Originally Posted by
Thodoris2002
Φοβαμαι ολη την ωρα και τα παντα. Ο φοβος μου δεν ειναι καθολου φυσιολογικος! Θα ελεγα οτι εχω φοβια στα παντα βασικα. Η πιο χαλαρη διαθεση μου ειναι να ειμαι 1 βημα πριν τον πανικο. Ευτυχως ολα κυλανε ομαλα στην ζωη μου και μακαρι να μην γινει τιποτα γιατι θα παθω κρισαρα πανικου. Τι να πω φοβαμαι τα παντα αγχωνομαι για τα παντα υπερβολικα ομως. Ουτε αλκοολ ουτε καφεινη ουτε νικοτινη ουτε καν xanax δεν μπορω να παρω. Χασις εχω δοκιμασει παλιοτερα και με εκανε πολυ χειροτερα ο φοβος μου φταιει για ολα! Γιατι τοσος φοβος; Πως μπορω να γινω καλα;; Μαζι με φοβο και αγχος εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση, τι σκατα θα κανω στην ζωη μου ρεε; Δεν μπορω ουτε καν να δουλεψω! Νιωθω οτι εχω σχεδον τα παντα μαζι καταθλιψη, αγχος, φοβιες. Δεν μπορω να παω πιο μακρια απο την πλατεια που ειναι κοντα στο σπιτι μου! Δεν μπορω να παω σε καφετεριες σε κλαμπ δεν μπορω να γνωριζω καινουρια ατομα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. Ποιος ειναι ο σκοπος μου; Σιγουρα πολλοι εχουν αγχος κλπ αλλα αυτο που δεν εχουν ειναι τον φοβο μου και την χαλια αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση μου και μπορουν τουλαχιστον να δουλεψουν καπου. Εγω τι;; Ειναι καποιος που εχει τοσο υπερβολικο φοβο και ταυτοχρονα αγχος για τα παντα; Να ειναι η πιο χαλαρη διαθεση του λιγο πριν τον πανικο; Δεν ξερω τι να κανω εγω μπορει να παρω xanax και να παθω κρισαρα πανικου επειδη φοβαμαι και αγχωνομαι. ΤΙ ΣΚΑΤΑ! (δεν εχω δοκιμασει xanax αλλα με ξερω εδω πινω μια γουλια καφε και ιδωρνω ολοκληρος και μονο στην σκεψη οτι το παιρνω παθαινω κριση πανικου φανταστειτε να το βαλω στο στομα μου)...