Originally Posted by
Berry_Bee
Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, με απασχολεί η επαφή του με το άλλο φύλο και πως να το διαχειριστώ. Δεν είχε ποτέ γυναίκες φίλες και ούτε φαινόταν να μιλάει σε συνομιλίες με άλλες. Πολλές φορές τύχαινε να αρχίζει να μιλάει με κάποια όπου ο τρόπος που τον είχε προσεγγίσει μου φαινόταν λίγο πονηρός. Ήθελα να έχω επίγνωση όταν γνώριζε κάποια γυναίκα απο την σχολή ή απο παρέες και αν κρατούσαν επαφές, αλλά δεν ήταν διαχυτικός με αυτό το κομμάτι. Συνήθως έπρεπε να δώ οτι είχε αποδεχτεί κάποιο αίτημα φιλίας για να καταλάβω οτι έχει γνωρίσει κάποια και να έρθει στην κουβέντα αυτό το θέμα. Μπορεί να γνώριζε κάποια απο το gaming είτε απο την σχολή. Όταν τον ρωτούσα γιατί δεν μου το είχε αναφέρει απο μόνος του οτι μιλάει με κάποια στο skype την ώρα που παίζει, για παράδειγμα, μου έλεγε οτι δεν είχε λόγο να το αναφέρει.
Δεν μου αρέσει σαν ιδέα να μην γνωρίζω τι επαφές έχει και να πρέπει απο μόνη μου να το ανακαλύπτω κατά κάποιο τρόπο. Έχω μικρές ανασφάλειες προφανώς αλλά πιστεύω οτι και το άλλο πρόσωπο μπορεί να σου προκαλέσει περισσότερες ανασφάλειες με την συμπεριφορά του. Το γεγονός οτι δεν μου τα έλεγε απο μόνος του ,για μένα, δεν ήταν εντάξει και πιστεύω σε μια σχέση αυτά πρέπει να τα λένε. Όση εμπιστοσύνη και να υπάρχει, ο ένας πρέπει να γνωρίζει τις επαφές του άλλου. Αυτή μου η σκέψη με κάνει να νιώθω σαν να τον ελέγχω κατά κάποιο τρόπο και φυσικά όπως το αντιμετωπίζει και εκείνος όταν τον ρωτάω για αυτό. Το δουλεύω πολύ αυτό το θέμα μέσα μου κυρίως απο μόνη μου, γιατί δεν θέλω να τον ρωτάω συνέχεια και να νιώθω οτι του βγάζω τις ανασφάλειες μου. Παρ' όλα αυτά νιώθω μια αβεβαιότητα για το πως ίσως να εξελιχθεί η γνωριμία που θα κάνει με κάποια κοπέλα και μερικές φορές έχω προσπαθήσει απο μόνη μου να έρθω σε επαφή για να δω τι συμβαίνει. Απο μόνος του δεν έχει προσπαθήσει να με γνωρίσει μαζί τους.
Απλά θέλω να σας πώ κάποιες συμπεριφορές και να μου πείτε την αποψή σας.
Μια κοπέλα απο την σχολή του τον είχε πλησιάσει με αφορμή οτι της αρέσει ένας φίλος της αλλά κατέληξε να στέλνει συχνά σε εκείνον. Κάποια στιγμή ήθελα να δώ λίγο τι του στέλνει και δέχτηκε να μου δείξει λίγο( το είχε κάνει και σε μένα όταν είχε δει οτι μου έστελνε κάποιος γνωστός μου). Μετά απο λίγα λεπτά μου είπε "αρκετά είδες" και μου βούτηξε απότομα το τηλέφωνο. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα οτι είχε πιο κάτω κάτι ίσως που δεν έπρεπε να δω. Γενικά η κίνηση αυτή δεν μου άρεσε. Είχε πειρακτικό ύφος εκείνη(και το να τον αποκαλέσει γλυκό με έκανε να βράζω, λίγο) . Τέλος πάντων απο κεί άρχισα να το παίρνω στραβά το θέμα και του είπα οτι δεν νιώθω άνετα να μιλάει μαζί της απο τον όλο τρόπο προσέγγισης. Κάποια άλλη περίπτωση, στην οποία μιλούσε απο skype (το οποίο απο μόνη μου το έμαθα οτι μιλούσανε) και παίζανε, ένα παιχνίδι το οποίο παίζω και εγώ στον υπολογιστή, ζήτησα να συμμετέχω. Εκεί νευρίασε. Μαλώσαμε γιατί το εισέπραξε ως έλεγχο. Συγνώμη αλλά ξαφνικά γνωρίζει κάποια μιλάνε και παίζουνε ώρες μάζι για κάποιες μέρες και εγώ το μαθαίνω μέσα απο προσωπική μου εξιχνίαση μυστηρίου και πρέπει να κάτσω στα αυγά μου ? Τελικά μίλησα μαζί της και την γνώρισα. Αυτό το "γλυκούλης" και το "cute" οταν το ακούω απο αλλού στον λαιμό μου κάθεται και έτσι και εκείνη την υπόθεση την πήρα στραβά. Συνέχισε να μιλάει μαζί τους , παρόλο που για εμένα φαινόταν λίγο πονηρά τα πράγματα απο μέρους τους. Εγώ προσωπικά δεν θα συνέχιζα να μιλάω μαζί τους ή θα ήμουν πολύ τυπική για να σεβαστώ την σχέση μου(είμαι και αρκετά εσωστρεφής οπότε δεν κρατάω εύκολα επαφές , κυρίως με το αντίθετο φύλο).
Αργότερα απο καιρό απο μόνο του μου είπε οτι έκανε σίγαση τις συνομιλίες που είχε με αυτές τις δύο κοπέλες όταν βγαίναμε γιατί "δεν ήθελε να ενοχλήσουν"...
Μεγάλο κείμενο, όχι και το πιο περήφανο μου, ίσως να μην ήμουν σαφής σε κάποια πράγματα, αλλά ελπίζω να περνάει η ουσία του μηνύματος μου. Δείχνω ζήλια με τα παραπάνω που γράφω και το δουλεύω πολύ καιρό με εμένα πριν πω στον ίδιο κάτι, αλλά πάντα παραδέχομαι. Αν με ενοχλήσει κάτι θα του το πώ ευθέως και δεν τον ελέγχω γενικά παρά εκείνες τις φορές που ανέφερα. Απλά έχω άγνοια του αν μιλάει και αν θα πρέπει να τον ρωτήσω και ομολογώ πως με βάση τα παραπάνω και ορισμένες συμπεριφορές του απέναντι μου μου έχουν προκαλέσει ανασφάλεια. Απευθύνομαι εδώ γιατί πιστεύω παραπάνω απόψεις θα με βοηθήσουν και είναι δεκτές.
Σας ευχαριστώ