Originally Posted by
Macgyver
Μα κι εγω στην ζωη μου δεν εχω συναντησει παρα λιγους ναρκισσους , κυριως γυναικες , μια συγκεκριμενα , αντρα δεν εχω συναντησει ..... νομιζω γινεται μια συγχυση με τους αυταρεσκους , με αυτοπεποιθηση ανθρωπους , εγωκεντρικους , παρτακηδες , με επαρση , με τους ναρκισσους , που ειναι ασθενεια ........ οσο για τις φιλιες , δεν ειχα ποτε φιλο , η φιλη , που οι δρομοι μας δεν παρεξεκλειναν καποια στιγμη , και αυτοι εγκατελειψαν την φιλια μας , η εγω ο ιδιος ξεκοψα απο ' φιλους ' που δεν ειχαν να μου δωσουν τιποτα ....... για μενα δεν υπαρχει αιωνια φιλια , τουλαχιστον με την μεχρι τωρα εμπειρια μου ..... οι φιλιες ειναι δουναι και λαβειν , και δεν εχω καμμια διαθεση να δινω εγω συνεχως ....... η να κανω εγω τον ψυχολογο τους .....
μακαρι νεωτερος ναχα τα μυαλα πουχω τωρα ......... πολλοι το λενε αυτο ......δεν γινεται ομως ....
αμα μεγαλωσεις , προσπαθεις να μην σπαταλας τον πλεον πολυτιμο χρονο σου , με ανθρωπους που δεν το αξιζουν/δεν σου ταιριαζουν ........ προσωπικα δεν ανεχομαι πλεον την βλακεια , η την επαρση , τον ξερολισμο , ειναι χασιμο χρονου , ενω παλια ημουν πιο ανεκτικος ......
εκτος αν η νεα γενια , με την οποια δεν εχω σχεση , ουτε θελω , αφου εχω διαφορετικη νοοτροπια και συνηθειες , ειναι γεματη ναρκισσους , ανδρες/γυναικες , αλλα δεν το νομιζω .....