Originally Posted by
Remedy
ευχόμαστε με επιθυμια, αλλα και απο συνηθεια.
συχνα με προσμονη, αλλα οχι παντα με πιστη.
προσεχετε τι ευχεστε, γιατι μπορει να πραγματοποιηθει.
το λεω παντα, το ειπα και περισυ, αλλα ποτε δεν προσεχω αρκετα.
νομιζω οτι ειμαι προσεκτικη , αλλα παντα κατι μου ξεφευγει.
πριν δυο χρονια, ευχηθηκα υπομονη, γιατι ειμαι ανυπομονη και παρορμητικη και ευεξαπτη. και μου ηρθαν πραγματα που θελαν υπομονη και πολλη υπομονη για να τα διαχειριστω, μαζι με ολα τα καλα που ευχηθηκα, που οντως ηρθαν.
περυσι ευχηθηκα πολλα καλα, οπως υγεια για οσους αγαπω, και μου ηρθαν ολα, ολα ανεξαιρετως, πολλα ταξιδια με τον αγαπημενο μου και χαρες και αγαπη και λεφτα, αλλα εφυγε ενα ατομο που δεν αγαπουσα.. η μηπως το αγαπουσα, αλλα δεν με αγαπουσε; ισως και να αγαπιομασταν με λαθος τροπο. ισως και να μισιομασταν, τελικα. ποιος να ξερει πια...
τι με πειραζαν τα ατομα που δεν αγαπω; τιποτα.. μπορει και να με πειραζαν, αλλα δεν θελησα ποτε το κακο τους. λαθος ευχη...
ξερω, θα σκεφτεστε να παω να κοιταχτω αν νομιζω οτι πεθαινουν ανθρωποι επειδη εγω κανω λαθος ευχες :)
ουτε εγω το πιστευω κατα βαθος, αλλα ελα που πραγματοποιουνται... εδω και χρονια... (μουσικη twilight zone).
ας ευχηθουμε λοιπον και φετος..
ευχομαι καταπληκτικη υγεια για εμενα και ολα τα ατομα που αγαπω, αλλα και για τα ατομα που δεν αγαπω και τοσο, για τα ατομα που αγαπω και δεν με αγαπουν, για τα ατομα που με αγαπουν και δεν τα αγαπω, για τα ατομα, που δεν γνωριζω καν!!!!
αγαπη, χαρα, ερωτα, ειρηνη, ασφαλεια, πολλα χρηματα και καθε ευκολια στην αποκτηση τους...
καθε προσωπικος στοχος αυτοβελτιωσης και επαγγελματικος να πραγματωθει με μεγαλη επιτυχια!!
και λιγη τυχη με διαδικασιες χωρις αναποδιες και πισωγυρισματα σε ολες τις υποθεσεις, ωστε να ευοδωθουν χωρις αγχος.
ηρεμη και χαρουμενη καθημερινοτητα.
καποιο λαθος θα εκανα παλι. θα δειξει του χρονου...