγώ δεν τους πολυπιστεψα καθώς έβλεπα μια κοπέλα εργατική καλοσυνατη με το γέλιο και το χιούμορ της όλα τέλεια. Δεν σας κρύβω επίσης πως πολλές φορές με φλέρταρε δείχνοντας ερωτικό ενδιαφέρον και με πράξεις. Και εγώ ανταποκρινομουνα με τον ίδιο τρόπο. Περνάγαμε με δύο λόγια πολύ όμορφα.
Κάποιες φορές όμως είχε κάποιες εκρήξεις θυμού που με προβλημάτισαν.
Πχ δανείστηκα ένα στυλό της και σηκώθηκε να μου του πάρει πίσω και μόλις της είπα σε ένα δεύτερολεπτο μου πέταξε κάτω όλα τα πράγματα από το γραφείο και φεύγοντας βρόντηξε την πόρτα φωνάζοντας όλα εδώ πληρώνονται...
Όταν μια φορά μου μίλαγε και δεν την πρόσεξα βρόντηξε την πόρτα με απίστευτη δύναμη φωνάζοντας δυνατά. Πάντα μετά από αυτά τα περιστατικά επανερχονταν στο φυσιολογικό μετά από μισή περίπου ώρα.
Το 2017 πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης και μου φώναζε πως δε με άντεχε άλλο και πως θέλει να φύγει και μετά από ένα μήνα όλα νορμάλ πάλι. Ενώ τους τελευταίους μήνες ήρθαμε πολύ κοντά ερωτικά πριν από δύο εβδομάδες νόμιζε πως πήγα να την εκθέσω σε κάτι και από τότε δεν μου μιλάει πλέον και οπότε με βλέπει φεύγει.
Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά ήταν ανένδοτη και με έσπρωξε έξω από το γραφείο φωνάζοντας. Από συγγενικό της πρόσωπο έμαθα ότι είναι υπό αγωγή με lorazepan quetiapine και sertraline αλλά δε μου είπε ξεκάθαρα από τη πάσχει. Ξέρει κάποιος να μου πει? Τι νοιάζομαι πολύ και θέλω να είμαι δίπλα της γιατί είναι υπέροχος χαρακτήρας και τη νιώθω σαν το άλλο μου μισό. Αυτή τη στιγμή ζω κάτι δύσκολο καθώς με αγνοεί παντελώς ενώ συνεχίζει με τους υπόλοιπους συναδέλφους να είναι χαμογελαστή και εργατική...