Εγκλωβισμένη μεταξύ συζύγου και εραστή
Παντρεμένη από τρυφερή ηλικία ,20 ολόκληρα χρόνια με έναν υπέροχο κατά τ άλλα άνθρωπο , η ζωή μου κύλησε πιστεύοντας πως θα αγαπιόμαστε για πάντα , δε θα χωρίσουμε ποτέ κλπ κλπ Προβλήματα στη σχέση δεν υπήρχαν , μια απομάκρυνση ομως , μια στασιμότητα , η φυσιολογική φθορά του χρόνου έκανε φανερή την εμφάνισή της.Ταυτοχρονα οι κρισεις πανικού και το διαρκες αγχος μου χτύπησαν την πόρτα .Κι επιπλέον τα παιδιά μεγάλωσαν , φοιτητές σ άλλη πόλη πια κι εγώ σαραντάρα σοκαρισμένη απ το άδειο σπίτι και με μια τεράστια κρίση ηλικίας στους ώμους . Ο σύζυγος απορροφημένος από τη δουλειά του , μονίμως αφηρημένος , δεν πήρε ποτέ σοβαρά το ψυχολογικό μου αδιέξοδο , ακόμη κι όταν απευθύνθηκα για βοήθεια σε ειδικό ψυχικής υγείας .Επιπλεον η σεξουαλικη μας ζωή είχε πάρει άγρια τον κατήφορο... Ώσπου ως από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στη ζωή μου ο κατά πολύ νεότερος εραστης μου... ήταν μια αποκάλυψη για μένα ...το ξεκίνησα χωρίς δισταγμό καθώς διψούσα για έρωτα , για επιβεβαίωση , για τρυφερότητα ... η σεξουαλικότητά μου σε απίστευτα ύψη , η ψυχολογία άριστη κι εγώ χαμένη στο όνειρό μου... οι μήνες πέρασαν και δυστυχως το άγχος άρχισε να χτυπά πάλι την πόρτα μου.... τα ψέματα στοιβάζονται βασανιστικά ... οι τύψεις αρχίζουν να με κατακλύζουν ... πώς το κάνω αυτό στον άνθρωπο που στάθηκε στο πλάι μου τόσα χρόνια ;;; Ενώ ως τώρα έβλεπα την εξωσυζυγική σχέση ως ένα δώρο στον βασανισμένο εαυτό μου και την είχα διαχωρίσει τελειως από το γάμο μου , πλέον δεν άντεχα το βάρος ... αποφάσισα να ζητήσω από το σύζυγο να είμαστε σε διάσταση για λίγο χρόνο καθώς φαινόταν ότι διανύουμε σοβαρή κρίση ... προσπάθησα ακόμη και να ψελλίσω την αλήθεια για την απιστία αλλά δεν τα κατάφερα ... το έβλεπε ότι θα κατέρρεε ... δε δέχτηκε με τίποτα τη διάσταση ... απάντησε πως μόνο εγώ υπάρχω γι αυτόν και καμία άλλη ... ταυτόχρονα ο εραστης μου άρχισε να γίνεται φορτικός ... να με πιέζει να μένω περισσότερη ώρα μαζί του ενώ ήξερε πως πιεζομουν υπερβολικά .. να ελέγχει το κινητό μου τυφλωμένος από ζήλια ... να είναι ιδιαίτερα νευρικος απέναντί μου...να μου αποσπά χρηματικά ποσά καθώς βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο ... προσπάθησα να διακόψω μαζί του αρκετές φορές ... αδύνατο ... απειλές από μέρους του και απόγνωση από μέρους μου καθώς η ζωή είναι βασανιστικά άδεια χωρίς αυτόν στη ζωή μου... είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... δε θέλω να χωρίσω τον άντρα μου ... δεν μπορώ να του το κάνω αυτό ... θα διαλυθεί ...αλλά πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη ζωή μου μαζί του καθώς πλέον μόνο συναισθήματα συντροφικότητας έχουν απομείνει και απλά δεν περνάω καλά μαζί του ;;; Από την άλλη πώς θα απαγκιστρωθώ από τον χειριστικό και πιεστικό εραστή μου;;;; Θέλω να απαγκιστρωθώ;;; Ξέρω πως υπάρχει ημερομηνία λήξης λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας ...μου το έχει δηλώσει κι ο ίδιος άλλωστε ... δεν έχω αυταπάτες ... τι να κάνω ... ;;;;; Ώρες ώρες εύχομαι να μπορούσα να φύγω μακριά από όλα κι από όλους ... να μαι μόνη κι ελεύθερη ...