Άγχος και όχι όρεξη για φαγητό
Καλησπέρα. Τον τελευταίο χρόνο έχω μπει και εγώ σε αυτόν τον κύκλο του άγχους αλλά γινόταν ανά περιόδους δηλαδή όταν ήταν να γυρίσω σπίτι από την πόλη από όπου σπουδάζω. Και με έπιασε ξανά έντονα στις αρχές Ιουλίου που ήρθα σπίτι. Όλο αυτό με το σπίτι με πιάνει γιατί κλείνωμαι μέσα δεν έχω παρέες και άμα θα βγω, θα βγω με την μητέρα μου. Τέλος πάντων μετά από κάποιο καιρό και πολύ άγχος ηρεμίσα και βρήκα τον ρυθμό μου. Μέχρι που προχθές την Κυριακή το βράδυ έπιασε τον αδερφό μου πολύ άγχος (είμαστε και οι 2 αγχώδης) λόγω εξεταστικής και έτσι όπως τον είδα με έπιασε και εμένα λίγο. Ηρεμίσα αργότερα το βράδυ αλλά κάποια στιγμή ξύπνησα το ξημέρωμα και με έπιασε άγχος αρκετό και το χειρότερο ήταν ότι τι Δευτέρα το πρωί θα ερχόντουσαν 2 φίλοι του αδερφού μου και αυτό με έκανε χειρότερα. Και τώρα είμαι αγχωμένη και από χθες ξεκίνησα να μην τρώω καλά και νιώθω να ανακατεύομαι συν ότι δεν κοιμήθηκα καλά και φοβάμαι απίστευτα ότι όλο αυτό με το φαγητό δεν πάει καλά και ήδη είμαι αδύνατη. Έχετε να προτείνετε κάτι θα το εκτιμούσα πολύ.