Originally Posted by
Kalissi
Καλησπέρα, θέλω να αναρτήσω ένα γεγονός αφενός για συζήτηση Και αφετέρου για ενημέρωση. Πρώτου γράψω, θέλω να γνωστοποιησω τη ντροπή που νιωθω για τη θέση μου και πως παρακαλώ δεν θέλω να υπάρξει κριτική.
Συνοπτικά, ένας άντρας άνω των 50, υπεύθυνος σε ένα κατάστημα καφέ, που δουλεύαμε μαζί για 2 μήνες, μου πρότεινε μια δουλειά για έξτρα χρήματα, αφού είχαμε πλέον φύγει από το μαγαζί αυτό. Ένας "ντροπαλος" κυριουλης, με 3 εγγόνια.
Η δουλειά ήταν εκτός των μέτρων μου, απεχθης για μένα, αλλά έχω φοβερές οικονομικές δυσκολίες, κι έτσι δέχτηκα να συμμετέχω. Μου είπε πως δούλευε για μια εταιρεία τάδε, προσωπικών ερευνητών. Κοινώς ντετέκτιβ. Και πως θα πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο και πως απλά θα καθόμουν κάπου, ώστε υποτίθεται να φαίνεται πως είμαστε ζευγάρι. Όταν φτάσαμε, άλλαξαν τα σχέδια, και με προστακτικο τρόπο, μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να υποδυθουμε πως κάνουμε σεξ. Εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί δεν γνώριζα τι άλλο μπορούσε να συμβεί. Ευτυχώς δεν βιαστηκα. Δυστυχώς μου αποτυπωθηκε η υποτακτικοτητα μου, η ντροπή μου για την αφέλεια και συνενοχη μου σε αυτό, σε σχέση με την ηλικία μου. Είναι ανεπιτρεπτο, το γνωρίζω. Ντρέπομαι να το πω στον ψυχοθεραπευτη μου.