δεν μπορώ να σταματήσω το xanax.....
όπως γράφω και στον τίτλο περνώ παρα πολλά χρονια το ξανάξ... έχω προσπαθήσει άπειρες φορες να το σταματήσω..... δεν μπορώ να τα καταφέρω.... και όλο αυτό με έχει καταστρέψει... ούτε με σταδιακή διακοπή δεν μπορώ..... ο γιατρός λέει θα κοπεί σιγά σιγά χωρίς άγχος... έχω φτάσει σε σημείο να περνώ κάθε 4-5 ώρες ένα χαπάκι.... και δεν με πιάνει πλέον........
πλέον μου βγάζει όλες της παρενέργειες...... έχω αστάθεια/αδυναμία στην μιση μεριά του σώματος μου... διαφορα περίεργα συμτώματα όπως μουδιάσματα στο κεφάλι.. δυσκολία στην σκέψη... και δυσκολία στο να προφέρω ορισμένες λέξεις... δεν μπορώ να μιλήσω όπως μίλαγα παλιά.... με έχει καταστρέψει το xanax...... ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι μην μου έχει προκαλέσει μόνιμη ζημια στον εγκέφαλο μου...... πραγματικά δεν ξέρω τι μου συμβαίνει....! αλλα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά........ θέλω να νιώσω ξανά ο ευατός μου..... μου πρότειναν να πάρω αντικαταθλιπτικά και σιγά σιγά να κόψω το xanax..... όταν σταθεροποιηθεί η διάθεση μου όπως είπε ο γιατρός....
θα δουλεψει αυτο? θα εκανα τα παντα για να καταφερω να κοψω το xanax.........