Originally Posted by
Lisaa
Γεια σας παιδιά,
Εγώ είμαι 22 στα 23 και έχω σχεδόν 2 μήνες σχέση με ένα παιδί 3 χρόνια μεγαλύτερο. Κάναμε σχέση μετά από λίγο καιρό γνωριμίας και γενικά μέχρι στιγμής πάει καλά το πράγμα, μέχρι χθες το βράδυ που συνειδητοποίησα ότι σχεδόν δεν τον ξέρω καθόλου...Θα Μου πείτε τώρα είσαι ανώριμη που έκανες σχέση με κάποιον που δεν γνωρίζεις, απλά εννοώ ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτόν Όχι τα βασικά...Και Το συνειδητοποίησα πάνω σε μία κουβέντα που είχαμε. Και κατάλαβα ότι γενικά είναι πολύ δύσκολος στο να ανοιχτεί και κάποιες φορές μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να δεθεί, αλλά δεν με βλέπει και σαν ξεπετα (για αυτό βάζω το χέρι μου στην φωτιά). Απλά κ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την κατάσταση εντελώς και αν προσεγγίζω εγώ λάθος το θέμα σχετικά με το να μου ανοιχτεί Αλλά γενικά με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος και το ξέρει. Και Δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει επικοινωνιακό κενό ή όχι... δλδ το μόνο πρόβλημα που προσωπικά εντοπίζω είναι ότι λόγω διαφορετικής καθημερινότητας (εγώ ξεκίνησα μεταπτυχιακό, εκείνος δούλευε ήδη) πχ περνάμε μέρες που δεν βλεπόμαστε και μέσα σε αυτές Ούτε καν μου στέλνει ένα μήνυμα...Δεν λέω να γράφουμε με τις ώρες απλά μου κάνει εντύπωση, έστω ένα μήνυμα δεν θα έπρεπε να το στείλει? Αυτό δείχνει ότι αδιαφορεί? Σχετικά με Το ότι Δεν μου ανοίγεται σημαίνει ότι υπάρχει επικοινωνιακό κενό? Μπορω να διορθώσω την κατάσταση? Η πάει για βρουβες το θέμα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <3