Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!
Εμφανίστηκε στην επιφάνεια παλιός έρωτας 8 χρόνων πίσω ( δεν είχαμε κάτι απλά υπήρξε το ενδιαφέρον και η εκδήλωση τότε) παντρεμένη με παιδάκι τώρα πια η οποία χωρισμένη από το αρχές του χρόνου. Βρεθήκαμε τυχαία σε μια εκδήλωση και δεν μιλήσαμε παίχτηκαν όμως ματιές. Το βράδυ λαμβάνω αίτημα στο φβ. Ότι με είδε κτλ και να πηγαίναμε να πιναμε καφε κάποια στιγμή και να τα λεγαμε. Πάμε για φαγητό και μου λεει την ιστορία της πόσο άσχημα περνούσε πως χώρισε με τον άντρα της και ζει με άλλη τώρα. Περάσαμε καλά δεν μπορώ να πω. Σιγά σιγά όμως με τον καιρό άρχισε να βγαίνει το ενδιαφέρον καινονερωτας που είχε κρυφτεί τόσα χρόνια και το δείχνω καθημερινά, το θέμα είναι ότι είναι πολυ επιφυλακτικη. Δεν θέλει να βάλει κάποιον στην ζωή της και ειδικά της κόρης της χωρίς να τον εγκρίνει πρώτα. Δεν την κατακρίνω για αυτό καλά σκέφτεται. Το θέμα είναι βγαίνουμε 3-4 μήνες μιλάμε πάμε για φαγητό τα λέμε είδα την μικρή μερικές φορές την συμπάθησα κιόλας και αυτή θέλω να πιστεύω αλλά είναι νωρίς ακομα. Είχε ένα ατύχημα στο δρόμο με κάτι μαλακές που την άρπαξαν αλλά αυτυχως δεν της έκαναν κακό την άφησαν ηρηγορα, της έχει μείνει όμως αυτό το σοκ, είμαι δίπλα της σε αυτό και θέλω να είμαι να τη στηριξω όπως μπορω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθεί και αυτή φυσικά αλλά αυτά περνάνε με τον καιρό. Προς το παρόν δεν θέλει καν να την αγγίζω ούτε εγώ ούτε κανείς. Εκεί που λες μπορούσα να την αγκαλιάσω έστω και λίγο πάει κιαναυτο. Ας ηρεμήσει αυτή πρώτα και όλα θα γίνουν καλά πάλι πιστεύω. Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθούσα να την φιλήσω πάντα απέφυγε και μου έλεγε ο επόμενων νικά. Να δούμε τι θα γίνει και με εμας. Η αλήθεια την θέλω πολύ και να είμαστε μαζί, από την άλλη λόγω εμπειριών έχω μια σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου που λέει ότι απλά με θέλει να ξεπεράσει τα θέματα της και.μετα απλά να μου πει έχω γνωρίσει άλλον και αντίο. Αυτό θα πονέσει.. σκεφτόμουν να κάνω κάνα τρίμηνο υπομονή να μην αλλάξω κάτι να της μιλάω όπως πάντα αλλά από τέλος τριμήνου να αρχίσω να ζητάω και εγώ σαν άνθρωπος από τη μεριά μου. Όχι μόνο να προσφέρω συναισθήματα χωρίς να λαμβάνω κατι.