Εγκλωβισμένη μεταξύ συζύγου και εραστή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
    Junior Member

Εγκλωβισμένη μεταξύ συζύγου και εραστή

Παντρεμένη από τρυφερή ηλικία ,20 ολόκληρα χρόνια με έναν υπέροχο κατά τ άλλα άνθρωπο , η ζωή μου κύλησε πιστεύοντας πως θα αγαπιόμαστε για πάντα , δε θα χωρίσουμε ποτέ κλπ κλπ Προβλήματα στη σχέση δεν υπήρχαν , μια απομάκρυνση ομως , μια στασιμότητα , η φυσιολογική φθορά του χρόνου έκανε φανερή την εμφάνισή της.Ταυτοχρονα οι κρισεις πανικού και το διαρκες αγχος μου χτύπησαν την πόρτα .Κι επιπλέον τα παιδιά μεγάλωσαν , φοιτητές σ άλλη πόλη πια κι εγώ σαραντάρα σοκαρισμένη απ το άδειο σπίτι και με μια τεράστια κρίση ηλικίας στους ώμους . Ο σύζυγος απορροφημένος από τη δουλειά του , μονίμως αφηρημένος , δεν πήρε ποτέ σοβαρά το ψυχολογικό μου αδιέξοδο , ακόμη κι όταν απευθύνθηκα για βοήθεια σε ειδικό ψυχικής υγείας .Επιπλεον η σεξουαλικη μας ζωή είχε πάρει άγρια τον κατήφορο... Ώσπου ως από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στη ζωή μου ο κατά πολύ νεότερος εραστης μου... ήταν μια αποκάλυψη για μένα ...το ξεκίνησα χωρίς δισταγμό καθώς διψούσα για έρωτα , για επιβεβαίωση , για τρυφερότητα ... η σεξουαλικότητά μου σε απίστευτα ύψη , η ψυχολογία άριστη κι εγώ χαμένη στο όνειρό μου... οι μήνες πέρασαν και δυστυχως το άγχος άρχισε να χτυπά πάλι την πόρτα μου.... τα ψέματα στοιβάζονται βασανιστικά ... οι τύψεις αρχίζουν να με κατακλύζουν ... πώς το κάνω αυτό στον άνθρωπο που στάθηκε στο πλάι μου τόσα χρόνια ;;; Ενώ ως τώρα έβλεπα την εξωσυζυγική σχέση ως ένα δώρο στον βασανισμένο εαυτό μου και την είχα διαχωρίσει τελειως από το γάμο μου , πλέον δεν άντεχα το βάρος ... αποφάσισα να ζητήσω από το σύζυγο να είμαστε σε διάσταση για λίγο χρόνο καθώς φαινόταν ότι διανύουμε σοβαρή κρίση ... προσπάθησα ακόμη και να ψελλίσω την αλήθεια για την απιστία αλλά δεν τα κατάφερα ... το έβλεπε ότι θα κατέρρεε ... δε δέχτηκε με τίποτα τη διάσταση ... απάντησε πως μόνο εγώ υπάρχω γι αυτόν και καμία άλλη ... ταυτόχρονα ο εραστης μου άρχισε να γίνεται φορτικός ... να με πιέζει να μένω περισσότερη ώρα μαζί του ενώ ήξερε πως πιεζομουν υπερβολικά .. να ελέγχει το κινητό μου τυφλωμένος από ζήλια ... να είναι ιδιαίτερα νευρικος απέναντί μου...να μου αποσπά χρηματικά ποσά καθώς βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο ... προσπάθησα να διακόψω μαζί του αρκετές φορές ... αδύνατο ... απειλές από μέρους του και απόγνωση από μέρους μου καθώς η ζωή είναι βασανιστικά άδεια χωρίς αυτόν στη ζωή μου... είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... δε θέλω να χωρίσω τον άντρα μου ... δεν μπορώ να του το κάνω αυτό ... θα διαλυθεί ...αλλά πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη ζωή μου μαζί του καθώς πλέον μόνο συναισθήματα συντροφικότητας έχουν απομείνει και απλά δεν περνάω καλά μαζί του ;;; Από την άλλη πώς θα απαγκιστρωθώ από τον χειριστικό και πιεστικό εραστή μου;;;; Θέλω να απαγκιστρωθώ;;; Ξέρω πως υπάρχει ημερομηνία λήξης λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας ...μου το έχει δηλώσει κι ο ίδιος άλλωστε ... δεν έχω αυταπάτες ... τι να κάνω ... ;;;;; Ώρες ώρες εύχομαι να μπορούσα να φύγω μακριά από όλα κι από όλους ... να μαι μόνη κι ελεύθερη ...

Senior Member
    Νομίζω πως όλα αυτά που σου συμβαίνουν είναι απολύτως φυσιολογικά. Η σεξουαλικότητα σου είναι φυσιολογικό να είναι στα ύψη σ' αυτή την ηλικία όπως και το να περνάς καλά με ένα μικρότερο άντρα. Ενδεχομένως το ίδιο να συμβεί και στο σύζυγό σου σύντομα αν είναι στην ίδια ηλικία, αν δεν έχει συμβεί ήδη.

Ζήσε το όσο πάει με τον εραστή έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν έχει μέλλον λόγω της διαφοράς ηλικίας όπως λες. Ψάξε να βρεις στη ζωή σου ένα στόχο, να ασχολείσαι με κάτι που σε εμπνέει. Τα παιδιά μεγάλωσαν οπότε η αποστολή σου ως μητέρα έχει σχεδόν επιτευχθεί. Αυτό όμως δε σημαίνει πως τέλειωσε η ζωή για σένα.

Επειδή είσαι αρκετά ώριμη νομίζω πώς έχεις καταλάβει τι είναι ο γάμος. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα. Δεν έχει να κάνει με επιλογές προσώπων ούτε με λάθη που μπορεί να γίνονται και φέρνουν τη μονοτονία και την πλήξη. Αποσύνδεσε το σεξ και τα ρομάντζο περί αιώνιας αγάπης και έρωτα για μια ζωή. Είσαι μεγάλη πια. Ξέρεις.

Τη σεξουαλική σου ζωή με το σύζυγό σου μπορείς να τη φτιάξεις εύκολα, αν θυμηθείς ότι είσαι γυναίκα κι εκείνος άντρας. Μη βάζεις έρωτες κι αγάπες στο σεξ και θα γίνει 1000 φορές καλύτερο από πριν.

Μη χαλάσεις το γάμο σου γιατί ο άνθρωπος αυτός που έχετε ζήσει τόσα μαζί, θα σε συντροφεύει σε πολλά που έχεις να ζήσεις ακόμα στη ζωή σου. Φιλοσόφησε το λίγο. Και εννοείται πως αν τύχει κάτι αντίστοιχο και στον άντρα σου, μη φανείς μικρότερη των περιστάσεων. Οι άνθρωποι δεν είναι ιδιοκτησία μας. Είναι μαζι μας και είμαστε μαζί τους γι αυτό που είναι σαν άνθρωποι και όχι για να έχουμε αποκλειστικότητες. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές.

Junior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ πολύ believeIn Yourself για την προσέγγιση ! Η αλήθεια είναι πως θα χαιρόμουν ειλικρινά αν ο σύζυγος έκανε κάτι αντίστοιχο... θα χαιρόμουν για κεινον όσο περίεργο κι αν ακούγεται ... το πρόβλημα είναι πως είναι υπερβολικά αγκιστρωμένος πάνω μου , σε σημείο αρρωστημένο . Νιώθω να με πνιγει...Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έχουμε μια ελεύθερη σχέση αλλά δε θα δεχόταν με τίποτα , είμαι σίγουρη ... και όσο για την αποσύνδεση έρωτα - ρομάντζου με σεξ , εδώ νομιζω πως δεν τα καταφέρνω ιδιαίτερα ... χρειάζομαι αρκετή δουλειά ...σ ευχαριστώ πάντως και πάλι ! Υπέροχος ο λόγος σου και ανακουφιστικός... ☺️

Quote Originally Posted by Plizy View Post
    Παντρεμένη από τρυφερή ηλικία ,20 ολόκληρα χρόνια με έναν υπέροχο κατά τ άλλα άνθρωπο , η ζωή μου κύλησε πιστεύοντας πως θα αγαπιόμαστε για πάντα , δε θα χωρίσουμε ποτέ κλπ κλπ Προβλήματα στη σχέση δεν υπήρχαν , μια απομάκρυνση ομως , μια στασιμότητα , η φυσιολογική φθορά του χρόνου έκανε φανερή την εμφάνισή της.Ταυτοχρονα οι κρισεις πανικού και το διαρκες αγχος μου χτύπησαν την πόρτα .Κι επιπλέον τα παιδιά μεγάλωσαν , φοιτητές σ άλλη πόλη πια κι εγώ σαραντάρα σοκαρισμένη απ το άδειο σπίτι και με μια τεράστια κρίση ηλικίας στους ώμους . Ο σύζυγος απορροφημένος από τη δουλειά του , μονίμως αφηρημένος , δεν πήρε ποτέ σοβαρά το ψυχολογικό μου αδιέξοδο , ακόμη κι όταν απευθύνθηκα για βοήθεια σε ειδικό ψυχικής υγείας .Επιπλεον η σεξουαλικη μας ζωή είχε πάρει άγρια τον κατήφορο... Ώσπου ως από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στη ζωή μου ο κατά πολύ νεότερος εραστης μου... ήταν μια αποκάλυψη για μένα ...το ξεκίνησα χωρίς δισταγμό καθώς διψούσα για έρωτα , για επιβεβαίωση , για τρυφερότητα ... η σεξουαλικότητά μου σε απίστευτα ύψη , η ψυχολογία άριστη κι εγώ χαμένη στο όνειρό μου... οι μήνες πέρασαν και δυστυχως το άγχος άρχισε να χτυπά πάλι την πόρτα μου.... τα ψέματα στοιβάζονται βασανιστικά ... οι τύψεις αρχίζουν να με κατακλύζουν ... πώς το κάνω αυτό στον άνθρωπο που στάθηκε στο πλάι μου τόσα χρόνια ;;; Ενώ ως τώρα έβλεπα την εξωσυζυγική σχέση ως ένα δώρο στον βασανισμένο εαυτό μου και την είχα διαχωρίσει τελειως από το γάμο μου , πλέον δεν άντεχα το βάρος ... αποφάσισα να ζητήσω από το σύζυγο να είμαστε σε διάσταση για λίγο χρόνο καθώς φαινόταν ότι διανύουμε σοβαρή κρίση ... προσπάθησα ακόμη και να ψελλίσω την αλήθεια για την απιστία αλλά δεν τα κατάφερα ... το έβλεπε ότι θα κατέρρεε ... δε δέχτηκε με τίποτα τη διάσταση ... απάντησε πως μόνο εγώ υπάρχω γι αυτόν και καμία άλλη ... ταυτόχρονα ο εραστης μου άρχισε να γίνεται φορτικός ... να με πιέζει να μένω περισσότερη ώρα μαζί του ενώ ήξερε πως πιεζομουν υπερβολικά .. να ελέγχει το κινητό μου τυφλωμένος από ζήλια ... να είναι ιδιαίτερα νευρικος απέναντί μου...να μου αποσπά χρηματικά ποσά καθώς βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο ... προσπάθησα να διακόψω μαζί του αρκετές φορές ... αδύνατο ... απειλές από μέρους του και απόγνωση από μέρους μου καθώς η ζωή είναι βασανιστικά άδεια χωρίς αυτόν στη ζωή μου... είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... δε θέλω να χωρίσω τον άντρα μου ... δεν μπορώ να του το κάνω αυτό ... θα διαλυθεί ...αλλά πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη ζωή μου μαζί του καθώς πλέον μόνο συναισθήματα συντροφικότητας έχουν απομείνει και απλά δεν περνάω καλά μαζί του ;;; Από την άλλη πώς θα απαγκιστρωθώ από τον χειριστικό και πιεστικό εραστή μου;;;; Θέλω να απαγκιστρωθώ;;; Ξέρω πως υπάρχει ημερομηνία λήξης λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας ...μου το έχει δηλώσει κι ο ίδιος άλλωστε ... δεν έχω αυταπάτες ... τι να κάνω ... ;;;;; Ώρες ώρες εύχομαι να μπορούσα να φύγω μακριά από όλα κι από όλους ... να μαι μόνη κι ελεύθερη ...
    τι σε εμποδιζει να εισαι μονη και ελευθερη?τα παιδια σου οπως ειπες εχουν μεγαλωσει και για το συζυγο εχεις μονο αισθηματα συντροφικοτητας επιπλεον ο εραστης σε εκμεταλλεύεται οικονομικα.αρα γιατι δεν χωριζεις αφου το θες και απο τους δυο?
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να ειναι σε ενα γαμο που εχει τελειωσει και επιπλεον πως μπορει καποιος να χαιρεται αν ο ο αντρας του η η γυναικα του απιστησει?
    εκτος κι αν ειναι αλλοι οι λογοι που ειστε μαζι.

Junior Member
    Φοβαμαι , δειλιάζω ... επίσης ο σύζυγος είναι από άλλο μέρος της Ελλάδας , δεν έχει κανέναν δικό του στο μέρος που κατοικούμε , ούτε κάποιο σπίτι που θα μπορούσε να μείνει . Αισθάνομαι πως του γκρεμίζω την ζωή αν ζητήσω διαζύγιο ... ο δε εραστης δε με αφήνει να τον εγκαταλείψω ... δεν ξέρω αν είναι λόγω συμφέροντος , που πιθανότατα αυτό είναι , αλλά είναι κι αυτός αγκιστρωμένος πάνω μου... δεν έχει γονείς , αδέρφια , συγγενείς ... έχει βρει ένα στήριγμα πάνω μου απ όλες τις απόψεις ... είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα να τους εγκαταλείψω ... είμαι σε αδιέξοδο ...

Φοβαμαι , δειλιάζω ... επίσης ο σύζυγος είναι από άλλο μέρος της Ελλάδας , δεν έχει κανέναν δικό του στο μέρος που κατοικούμε , ούτε κάποιο σπίτι που θα μπορούσε να μείνει . Αισθάνομαι πως του γκρεμίζω την ζωή αν ζητήσω διαζύγιο ... ο δε εραστης δε με αφήνει να τον εγκαταλείψω ... δεν ξέρω αν είναι λόγω συμφέροντος , που πιθανότατα αυτό είναι , αλλά είναι κι αυτός αγκιστρωμένος πάνω μου... δεν έχει γονείς , αδέρφια , συγγενείς ... έχει βρει ένα στήριγμα πάνω μου απ όλες τις απόψεις ... είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα να τους εγκαταλείψω ... είμαι σε αδιέξοδο ...
    αρα απο λυπηση δεν χωριζεις?εσενα ομως δεν βλεπω να σε λυπάται κανεις με αυτα που περνας.

Junior Member
    Αποστολία μου πολύ σωστά το είπες ... ούτε εγώ η ίδια λυπάμαι τον εαυτό μου ... ???? Και για το σύζυγο θα χαιρόμουν πραγματικά απ την καρδιά μου αν πήγαινε με άλλη γυναίκα , καθώς είμαι η μόνη γυναίκα που έχει συνευρεθεί ερωτικά στη ζωή του , γεγονός που θεωρω τουλάχιστον τραγικό ...

Senior Member
    Δε σου χρειάζεται ελεύθερη σχέση, σου χρειάζεται αυτό που κάνεις τώρα και το ίδιο χρειάζεται και στον άντρα σου. Καταλαβαίνω πως το λες για το σύζυγό σου, το να έκανε κι αυτός κάτι αντίστοιχο. Κάποια στιγμή θα το κάνει.

Ωστόσο το να χωρίσεις σημαίνει πως ο άνθρωπος που είσαι μαζί έχει τελειώσει για σένα. Το ξέρεις όμως πως δεν έχει τελειώσει και ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη φάση που βρίσκεσαι εσύ. Μπορείς να το διαχειριστείς. Σκέψου μακροπρόθεσμα. Μη βλέπεις το σήμερα μόνο.

Και τελευταίο και σημαντικότερο...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Αυτό θα βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας!

Αποστολία μου πολύ σωστά το είπες ... ούτε εγώ η ίδια λυπάμαι τον εαυτό μου ... ???? Και για το σύζυγο θα χαιρόμουν πραγματικά απ την καρδιά μου αν πήγαινε με άλλη γυναίκα , καθώς είμαι η μόνη γυναίκα που έχει συνευρεθεί ερωτικά στη ζωή του , γεγονός που θεωρω τουλάχιστον τραγικό ...
    τραγικο ειναι ο συζυγος να εχει στηριχθει πανω σου και εσυ να λες οτι θες να συνευρεθει με καποια ενω ειστε παντρεμενοι.επειδη και εγω εχω βγει με αλλον ενω ημουν σε σχεση βεβαια η δικη μου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη τελος παντων,θα σου πω οτι τους κοροιδευουμε πισω απο την πλατη τους και εγω προσωπικα ντρεπομαι γιατι δεν μου αξιζει αυτος ο ανθρωπος αλλα οχι να θελουμε να βγουμε και απο πανω.
    τα λαθη τα δικα μας δεν χρειαζεται να τα φορτωνουμε σε αλλους.

Senior Member
    Κι επιπλέον τα παιδιά μεγάλωσαν , φοιτητές σ άλλη πόλη πια κι εγώ σαραντάρα σοκαρισμένη απ το άδειο σπίτι
    Σοκαρισμένη επειδή τα παιδιά μεγάλωσαν κι έφυγαν; Θα πετούσα από τη χαρά μου. :D

αποφάσισα να ζητήσω από το σύζυγο να είμαστε σε διάσταση για λίγο χρόνο καθώς φαινόταν ότι διανύουμε σοβαρή κρίση ... προσπάθησα ακόμη και να ψελλίσω την αλήθεια για την απιστία αλλά δεν τα κατάφερα ... το έβλεπε ότι θα κατέρρεε ... δε δέχτηκε με τίποτα τη διάσταση ... απάντησε πως μόνο εγώ υπάρχω γι αυτόν και καμία άλλη ... ταυτόχρονα ο εραστης μου άρχισε να γίνεται φορτικός ... να με πιέζει να μένω περισσότερη ώρα μαζί του ενώ ήξερε πως πιεζομουν υπερβολικά .. να ελέγχει το κινητό μου τυφλωμένος από ζήλια ... να είναι ιδιαίτερα νευρικος απέναντί μου...να μου αποσπά χρηματικά ποσά καθώς βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο ...
    Δεν παύετε να με εκπλήσσετε οι σεξουαλικοί τύποι. Απορία το έχω, πώς γίνεται σ' αυτή την ηλικία με δημιουργημένη οικογένεια να ψάχνετε τέτοια πράγματα και να γίνεστε μύλος.

Τέλος πάντων. Υπάρχουν δύο δυνατότητες. Είτε συνεχίζεις όπως μπορείς με την παρούσα κατάσταση, και όπου βγει, είτε αφήνεις και τους δυο και ανοίγεις τα φτερά σου γι' άλλες πολιτείες, αφού τόσο πολύ επιθυμείς μια ερωτική σύνδεση με άλλον άντρα. Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν, εκτός κι αν ο άντρας σου είναι πρόθυμος για καινούργιες εμπειρίες με τρίτους μέσα στο μείγμα (πράγμα στο οποίο δίνω πιθανότητα 0.01%, εκεί όπου καίγεται ο μετρητής της τυπικής απόκλισης).

Junior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Δε σου χρειάζεται ελεύθερη σχέση, σου χρειάζεται αυτό που κάνεις τώρα και το ίδιο χρειάζεται και στον άντρα σου. Καταλαβαίνω πως το λες για το σύζυγό σου, το να έκανε κι αυτός κάτι αντίστοιχο. Κάποια στιγμή θα το κάνει.

Ωστόσο το να χωρίσεις σημαίνει πως ο άνθρωπος που είσαι μαζί έχει τελειώσει για σένα. Το ξέρεις όμως πως δεν έχει τελειώσει και ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη φάση που βρίσκεσαι εσύ. Μπορείς να το διαχειριστείς. Σκέψου μακροπρόθεσμα. Μη βλέπεις το σήμερα μόνο.

Και τελευταίο και σημαντικότερο...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Αυτό θα βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας!
    Δυστυχώς μου είναι αδύνατο να κάνω σεξ πλέον με το σύζυγο ... με τον εραστή μου ανακάλυψα , έστω και στα σαράντα τι σημαίνει ΣΕΞ... με το σύζυγό μου είναι αστείο ... με τον εραστή ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ... πώς να γυρίσω πίσω στο μηδέν ... ;;;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Σοκαρισμένη επειδή τα παιδιά μεγάλωσαν κι έφυγαν; Θα πετούσα από τη χαρά μου

Δεν παύετε να με εκπλήσσετε οι σεξουαλικοί τύποι. Απορία το έχω, πώς γίνεται σ' αυτή την ηλικία με δημιουργημένη οικογένεια να ψάχνετε τέτοια πράγματα και να γίνεστε μύλος.

Τέλος πάντων. Υπάρχουν δύο δυνατότητες. Είτε συνεχίζεις όπως μπορείς με την παρούσα κατάσταση, και όπου βγει, είτε αφήνεις και τους δυο και ανοίγεις τα φτερά σου γι' άλλες πολιτείες, αφού τόσο πολύ επιθυμείς μια ερωτική σύνδεση με άλλον άντρα. Ενδιάμεσα δεν υπάρχουν, εκτός κι αν ο άντρας σου είναι πρόθυμος για καινούργιες εμπειρίες με τρίτους μέσα στο μείγμα (πράγμα στο οποίο δίνω πιθανότητα 0.01%, εκεί όπου καίγεται ο μετρητής της τυπικής απόκλισης).
    Μάλλον τα παιδιά σου είναι μικρά ακόμη .... πίστεψέ με είναι πολύ σκληρό να τα χανεις από κοντά σου .... επίσης για το θέμα των σεξουαλικών αναγκών μόλις περασεις τα 40 , δε θα πιστεύεις το τι σου συμβαίνει ... άσε.... το να πω ότι σκέφτομαι το σεξ σχεδόν όλη μέρα δεν είναι υπερβολή ... μια μεγάλη μου σωματική ανάγκη λοιπόν θέλησα να καλύψω ,που ούτε κατά διάνοια κάλυπτε ο άντρας μου ... γι αυτό έμπλεξα και άντε να ξεμπλέξω τώρα ...

Senior Member
    Μάλλον τα παιδιά σου είναι μικρά ακόμη .... πίστεψέ με είναι πολύ σκληρό να τα χανεις από κοντά σου .... επίσης για το θέμα των σεξουαλικών αναγκών μόλις περασεις τα 40 , δε θα πιστεύεις το τι σου συμβαίνει ...
    Τίποτα από όσα (ενδεχομένως) φαντάζεσαι για μένα δεν ισχύει. Έχω περάσει από όλα τα στάδια και αυτά που λέω δεν είναι θεωρίες.

άσε.... το να πω ότι σκέφτομαι το σεξ σχεδόν όλη μέρα δεν είναι υπερβολή ... μια μεγάλη μου σωματική ανάγκη λοιπόν θέλησα να καλύψω ,που ούτε κατά διάνοια κάλυπτε ο άντρας μου ... γι αυτό έμπλεξα και άντε να ξεμπλέξω τώρα ...
    Είναι ψυχολογική ανάγκη. Δεν υπάρχουν άμεσες βιολογικές συνέπειες αν το σταματήσεις.

Τέτοιο μπλέξιμο πάντως είναι τρομερό: από τη μια ο σύζυγος δε δέχεται κάτι άλλο ενώ από την άλλη ο νεαρός μας προφανώς σε εκμεταλλεύεται. Το ότι περνάει εκείνος οικονομικές δυσκολίες δεν είναι λόγος για να γίνεται νευρικός μαζί σου και να σου τα «τρώει». Δεν μπορώ να τον κρίνω αλλά το επισημαίνω σε περίπτωση που δεν το έχεις σκεφτεί έτσι.

Και τελικά, αξίζει για λίγες στιγμές σαρκικής απόλαυσης να βιώσεις τέτοια αναστάτωση;

Senior Member
    [/QUOTE]
    Εμ δεν είναι θέμα "σεξουαλικών" και "μη σεξουαλικών". Είναι ολόκληρες γενιές στις οποίες προπαγανδίζεται το "κάνε ό,τι γουστάρεις, ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα", "το καλό σεξ είναι το παν" κλπ. Είχανε και οι παλιότερες γενιές μήπως τέτοια θέματα? Ούτε καν! Τον απατάει με τη δικαιολογία ότι "το σεξ μαζί του δεν είναι καλό και δε μου καλύπτει τις σωματικές μου ανάγκες". Και απο πάνω θεωρεί τραγικό όχι αυτό που κάνει αυτή αλλά το ότι αυτός δεν έχει πάει με άλλη!

Senior Member
    συγνωμη...
    πως κανεις τι , σε ποιον;;;
    ο ανθρωπος που οταν ειχες εντονα ψυχολογικα θεματα και εφτασες στον ψυχιατρο, ηταν αλλου, ηταν αυτος που σου "σταθηκε ολα αυτα τα χρονια";;
    δλδ, αν δεν θες στηριξη οταν απευθυνεσαι στον ψυχιατρο, ποτε θελεις; στο μανικιουρ;

μετα, αυτα που ρωτας, δεν τα καταλαβαινω.
    θες να χωρισεις για να εισαι ελευθερη η για να εισαι με τον "εραστη";
    μαλλον δεν ξερεις αν θελεις.
    αλλα σε περιπτωση που θελεις, μπορεις να μου λυσεις μια απορια;
    νομιζεις οτι εχει ερωτικο ενδιαφερον ενας ανδρας που σε εκμεταλλευεται οικονομικα και εξαρταται απ τα λεφτα σου; οτι σε ζηλευει γιατι ειναι ερωτευμενος;
    δεν σου περναει απ το μυαλο οτι ολος ο ελεγχος ειναι γιαν να μην χασει τις χορηγιες;;;;
    εγω παντως, αυτο θα σκεφτομουν για καποιον που μου τραβαει λεφτα κι οχι οτι με ζηλευει..
    Last edited by Remedy; 28-08-2019 at 15:57.

Page 1 of 4 123 ... LastLast