Χώρισα μετα απο 4,5χρονια και ειμαι ράκος.
Γεια σας. Πριν λιγες μερες χωρισα με την αρραβωνιαστικιά μου μετα απο 4,5 χρονια σχεσης. Η αποφαση ηταν δική της και μαλιστα ισως την τελευταία μέρα πριν συναντηθουμε μετα απο καιρο λογω της δουλειάς μου. Εγω ειμαι ναυτικος κ ειχα λείψει 5 μηνες. Γυρισα πιο συντομα αποτι αναμενονταν λογω ενος προβλήματος υγειας που αντιμετώπισα εν πλω. Εγω ειμαι 28 χρονων κ η κοπελα ''μου'' 27. Ημουν η πρωτη της σχεση. Οσο καιρο ελειπα μιλαγαμε καθε μερα στο τηλέφωνο οπως ακριβως πριν φύγω..καθε μερα λεγαμε ποσο πολυ αγαπαμε ο ενας τον αλλο κ κάναμε σχεδια κ ονειρα μαζι.Μέχρι που γυρισα πισω. Ακομα κ την τελευταία μέρα πριν γυρισω κ ενω ήμουν σε νοσοκομείο του εξωτερικού για εξετασεις στην επικοινωνία που ειχαμε με είχε ρωτησει αν λογω της αποστασης μπορει να έρθει εκει να με δει αν εκανα επέμβαση. Αφου γυρισα κ συναντηθηκαμε αγκαλιαστηκαμε σφιχτά φιληθηκαμε δακτρυσαμε...πηγαμε για καφε κ εκει μου ζητησε να της πω ολα μου τα νεα κ πως πέρασα στο πλοιο...ηξερε για τις πολλες δυσκολιες που συναντησα μεσα καθως ηταν ο άνθρωπος μου ,της τα ελεγα ολα κ με στηριζε οπως εκανα κ εγω. Επειτα φυγαμε κ κάναμε βολτα στα μαγαζι κ καποια στιγμη μου ζητησε να καθισουμε σε ενα παγκάκι για λιγο...εκει μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε...με δακρυα στα ματια. Παντα ειχαμε απολυτη ειλικρίνεια μεταξυ μας κ τα λεγαμε ολα! Ετσι ειχαμε πει απο την αρχη της σχεσης μας οτι θα κανουμε... την ρωτησα αν με αγαπαει κ μου απαντησε παρα πολυ...ο λογος της αποφασης αυτης ειναι οτι ημουν ο πρώτος της κ δεν ειχε γνωρισει κατι αλλο κ πως φοβοταν οτι στο μελλον θα της μεινει αποθυμένο...μου είπε οτι δεν ειναι ερωτευμένη μαζι μου κ πως της λείπει το εντονο...κατι παρομοιο ειχε συμβει το 2017 αλλα τοτε την διεκδικησα κ ολα ειχαν γινει ξανα οπως στη αρχη...τα ειχαμε βρει κ εν τελη αρραβωστηκαμε το Δεκέμβρη του 18 στη Ρώμη. Όταν λεω την διεκδικησα εννοω οτι πηγα κ την βρηκα στη Κρήτη (σαν έκπληξη) δλδ εκει που σπουδαζε παρα της οικονομικες μου δυσκολιες τις οποιες κ ηξερε κ οι οποίες μας ειχαν κανει να βρεθούμε καιρο. Κ λογω των δικών της οικονομικών δυσκολιών βεβαια. Απο τοτε μεχρι πριν χωρισουμε ήμασταν οσο το δυνατον περισσότερο μαζι. Δεν υπηρχαν τσακωμοί γτ ηξερα οτι δεν θελει τετοιες εντάσεις κ ειχαμε συμφωνησει να μην κανουμε να ζηλευει ο ενας τον αλλο αν κ εγω κάποιες φορές ζηλευα, πραγμα που της αρεσε αποτι μου ελεγε...Όταν μου ανακοινωσε το λογο π δεν θελει να ειμαστε μαζι προσπαθησα να της εξηγησω οτι ειναι λογικο μετα απο τοσο καιρο να μην νιωθει ερωτευμένη εξαλλου ουτε εγω ενιωθα ετσι...αλλα δεν ειναι λογικο; επειτα απο αυτο το συναίσθημα δεν δημιουργείται η βαθεια αγαπη; γτ μου το ειπε ξεκαθαρα... με αγαπαει με νοιάζεται θελει να ειμαι παντα καλα κ πως παντα θα ειμαι ο πρίγκιπας της. Χαρη σε εκεινη ξεπερασα της ντροπες μου κ εγινα οσο ρομαντικος δεν φανταζόμουν οτι θα γινω απο το λουλουδακι που της εδινα σχεδον καθε φορά π την εβλεπα με αποκορύφωμα την πρόταση γαμου στη Ρώμη. Ήξερα οτι αυτο θελει γτ κ εκεινη ηταν - ειναι ενα υπεροχο κοριτσάκι που τετοια ηθελε και ονειρεύονταν. Νιώθω να εχω χασει την γη κατω απο τα ποδια μου..ειμαι πλ χαλια κ την σκέφτομαι καθε δευτερόλεπτο της ημερας. Θα εκανα τα παντα να ήμασταν οπως πριν. Γτ να γίνεται αυτο αφου κ οι δυο λατρεύουμε ο ενας τον αλλο. Οταν πια πηγε να φυγει με έσφιξε στη αγκαλιά της με δακρυα στα ματια με φιλησε στο στομα κ χωριστηκαμε.... ξερει οτι ειμαι απειρα ευαίσθητος κ με ρωταει καθε μερα πως ειμαι κ τι κανω...πως παει η υγεια μου κ οταν εχω νεα απο το γιατρό να της τα πω αμεσως.. Νιώθω ότι ζω τον χειρότερο μου εφιάλτη... χρειζομαι βοήθεια!!! Την χρειάζομαι κ την λατρεύω.