Καρδιοφοβικος σχεδον σε μονιμη βαση
Καλησπεριζω, οπως και πολλοι απο εσας εχω περασει κι εγω τα "καναλια" μου και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να εχω σωματοποιησει οτι πικρες, κατακαθια, αγχη ειχα στη ζωη μου, σωρειες εξετασεων, παθολογοι, γαντρενετερολογοι, ενδοκρινολογοι, καρδιολογοι, οι εξετασεις καλες ολες, αυτο ομως το οποιο δεν με πειθει με την καμια και πιστευω θα το εχω μονιμα ως φοβια πλεον ειναι με την καρδια, παλιοτερα ειχα πολλες συστολες, και εντονες, με γδουπους στο στερνο και μαζι με πονακι, σημειωτεον ειχα τοτε ανεπαρκεια σε βιταμινη D, την οποια ρυθμισα μετα απο 3- 4 μηνες αγωγης, σκαμπανευασματα κατα καιρους ειχα με τις εκτακτες εννοειται, εχω παει 3 φορες σε καρδιολογους στους οποιους οι υπερηχοι και τα ηλεκτροκαρδιογραφηματα με τελευταια εξεταση πριν κανα τριμηνο, αλλα εδω και εναμησι μηνα παιδια με το που κοπιασω λιγο, ανεβω πχ ανηφορα με ψωνια στα χερια οπως εγινε παρεπιπτωντως πριν λιγο, νιωθω εκτακτη αποτομη, οχι με παυση, απλα εναν εντονο χτυπο μαζι με πονο στο στερνο, και με εχει παει τρεις και μια, σκεφτομαι να παω εκ νεου σε καρδιολογο, δεν ξερω εχω απηυδησει, ειμαι παλι σε περιοδο εν τω μεταξυ με πολλα νευρα, με πιεση μεσα μου, δεν ξερω τι να σκεφτω πια, αυτα τα ολιγα, οποιαδηποτε συμβουλη ή παρομοια κατασταση, θα με ενδιεφερε να διαβασω, ευχαριστω προκαταβολικα τον οποιονδηποτε ή οποιαδηποτε