Καλησπέρα... θα ήθελα λίγη βοήθεια !
Γεια σας!
Πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ, γι αυτό αν κάνω κάτι λάθος σας παρακαλώ διορθώστε με !
Με λένε Γιώργο και είμαι 23 χρόνων ... το τελευταίο τρίμηνο ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για μια κοπέλα, αν και το ιστορικό των σχέσεων μου είναι μικρό , νομίζω ότι η συγκεκριμένη είναι η κατάλληλη για εμένα. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη μου , πολύ σοβαρή , πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη! Έχει τραβήξει κάποια ζόρια με την οικογένεια της , δύσκολη οικονομική κατάσταση , η αδερφή της 25 χρόνων χήρα με παιδί... είναι φοιτήτρια στο οικονομικό από διαφορετική πόλη, κάνει 2 δουλειές και είναι γενικά αρκετά ανεξάρτητη ! Αγαπάει πολύ τα παιδιά και ασχολείται αρκετά μαζί τους... Γνωριζόμαστε έστω και φατσικα 2 με 3 χρόνια λόγω του ότι είναι σερβιτόρα σε ένωση φίλου μου το μαγαζί, αλλά ποτέ δν είχα καταλάβει ότι είναι τέτοιος άνθρωπος παρά μόνο τώρα ένα χρόνο ... όλα ξεκίνησαν μέσω instagram από ένα like που μου έκανε... μετά απαντούσε σε κάποια story μου και ευνόητε ότι ανταπεδιδα και εγώ!! Έτσι ξεκίνησα να της μιλάω και από κοντά στο μαγαζί που δουλεύει με αποτέλεσμα να την γνωρίσω καλύτερα και να βγούμε με κοινή παρέα κάποιες φορές για ποτό... νομίζω επισης ότι όταν ειμαιστε στον ίδιο χώρο με κοιτάει συνέχεια... οι φίλοι μου νομίζουν ότι έχουμε κάνει κάτι με τον τρόπου που κοιτάει και μου μιλάει συνέχεια...αλλά δυστυχως τίποτα!!!Ξέρει πολλά για εμένα και εγώ πολλά για αυτήν λόγω του ότι έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς και ζούμε σε μια μικρή κοινωνία .ξέρω ότι είναι ελεύθερη και είχε περάσει από μια δύσκολη σχεση , και ότι ψάχνει κάτι σίγουρο και σταθερό να συνεχίσει τη ζωή της αλλά μου φάινεται πως φοβάται...παρόλο που είμαστε τόσο κοντά αισθάνομαι ότι είμαστε πολύ μακρυά , δν μπορώ να καταλάβω αν αισθάνεται κάτι αυτή για εμένα ...Επισης της έχω ζητήσει πλάγιος να βγούμε οι δυο μας δηλαδή να πάμε σε ένα σκοπευτήριο ! Που μου έχει πει πως της αρέσει και εγώ πάω κάθε εβδομάδα αλλά την μια φορά την πήρε ο ύπνος και την άλλη μου είπε ότι είχε κάποια δουλειά που δν μπορούσε να αναβάλει εκείνο το απόγευμα ...να την ξαναρώτησω ή όχι ; επίσης ξερω ότι της αρέσουν πολύ οι σοκολατεσ Και της έχω πάρει κάνα δυο φορές δώρο και μου είχε ζητήσει να της βαστάω και μια φορά... Δν ξέρω τη να κάνω! Επίσης με μια κολητη της έχω πολύ καλές σχέσεις και σκέφτομαι να την ρωτήσω αν ενδιαφέρεται για εμένα ; Να το κάνω ή όχι ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοηθεια Και ζήτω συγνώμη αν ήμουν κουραστικός!