Υποχονδρίαση η επιστροφή..
Καλησπέρα σε όλους, όπως γράφω και στον τίτλο η υποχονδρίαση επέστρεψε.. νόμιζα πως το είχα ξεπεράσει και είχα χρόνια να το πάθω μέχρι πριν δύο μήνες που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο αρρώστησε και το έχω πάρει τόσο βαριά που δεν μπορώ να ηρεμήσω και με ξαναβρήκαν και οι φοβίες για αρρώστιες και όλες οι κακές σκέψεις και δε βρίσκω ηρεμία.. από το άγχος δεν τρώω και δεν ηρεμώ έχω αρχίσει και πονάω σε όλο το σώμα πιο πολύ στην καρδιά τσιμπήματα και νόμιζα πως πρηστηκαν τα χέρια μου και ότι ήταν καρδιά, έκανα εξετάσεις όλα καλά αλλά δεν ηρεμώ.. ψάχνω για αρρώστιες στο ίντερνετ βλέπω βιντεάκια στο YouTube και γίνομαι χειρότερα. Δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω από τις αρνητικές σκέψεις, έχω χάσει τη διάθεση για τα πάντα νομίζω έχω και κατάθλιψη λόγω όλων αυτών, ξέρετε για δωρεάν ή έστω οικονομικούς ψυχολόγους ή ψυχιάτρους; Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ξεκινήσω φαρμακευτική αγωγή επειδή βλέπω ότι δε μπορώ να το ξεπεράσω όλο λέω στον εαυτό μου να μη σκέφτομαι τα χειρότερα και πάλι σε κακές σκέψεις καταλήγω και υπερβολικό άγχος και στεναχώρια