Ποτε περάσατε πραγματικά καλά τελευταία φορά;
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..Τέλος Δεκεμβρίου και η παραμονή Χριστουγέννων πέρασε,τα Χριστούγεννα πέρασαν, έρχεται παραμονή Πρωτοχρονιάς και αναρωτιέμαι...ποτε είναι η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα γιορτές χωρίς άγχος χωρίς φόβο ,ποτε έφαγα μέχρι σκασμου χωρίς να με πιάσει το στομάχι μου από το άγχος μου μήπως το παρακανα,ποτε νιώσατε ελεύθεροι από όλες τις έννοιες που σας εγκλωβίζουν σε μια καθημερινότητα και σας κάνουν να τρέμετε κάθε μέρα που περνάει αλλά και που έρχεται..Ποτε νιώσατε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι,να ζείτε την ζωή χωρίς απλά να υπάρχετε..Σκέφτομαι την δεκαετία που πέρασε και μπαίνουμε σε νέα και λέω ουαου κάποτε περνούσα καλά και αδιαφορουσα για όλα και τώρα με το άγχος που έχω φοβάμαι μεχρι την σκιά μου..γιατί να μην γινόταν όπως πριν..Πραγματικά το παλεύω πολύ σκληρά να βγω από αυτόν τον φαύλο κύκλο που έχω μπει και είναι δύσκολο γιατί εκεί που νομίζεις ότι τα ξεπερασες όλα σου δίνει μια και σε ξαναγυρνάει πίσω..γιατί ο φόβος είναι ύπουλος και σε περιμενει πάντα στην γωνία,ποτε θα είσαι καλά για να σε τρελάνει πάλι..Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για όλους μας ένα παραμύθι χωρίς δράκους και κακες μάγισσες..