Ποτε περάσατε πραγματικά καλά τελευταία φορά;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Ποτε περάσατε πραγματικά καλά τελευταία φορά;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..Τέλος Δεκεμβρίου και η παραμονή Χριστουγέννων πέρασε,τα Χριστούγεννα πέρασαν, έρχεται παραμονή Πρωτοχρονιάς και αναρωτιέμαι...ποτε είναι η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα γιορτές χωρίς άγχος χωρίς φόβο ,ποτε έφαγα μέχρι σκασμου χωρίς να με πιάσει το στομάχι μου από το άγχος μου μήπως το παρακανα,ποτε νιώσατε ελεύθεροι από όλες τις έννοιες που σας εγκλωβίζουν σε μια καθημερινότητα και σας κάνουν να τρέμετε κάθε μέρα που περνάει αλλά και που έρχεται..Ποτε νιώσατε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι,να ζείτε την ζωή χωρίς απλά να υπάρχετε..Σκέφτομαι την δεκαετία που πέρασε και μπαίνουμε σε νέα και λέω ουαου κάποτε περνούσα καλά και αδιαφορουσα για όλα και τώρα με το άγχος που έχω φοβάμαι μεχρι την σκιά μου..γιατί να μην γινόταν όπως πριν..Πραγματικά το παλεύω πολύ σκληρά να βγω από αυτόν τον φαύλο κύκλο που έχω μπει και είναι δύσκολο γιατί εκεί που νομίζεις ότι τα ξεπερασες όλα σου δίνει μια και σε ξαναγυρνάει πίσω..γιατί ο φόβος είναι ύπουλος και σε περιμενει πάντα στην γωνία,ποτε θα είσαι καλά για να σε τρελάνει πάλι..Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για όλους μας ένα παραμύθι χωρίς δράκους και κακες μάγισσες..

Senior Member
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά κι από μένα!

Πραγματικά καλά έχω πολλά χρόνια να περάσω με την έννοια του να νιώθω απόλυτα ξένοιαστη και χωρίς καθόλου άγχος (αν και δεν με επηρεάζει στο φαγητό αλλά σε άλλους τομείς)... Αλλά προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα και σ' αυτό βοηθάει το να κάνω κάποια πράγματα που μπορώ όχι την τελευταία στιγμή, για παράδειγμα έκανα μπάνιο από σήμερα ώστε να μην αγχωθώ για αύριο και να ξεκινήσει η μέρα μου πιο χαλαρά...
    Δεν ξέρω αν σε βοηθάω καθόλου...

Εύχομαι σε όλους η καινούρια χρονιά να είναι με περισσότερη υγεία, ψυχική και σωματική και λιγότερα προβλήματα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλησπέρα, χρόνια πολλά!
    Δεν θυμάμαι καμία φορά που να έχω περάσει καλά τις γιορτές. Γενικά προσπαθώ και είμαι πάντα με την ελπίδα ότι την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα. Εννοώ προσπαθώ να μη με πάρει από κάτω. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα φύγουν από μέσα μου όλα αυτά που με πονάνε και μου υπενθυμίζουν από που πέρασα και τι άντεξα...

Καλή Χρονιά σε όλους με πολύ αγάπη και ειδικά υγεία σε όλους τους τομείς..

Senior Member
    Εγω τελευταία φορα πέρασα καλά το σαββατο..Πριν μεθύσουν τα νούμερα...Ηταν μαγικα και χουχουλιαρικα..Γενικα δεν εχω παράπονο αυτή τη περίοδο περνάω συνέχεια καλα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

george1520
    Guest
    Οι γιορτές για μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Αν θες να δείξεις την αγάπη σου. Αν θες να δώσεις δώρα, αν θες να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους που θες δεν περιμένεις να έρθουν τα Χριστούγεννα.. Δεν ξέρω ποια περίοδο ήταν η πιο ωραία για μένα. Όλες πάνω κάτω ήταν το ίδιο.. Δηλαδή βλέπεις συγγενείς που έχεις να τους δεις τόσους μήνες, κάθεσαι και τρως μαζί τους, σε φιλάνε και μετά κάνεις άλλους τόσους μήνες να τους δεις..
    Ξερω πως για μένα τα χειρότερη πρωτοχρονιά ήταν η φετινή. Που έχασα ένα δικό μου άνθρωπο. Την μάνα που δεν είχα. Αυτές τις μέρες σκέφτομαι μόνο αυτην. Δεν μαρεσει να με αγκαλιάζουν και να με φιλανε. Τα θεωρώ τόσο ψεύτικα. Τα θέλω από συγκεκριμένους ανθρώπους. Και πραγματικά θα ήθελα να κατέβει για ένα λεπτό. ΕΝΑ. Να της πω ότι την αγαπάω και να την πάρω μια αγκαλιά.

Senior Member
    Δεν θα σου πω λόγια συμπαράστασης γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις ότι και να ακούς από τον άλλο δεν καλύπτει το κενό,ούτε σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.Το ότι την αγαπάς το ξέρει και ας μην είναι κοντά σου..Εύχομαι την νέα χρονιά να βρεθούν λόγοι που θα σε κάνουν να χαμογελασεις ξανά και να περάσεις όμορφα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Οι γιορτές για μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Αν θες να δείξεις την αγάπη σου. Αν θες να δώσεις δώρα, αν θες να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους που θες δεν περιμένεις να έρθουν τα Χριστούγεννα.. Δεν ξέρω ποια περίοδο ήταν η πιο ωραία για μένα. Όλες πάνω κάτω ήταν το ίδιο.. Δηλαδή βλέπεις συγγενείς που έχεις να τους δεις τόσους μήνες, κάθεσαι και τρως μαζί τους, σε φιλάνε και μετά κάνεις άλλους τόσους μήνες να τους δεις..
    Ξερω πως για μένα τα χειρότερη πρωτοχρονιά ήταν η φετινή. Που έχασα ένα δικό μου άνθρωπο. Την μάνα που δεν είχα. Αυτές τις μέρες σκέφτομαι μόνο αυτην. Δεν μαρεσει να με αγκαλιάζουν και να με φιλανε. Τα θεωρώ τόσο ψεύτικα. Τα θέλω από συγκεκριμένους ανθρώπους. Και πραγματικά θα ήθελα να κατέβει για ένα λεπτό. ΕΝΑ. Να της πω ότι την αγαπάω και να την πάρω μια αγκαλιά.
    Λυπάμαι για την απώλεια σου..
    Αν την αγάπησες πολύ και την σκέφτεσαι έντονα να ξέρεις ότι την έχεις δίπλα σου

george1520
    Guest
    Δεν το έγραψα για να ακούσω λόγια παρηγοριάς.. Σας ευχαριστώ όμως..

Και δεν είναι εδώ.. Είναι μέσα στον χωμα!!! Και πάω εκεί και μιλάω στο χώμα..

Καλη χρόνια σε όλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν το έγραψα για να ακούσω λόγια παρηγοριάς.. Σας ευχαριστώ όμως..

Και δεν είναι εδώ.. Είναι μέσα στον χωμα!!! Και πάω εκεί και μιλάω στο χώμα..

Καλη χρόνια σε όλους.
    Δεν ήθελα να ακουστούν σαν λόγια παρηγοριάς.
    Νιώσε τυχερός που έζησες αυτή την αγάπη..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Δεν ήθελα να ακουστούν σαν λόγια παρηγοριάς.
    Νιώσε τυχερός που έζησες αυτή την αγάπη..
    Νιώθω άτυχος που την έχασα..

Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο.. Έγινε αυτό με τον γάτο πριν λίγο και δεν είμαι καλά.. Θέλω να τα σπάσω όλα.
    Σε ευχαριστώ όμως.

Junior Member
    Εγώ έχω να νιώσω χαρά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το έχω συνηθίσει πλέον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _depressed View Post
    Εγώ έχω να νιώσω χαρά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το έχω συνηθίσει πλέον.
    Καλημέρα
    Το θέμα είναι να το αλλάξουμε όχι να το συνηθίσουμε..

Junior Member
    Καλημέρα
    Το θέμα είναι να το αλλάξουμε όχι να το συνηθίσουμε..
    Καλημέρα επίσης.
    Συμφωνώ μαζί σας, αλλά πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη δύναμη και θέληση για να γίνει αυτό. Ίσως επειδή δεν υπάρχει, επέρχεται η συνήθεια. Μάλλον σ'αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, προφανώς επειδή έχω κουραστεί.
    Καλές γιορτές εύχομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _depressed View Post
    Καλημέρα επίσης.
    Συμφωνώ μαζί σας, αλλά πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη δύναμη και θέληση για να γίνει αυτό. Ίσως επειδή δεν υπάρχει, επέρχεται η συνήθεια. Μάλλον σ'αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, προφανώς επειδή έχω κουραστεί.
    Καλές γιορτές εύχομαι.
    Όλοι έχουμε κουραστεί κάποια στιγμή αλλά δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι.
    Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;Ξέρεις καλό είναι να μιλήσεις κάπου για όλα αυτά που σε ενοχλούν.

Junior Member
    Όλοι έχουμε κουραστεί κάποια στιγμή αλλά δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι.
    Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;Ξέρεις καλό είναι να μιλήσεις κάπου για όλα αυτά που σε ενοχλούν.
    Όχι μέχρι στιγμής, αλλά το έχω σκεφτεί.

Page 1 of 2 12 LastLast