Results 1 to 15 of 22
Thread: Επικοινωνιακό πρόβλημα?
-
27-02-2019, 23:27 #1
Επικοινωνιακό πρόβλημα?
Γεια σας παιδιά,
Εγώ είμαι 22 στα 23 και έχω σχεδόν 2 μήνες σχέση με ένα παιδί 3 χρόνια μεγαλύτερο. Κάναμε σχέση μετά από λίγο καιρό γνωριμίας και γενικά μέχρι στιγμής πάει καλά το πράγμα, μέχρι χθες το βράδυ που συνειδητοποίησα ότι σχεδόν δεν τον ξέρω καθόλου...Θα Μου πείτε τώρα είσαι ανώριμη που έκανες σχέση με κάποιον που δεν γνωρίζεις, απλά εννοώ ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτόν Όχι τα βασικά...Και Το συνειδητοποίησα πάνω σε μία κουβέντα που είχαμε. Και κατάλαβα ότι γενικά είναι πολύ δύσκολος στο να ανοιχτεί και κάποιες φορές μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να δεθεί, αλλά δεν με βλέπει και σαν ξεπετα (για αυτό βάζω το χέρι μου στην φωτιά). Απλά κ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την κατάσταση εντελώς και αν προσεγγίζω εγώ λάθος το θέμα σχετικά με το να μου ανοιχτεί Αλλά γενικά με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος και το ξέρει. Και Δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει επικοινωνιακό κενό ή όχι... δλδ το μόνο πρόβλημα που προσωπικά εντοπίζω είναι ότι λόγω διαφορετικής καθημερινότητας (εγώ ξεκίνησα μεταπτυχιακό, εκείνος δούλευε ήδη) πχ περνάμε μέρες που δεν βλεπόμαστε και μέσα σε αυτές Ούτε καν μου στέλνει ένα μήνυμα...Δεν λέω να γράφουμε με τις ώρες απλά μου κάνει εντύπωση, έστω ένα μήνυμα δεν θα έπρεπε να το στείλει? Αυτό δείχνει ότι αδιαφορεί? Σχετικά με Το ότι Δεν μου ανοίγεται σημαίνει ότι υπάρχει επικοινωνιακό κενό? Μπορω να διορθώσω την κατάσταση? Η πάει για βρουβες το θέμα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <3
- 27-02-2019, 23:32 #2WhyAlwaysMe?Guest
Καλησπέρα.
Πόσο καιρό γνωριζόσαστε μέχρι να τα φτιάξετε?
Κοίτα,αν είναι δύσκολος,σημαίνει πως είναι είτε εσωστρεφής,είτε συνέβη κάτι κακό που μπορεί να τον έχει επηρεάσει αρνητικά και να μην θέλει να ανοίγεται,ή οτιδήποτε άλλο.
Τι να σου πω,αν δεν ανοίγεται,δικό του το θέμα,not yours.Κάποιοι δυστυχώς δεν αλλάζουν σαν άνθρωποι.
Οπότε μάλλον για βρούβες.
27-02-2019, 23:38 #3
μμ όχι πολύ... στο συνολο καπου 1 μηνα πες να σαι μεσα… όχι πολύ δλδ…
κοιτα το μονο τραυματικο που εχει ζησει και ξερω τουλάχιστον είναι ότι εχασε σε μικρη ηλικια (καπου 7 8 )τους δικους του σε ατύχημα τωρα πως και τι δεν γνωρίζω παραπανω… σιγουρα είναι εσωστρεφης και το εχει παραδεχτει και ο ιδιος (σορρυ ξεχασα να το αναφερω πιο πανω :) ) , και απλα δεν μπορω να καταλαβω πως να τον κανω να ανοιχτει..ισως με χρονο ισως με καποια άλλη τακτικη? θελω να το παλεψω οσο γινεται..
27-02-2019, 23:41 #4WhyAlwaysMe?GuestΈναν μήνα και τα φτιάξατε?Και χωρίς να τον γνωρίζεις καθόλου ουσιαστικά.
Λίγο βιαστικό ή είναι ιδέα μου?
Εντάξει,λυπηρό προφανώς ότι του συνέβη,και σίγουρα θα τον επηρέασε στην ψυχοσύνθεση του.
Αν δεν ανοίγεται,πολύ απλά πάει για βρούβες το θέμα.
Μήπως έχεις φάει κόλλημα μαζί του.Τι προτερήματα έχει κατ'εσέ?
27-02-2019, 23:41 #5
το πιο πιθανο ειναι να γεννηθηκε σε ορφανοτροφειο και να ντρεπεται να στο πει
27-02-2019, 23:52 #6
ναι συμφωνω ηταν βιαστικο αρκετα…
κοιτα δεσιμο δεν εχω αλλωστε είναι μικρο το διάστημα απλα σαν ατομο με συμπληρωνει σε καποια πραγματα, νιώθω να νοιαζεται απλα το δειχνει με έναν αλλον τροπο… δλδ εχει τυχει στο διάστημα που ακομα δεν είχαμε σχεση να συμβει κατι μεσα στην νυχτα, ξημερώματα βασικα ( εχασα την γιαγια μου ) και ηταν το πρωτο ατομο που μιλησα μετα την ειδηση και σκιστηκε να με βοηθησει… οσο για τα προτερήματα θα ελεγα ότι είναι τρομερα ειλικρινης και είναι κατι που δεν ειχα στην προηγουμενη σχεση μου, και γενικα πολύ πραος ανθρωπος ουτε μυγα να πειραξει...απλα επειδή γενικα νιώθω να με συμπληρωνει σε πολλα πραγματα και νιώθω και εγω ότι εχω να δωσω θελω να το παλεψω… απλα με τσακιζει αυτό που ειπα και πριν ότι μπορει να περασουν 2 3 μερες και να μην μην εχει δωσει σημεια ζωης αλλα όταν ειμαστε μαζι όλα καλα μελι γαλα η ξερω γω ότι ακομα δεν εχω καταλαβει πως μπορω να τον κανω να ανοιχτει...ισως θελει χρονο ισως άλλο τροπο δεν ξερω...εσυ τι θα μου προτεινες?
27-02-2019, 23:54 #7WhyAlwaysMe?Guest
27-02-2019, 23:57 #8
εχεις να μου προτείνεις καποιον τροπο να ακολουθησω για να τον κανω να ανοιχτει?
27-02-2019, 23:58 #9
Έχει ανθρώπους εξωστρεφείς και εσωστρεφείς κτλ Αυτό δεν είναι μεμπτό. Πόσο μάλλον που γνωρίζεστε μόνο ένα μήνα. Το περίεργο για μένα είναι που κάνατε μέρες να ιδωθείτε και δεν σου έστειλε ούτε ένα μήνυμα. Αυτό, προσωπικά, δεν μπορώ να το διανοηθώ.
28-02-2019, 00:00 #10
28-02-2019, 00:10 #11
28-02-2019, 00:19 #12
Θα συμφωνήσω με τον Αργύρη. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται πολύ για καποιον το δείχνει καθημερινά. Δεν μπορεί να εξαφανίζεται για 3 μέρες και μετά όλα μέλι γάλα. Μου θυμίζεις μια δική μου περίπτωση που είχαμε και καλά σχέση αλλά κάναμε να μιλήσουμε και 3 μέρες όπως εσύ.το αποτέλεσμα εγώ είχα φάει κολλημα (και εσένα νομίζω είπες σε ενδιαφέρει αρκετα) δεν εβλεπα ότι αυτή δεν είναι η σωστή συμπεριφορα και απλώς με παρατησε όταν βρηκε κάποια που κατά πάσα πιθανότητα την είχε από πριν και γι αυτό αδιαφορουσε.εσύ σε αυτό το διάστημα των 3 ημερών προσπαθείς να επικοινωνησεις μαζί του?
28-02-2019, 00:22 #13
Ναι, εστελνα… είχαμε φτασει σε σημειο να στελνει μια μερα ο ενας μια ο άλλος λες και είχαμε βαλει ταιμερ αλλα πχ πριν καποιες μερες παλι ειχε καπου τοσο να μου στειλει και εστειλα ξανα εγω...αλλα στον διαολογο ηταν ενθερμος και τετοια, δλδ οποτε του στειλω παντα εχει διαθεση να μιλησει
28-02-2019, 00:33 #14
28-02-2019, 00:38 #15