Θέλω κάτι που δεν γίνεται κι έχω σκάσει...
Ας τα πάρω από την αρχή... Πριν περίπου από ένα μήνα, ένα Σάββατο, βρήκα ένα από τα γατάκια της γειτονιάς σε πολύ άσχημη κατάσταση και το πήγα άρον άρον σε μια κτηνιατρική κλινική στη γειτονιά μου (καλά που υπάρχει κι αυτή γιατί κανονικά οι κτηνίατροι είναι κλειστά Σάββατο βράδυ) όπου μου είπαν ότι έχει πανλευκοπενία και πρέπει να νοσηλευτεί όπως κι έγινε... Μετά όμως έπρεπε να κάνει και θεραπεία με αντιβίωση... Ήθελα να το φέρω κι αυτό στο σπίτι αλλά ο πατέρας μου δεν ακούει κουβέντα για να μπει κι άλλο γατί στο σπίτι οπότε φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού προσώπου αυτό το διάστημα με μια μικρή αλλαγή... Δηλαδή έμεινε δυο μέρες σε σπίτι άλλου κοντινού μου προσώπου αλλά δυστυχώς η συγκατοίκηση δεν πάει καλά οπότε θα ξαναγυρίσει πίσω κι έχω σκάσει κυριολεκτικά από τη στεναχώρια μου γιατί ήλπιζα ότι όλα θα πήγαιναν καλά και θα έβρισκε ένα μόνιμο σπιτάκι και τώρα θα πρέπει να το αφήνω μόνο του και να πηγαινοέρχομαι μες τη μέρα για να φροντίζω τις ανάγκες του...
Δεν νιώθω καθόλου καλά μ' αυτό... Θα το κάνω φυσικά αλλά απογοητεύτηκα... :( Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω...