Φοβία για ανακοπή εμφραγμα
Καλησπέρα, έχω ξαναγράψει στο φόρουμ, έχω χρόνια κρίσεις πανικού με πολλά και διάφορα συμπτώματα. Η φοβία για Έμφραγμα / ανακοπή είναι στάνταρ. Γενικά είχα ένα μήνα τρελό φόβο με λαιμό ότι είχα καρκίνο άλλες φορές με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Πήγα στα επείγοντα πριν 1 μήνα έκανα βιοχημικός έκανα ακτίνες και καρδιογραφημα και υπέρηχο καρδιάς. Όλα καλά εκτός από τα λευκά που ήταν ανεβασμένα λόγω λογικά του δόντι ου που ήταν πρισμενο και λίγο τριγλυξεριδια γιατί έγιναν και οι εξετάσεις βράδυ μετά από πίτουρα που τρώγαμε. . Παρολαυτα ο φόβος δε μου έχει φύγει νομίζω ότι κάτι έχω, όπως καρκίνο κτλ και ότι θα πάθω ανακοπή. Λόγω πανελληνιων που ξαναγράφω τώρα μετά από χρόνια έχω άγχος καπνίζω πολύ το τελευταίο μήνα από το φόβο μου νομίζω ότι θα σηκωθώ και θα πάθω καρδιά, όλη την ώρα έχω ενοχλήσεις τσιμπιματα,βαρος έχω τρελαθεί δε μπορώ καν να διαβάσω το μυαλό όλο εκεί. Τώρα που γράφω έχω ξαπλώσει και δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί νομίζω ότι θα πάθω καρδιά. Παρόλο που έκανα υπέρηχο και καρδιογραφημα υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι σε ένα μήνα;