Φιλος που παρεξηγει τα λόγια μου
Εχω εναν φιλο χρονια..παλια με γούσταρε πολυ σε σημείο παθολογικο ..σταματησα να του μιλώ για να ηρεμήσει κ να ξεκολλήσει για 3 χρόνια..Μετα ξαναμιλησαμε γτ κ γω μπόρεσα να τον διαχειριστω κ ενιωσα έτοιμη.. πλεον μου λεει πως όλα είναι οκ κ με βλέπει σαν αδερφή του..ωραια λοιπόν, κανουμε παρεα αρκετή, εγω δεν νιωθω τίποτα ερωτικό κ ευχομαι ουτε κ αυτός.. Εχω όμως ενα θεμα στην επικοινωνία μαζί του..
Όπως πχ οταν του πω την άποψη μου ενώ την λεω παντα με τακτ αυτος την αλλαζει εντελως κ λεει οτι αλλο εννοω..παράδειγμα..μου λέει:φιληθηκαμε με την ταδε, του λεω τελεια ωραια χαιρομαι πολυ μακαρι να παει καλα κ να ειστε μαζι..να εχεις μια σχεση τι ωραια τι καλα..
Αμέσως επαθε αμόκ κ άρχισε το παραλληρημα "τι αναχρονιστική άποψη είναι αυτή κ τι εννοεις? Ότι περίμενα απο αυτήν να νιώσω καλα? Ότι δεν είμαι ικανός να κάνω σχεση?Ότι με θεωρείτε ολοι σε άσχημο κ άχρηστο λες κ εχω λεπρα?" Κ έγραφε για μισή ώρα ολα αυτα κ εγω του απάντησα ότι δεν εννοούσα φυσικα κατι τετοιο κ οτι παρεξηγήσε τα λόγια μου κ οτι ειχα καλη πρόθεση κ απλα χάρηκα
. Παραυτα συνέχισε το παραλληρημα να γράφει ότι δεν τον εκτιμώ,οτι δεν μου λεει ποτε τα προσωπικά του Κ οτι αν μου δείξει το κιν του θα δω ενα σωρο προτάσεις απο γκόμενες, φυσικα δεν απαντησα σε όλο αυτό κ τον άφησα να λεει..εφοσον είχε βγάλει τα συμπεράσματά του κ δεν ήθελε να καταλάβει τι εννοώ το θεώρησα άχρηστο το να εξηγώ ξανα κ ξανα οτι εγω αυτο το ειπα απο χαρα..
Αυτό γίνεται συχνά.. αλλο παράδειγμα, μου λεει παμε βολτα? Κ στέλνω ναι κ χαρούμενη φατσούλα απο δίπλα και ξεκιναει παλι το παραλληρημα "Ε βεβαια γελας τοσο γελοιος ειμαι, σου λεω να παμε βολτα κ συ γελάς "..
Κ κει φρικαρω κ δεν αντεχω αλλο κ δεν μπορω ...νευριαζω αλα κ πάλι σταματαω να μιλαω..
Υπάρχει κάποια διαταραχη που να ταιριάζει σε όλο αυτο???πλεον σκεφτομαι οτι μπορει να είναι κάτι ψυχιατρικό σοβαρα τωρα..