Αρρωστοφοβια παλι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Αρρωστοφοβια παλι

Μετα απο πολυ καιρο (3-4 χρόνια) που ειχα καταφέρει να αππαλαχθω απο την αρρωστοφοβια μου μερικώς (απλά το σκεφτόμουν πολύ λιγο και απλα μετα το ξέχναγα) , ξαφνικά αφου περασα εντον στρεσσ και αγχος τις τελευταιες μερες λογω δουλείας κυρίως. Με ξαναέπιασε αρρωστοφοβία:

Με δάγκωσε ενας σκύλος (όχι αδέσποτος) πάνω απο το τζιν χωρίς να σκιστεί ,απλά μου έκανε γρατζουνιά , και είμαι για κάποιο λόγο σίγουρος οτι εχω πάθει λύσσα (μετα απο όλα αυτα που γκούγκλαρα).Αφού με διαβεβαίωσαν οτι ήταν εμβολιασμένος και κατα τύχη ήταν και ιατρού που απλά το είδε και δεν έδωσε καν σημασία, και μου είπε απλα βάλε μπεταντιν για να μην μολυνθεί το τραύμα.

Το πρόβλημα μου είναι οτι ανέκαθεν επαιζα με σκύλους ακόμα και αδέσποτους που με δάγκωναν απειρες φορες στο παιχνίδι και δεν έδινα καν σημασια (κακώς) αλλα ποτέ δεν έπαθα τιποτα και ποτέ δεν αγχώθηκα .

Τώρα για κάποιον λόγο τρέμω.

Το σκυλί δαγκώνει εδω και χρόνια αφου έχει δαγκώσει και πολλούς γνωστούς (ειναι περίεργος χαρακτήρας).

Αντυλισικά στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν αφου μου λένε δεν υπάρχει στην ελλαδα σε σκύλο και ειδικά στην αττική μονο σε κατι αλεπούδες στην βόρεια Ελλαδα που μαλλον δεν έχουν ουτε αυτές πλεον.

[ΤΟ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ]
    Last edited by konsav92; 25-02-2019 at 23:18.

Έλα βρε το καημενο το σκυλακι απλώς σε γρατζουνισε.μην αγχώνεσαι δεν έχεις πληγή για να πάθεις κάτι. Απλά είναι το αγχος σου.ξέρεις πόσες φορές με δαγκωσαν σκυλάκια και με γρατζουνισαν γάτες και χωρίς να είναι καν εμβολιασμενες από την αγάπη που τους είχα δεν με ενοιαζε αν πάθω κάτι.σαφώς και αν σε δαγκωνε και δεν είχε κάνει εμβόλιο θα σου λεγα να πας σε ένα νοσοκομείο αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας θεωρω

Banned
    Προφανώς στο νοσοκομείο που απευνθηθηκες δεν είχανε αντιλυσσικα ή για κάποιον άλλο λόγο δεν θα θέλαμε να σε εμβολιασουν.. Μπορεί να θεώρησαν ότι αφού ο σκύλος που σε δάγκωσε δεν ήταν αδέσποτος, αρα δεν θα είχε λύσσα.... Αλλά αποκλείεται να μην υπάρχει η λύσσα σε αδέσποτα σκυλιά...

Πάντως εδώ θίγεις ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, θάνατος σε όλα τα αδέσποτα σκυλιά...!!!! Ξέρεις πόσες φορές έχω αναγκαστεί να κουβαλάω μαζί μου βέργες ή να τρέχω με την μηχανή για να μην με δαγκώσουν;;; χωριστά για τον θόρυβο που προκαλούν όλη την νύχτα με το γυαγισμα που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. άσε που να μην σχολιάσω ότι σε πόλεις αναγκάζεσαι να κοιτάς κάτω στα πεζοδρόμια για να μην πατήσεις τα σκάτα που τα αμολανε όλοι έξω από τα σπίτια για να κάνουν την ανάγκη τους.. Το πρόβλημα έχει καταντήσει ανυπόφορο και κάνεις δεν κάνει τίποτα... Τι είπες για hot dog ;; μου τρέχουν τα σάλια παρακαλώ, αλλού τα τρώνε τα σκυλιά και εμείς έχουμε γεμίσει κωλο οργανώσεις υποστηρίξης κακοποίησης σκυλιών... Τόσο φανατικοί έχουμε γίνει για ένα ζώο....

Πάνε κάτι μαλακες ταΐζουν τα αδέσποτα αντί να δώσουν λίγη τροφή σε έναν ζητιανιο.. Καταντήσαμε χειρότεροι και από ζωοφιλοι... Λύπηση τώρα στους σκύλους που πεινάνε...!!!

Senior Member
    Το σκυλάκι και εγώ το λυπήθηλα γιατί δεν μπορεί να κοινονικοποιηθεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Προφανώς στο νοσοκομείο που απευνθηθηκες δεν είχανε αντιλυσσικα ή για κάποιον άλλο λόγο δεν θα θέλαμε να σε εμβολιασουν.. Μπορεί να θεώρησαν ότι αφού ο σκύλος που σε δάγκωσε δεν ήταν αδέσποτος, αρα δεν θα είχε λύσσα.... Αλλά αποκλείεται να μην υπάρχει η λύσσα σε αδέσποτα σκυλιά...

Πάντως εδώ θίγεις ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, θάνατος σε όλα τα αδέσποτα σκυλιά...!!!! Ξέρεις πόσες φορές έχω αναγκαστεί να κουβαλάω μαζί μου βέργες ή να τρέχω με την μηχανή για να μην με δαγκώσουν;;; χωριστά για τον θόρυβο που προκαλούν όλη την νύχτα με το γυαγισμα που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. άσε που να μην σχολιάσω ότι σε πόλεις αναγκάζεσαι να κοιτάς κάτω στα πεζοδρόμια για να μην πατήσεις τα σκάτα που τα αμολανε όλοι έξω από τα σπίτια για να κάνουν την ανάγκη τους.. Το πρόβλημα έχει καταντήσει ανυπόφορο και κάνεις δεν κάνει τίποτα... Τι είπες για hot dog ;; μου τρέχουν τα σάλια παρακαλώ, αλλού τα τρώνε τα σκυλιά και εμείς έχουμε γεμίσει κωλο οργανώσεις υποστηρίξης κακοποίησης σκυλιών... Τόσο φανατικοί έχουμε γίνει για ένα ζώο....

Πάνε κάτι μαλακες ταΐζουν τα αδέσποτα αντί να δώσουν λίγη τροφή σε έναν ζητιανιο.. Καταντήσαμε χειρότεροι και από ζωοφιλοι... Λύπηση τώρα στους σκύλους που πεινάνε...!!!
    Νομίζω οτι είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν ειναι θέμα τα σκυλιά , εμείς δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε ,όπως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και πολλούς ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Έλα βρε το καημενο το σκυλακι απλώς σε γρατζουνισε.μην αγχώνεσαι δεν έχεις πληγή για να πάθεις κάτι. Απλά είναι το αγχος σου.ξέρεις πόσες φορές με δαγκωσαν σκυλάκια και με γρατζουνισαν γάτες και χωρίς να είναι καν εμβολιασμενες από την αγάπη που τους είχα δεν με ενοιαζε αν πάθω κάτι.σαφώς και αν σε δαγκωνε και δεν είχε κάνει εμβόλιο θα σου λεγα να πας σε ένα νοσοκομείο αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας θεωρω
    Έτσι ήμουν και εγώ απλά τωρα μου γυρισε, τι να πω απο αδέσποτα (γατια,σκυλια) μέχρι και μύκητες ειχα βγαλει

Banned
    Ίσως στο θέμα καθαριότητας στα πεζοδρόμια εμείς να φταίμε αλλά για όλα τα υπόλοιπα και αδέσποτα σκυλιά;;;;; συνεχίζουν να είναι πρόβλημα με όλα αυτά που ανέφερα
    Quote Originally Posted by konsav92 View Post
    Νομίζω οτι είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν ειναι θέμα τα σκυλιά , εμείς δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε ,όπως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και πολλούς ανθρώπους.

Senior Member
    Είναι αδέσποτα γιατί καποιος τα άφησε να γίνουν αδέσποτα ή αναπαράχθηκαν σαν αδέσποτα , στον όρο εμείς δεν αναφέρομαι σε σένα και σε μένα αλλα γενικά. Η θανάτωση πιστεύω οτι είναι αρκετά σκληρή λύση και απάνθρωπη , δεν χρειάζεται ενα σκυλι ή γατι το οποιο εγινε ή γενήθηκε αδέσποτο να θανατωθει.

Νομίζω οτι ούτε και εσύ θα ήθελες να βλέπεις ενα σκυλι ή ενα γατι να θανατώνετε επειδή γενήθηκε ή εγινε αδέσποτο, απλά εσύ εχεις εξαγριωθεί απο κάποια περιστατικά που έχεις ζήσει.
    Πρόσεχε δεν λέω ποτε οτι δεν θα χτύπαγα εναν σκύλο για να μην με δαγκώσει ή οτι δεν θα κουβάλαγα βέργα και εγώ για να προστατέυσω τον εαυτό μου.

Απαραδεκτος και μεγαλος σαδιστης.ντροπη που γραφεις αυτα τα λογια δεν σε τιμα καθολου.τι θα πει θανατος σε ολα τα αδεσποτα?αυτα δεν εχουν ψυχη δεν πονανε σαν εσενα?λυσαμε ολα τα αλλα προβληματα μας και εκεινο που μας απσχολει ειναι ο θορυβος που κανουν με το γαυγιζα η μη λερωσουμε τα παπουτσια μας αμα πατησουμε σκατα.ελεος δηλαδη.οταν αυτα τα ζωα τα χρησιμοποιουμε για τη προστασια απο κλεφτες η για να θεραπευσουμε καποια αρρωστα παιδια η να εξιχνιασουν ναρκωτικα ειναι καλα και χρησιμα.αν ειναι να τα φροντισουμε και να τα ταισουμε δεν ειναι.και να ξερεις αμα δεν μπορεις να αγαπησεις και να ταισεις ενα αδεσποτο που δεν εχει κακια μεσα του δεν μπορεις και να αγαπησεις και να προσφερεις τιποτα και σε ενα ζητιανο συνανθρωπο σου.εσυ να υποθεσω που μας κανεις υποδειξεις δεν θα εχεις βοηθησει ουτε ενα ζητιανο ενω εμεις βοηθησαμε ενα αδεσποτο κατι καναμε σε σχεση με αλλους που κοιτανε μονο την παρτη τους.την επομενη φορα που θα βγεις εξω με την γρηγορη μηχανη σου που προφανως τα ενοχλει τα καημενα ο θορυβος απο τα πολλα γκαζια που θα δινεις γι αυτο σου επιτιθονται η προφανως τα εχεις πειραξει εσυ πρωτος φορντισε να εχεις μαζι σου τα καταλληλα μετρα προστασιας μη σε τρεχουν και σενα για αντιλυσσικα κριμα απο το θεο.

Senior Member

αν ξανα δω τετοιο ποστ θα κανω αναφορα στην διωξη και αφου κανουν τις απαραίτητες ενεργειες μετα θα ενημερωσω και οργανωση φιλοζωικης που ξερω..στο λεω ενημερωτικα.

Quote Originally Posted by grgagno View Post
    αν ξανα δω τετοιο ποστ θα κανω αναφορα στην διωξη και αφου κανουν τις απαραίτητες ενεργειες μετα θα ενημερωσω και οργανωση φιλοζωικης που ξερω..στο λεω ενημερωτικα.
    και εναν μπογια να μαζεψει το menis.και εγω εχω μεινει ενεη με αυτη την δημοσιευση και απορω που δεν βγηκε κανεις να τοποθετηθει,ημαρτον.

Senior Member
    Οι απόψεις του ταιριάζουν σε άνθρωπο που θα μπορεί να ριχνει και φόλες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    και εναν μπογια να μαζεψει το menis.και εγω εχω μεινει ενεη με αυτη την δημοσιευση και απορω που δεν βγηκε κανεις να τοποθετηθει,ημαρτον.
    το συγκεκριμενο ατομο δεν ξερει μαλλον τους νομους που εχουν να κανουν με το συγκεκριμενο θεμα ....η παραμικρη κακοποιηση πλεον εχει προσθημο το οποιο φρανει τα 35.000 ευρω. 2019 φτασαμε και ακομα βλεπω τετοια...δεν μου βγαινει να σχολιασω τιποτα αλλο.

Quote Originally Posted by grgagno View Post
    το συγκεκριμενο ατομο δεν ξερει μαλλον τους νομους που εχουν να κανουν με το συγκεκριμενο θεμα ....η παραμικρη κακοποιηση πλεον εχει προσθημο το οποιο φρανει τα 35.000 ευρω. 2019 φτασαμε και ακομα βλεπω τετοια...δεν μου βγαινει να σχολιασω τιποτα αλλο.
    περαν απο τους νομους και τα σχετικα προστιμα ενας ανθρωπος που αναφερει (Τι είπες για hot dog ;; μου τρέχουν τα σάλια παρακαλώ, αλλού τα τρώνε τα σκυλιά και εμείς έχουμε γεμίσει κωλο οργανώσεις υποστηρίξης κακοποίησης σκυλιών... )οπως καταλαβαινεται χρηζει βοηθειας.αρρωστημενα μυαλα που ειτε ειναι βασανιστες ζωων η εν δυναμη βασανιστες ζωων αξιζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης καθως οποιος βλαπτει η σκεπτεται να βλαψει ενα ζωο αυριο μεθαυριο θα το κανει και σε εναν ανθρωπο.

Senior Member
    Πέρα απο όλο αυτό για το θέμα μου τι εχετε να πείτε?

Page 1 of 2 12 LastLast