Originally Posted by
menis_64
Προφανώς στο νοσοκομείο που απευνθηθηκες δεν είχανε αντιλυσσικα ή για κάποιον άλλο λόγο δεν θα θέλαμε να σε εμβολιασουν.. Μπορεί να θεώρησαν ότι αφού ο σκύλος που σε δάγκωσε δεν ήταν αδέσποτος, αρα δεν θα είχε λύσσα.... Αλλά αποκλείεται να μην υπάρχει η λύσσα σε αδέσποτα σκυλιά...
Πάντως εδώ θίγεις ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, θάνατος σε όλα τα αδέσποτα σκυλιά...!!!! Ξέρεις πόσες φορές έχω αναγκαστεί να κουβαλάω μαζί μου βέργες ή να τρέχω με την μηχανή για να μην με δαγκώσουν;;; χωριστά για τον θόρυβο που προκαλούν όλη την νύχτα με το γυαγισμα που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. άσε που να μην σχολιάσω ότι σε πόλεις αναγκάζεσαι να κοιτάς κάτω στα πεζοδρόμια για να μην πατήσεις τα σκάτα που τα αμολανε όλοι έξω από τα σπίτια για να κάνουν την ανάγκη τους.. Το πρόβλημα έχει καταντήσει ανυπόφορο και κάνεις δεν κάνει τίποτα... Τι είπες για hot dog ;; μου τρέχουν τα σάλια παρακαλώ, αλλού τα τρώνε τα σκυλιά και εμείς έχουμε γεμίσει κωλο οργανώσεις υποστηρίξης κακοποίησης σκυλιών... Τόσο φανατικοί έχουμε γίνει για ένα ζώο....
Πάνε κάτι μαλακες ταΐζουν τα αδέσποτα αντί να δώσουν λίγη τροφή σε έναν ζητιανιο.. Καταντήσαμε χειρότεροι και από ζωοφιλοι... Λύπηση τώρα στους σκύλους που πεινάνε...!!!