Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό που μου συμβαίνει νιώθω να μουδιαζουν τα μάγουλα μου γύρω από το στόμα. Σας έχει τύχει; μπορώ να χαμογελάσω αλλά νιώθω σαν να έχω κάνει μποτοξ
Printable View
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό που μου συμβαίνει νιώθω να μουδιαζουν τα μάγουλα μου γύρω από το στόμα. Σας έχει τύχει; μπορώ να χαμογελάσω αλλά νιώθω σαν να έχω κάνει μποτοξ
Μου εχει τυχει. Δεν εχω εξηγηση
Σωματοποιημένο άγχος ειναι
Παλια ειχε διαρκεσει μηνες. Τωρα διαρκει ωρες και σχετιζεται με καποια φαγητα που τρωω. Αγχος δεν ειναι καθοτι εχω φυσιολογικους παλμους/πιεση, μυικη χαλαροτητα και υπνηλια οταν μου συμβαινει. Το αγχος προκαλει σφιξιμο στους μυε, εξου και οι πονοκεφαλοι τασης.
Αλλεργεια, μπορει . Εχει γυρη και σκονη ψιλη μερες τωρα.
εχω ακριβως το ιδιο εδω και μια εβδομαδα και μου εχει σπασει τα νευρα....... δεν λεει να περασει με τπτ....... πηρα xanax τπτ..... πηρα depon τπτ...... μετα εφτιαξα ενα 2πλο espresso και εκανα ηλεκτρονικο τσιγαρο μπας και ξεχαστω...... παλι τπτ...... φτιαχνω ενα πρασσινο τσαι μετα και καπως ηρεμησα.... χαχαχα
τωρα με επιασε πονος στο ματι... χαχαχα
γενικα δεν παμε καθολου καλα...... εγω βεβαια απο την αλλη οταν νιοθω κατι τετια προσπαθω οσο μπορω να το βλεπω οσο πιο χαλαρα γινεται...!!!!
θετικη ενεργεια.....!!!!! και αραξε....!! :P
Μηπως είναι δερματικο και οφείλεται σε ένταση στο δέρμα;
Κι εγώ το νιώθω καποιες φορες το καλοκαίρι είχα νιώσει και στιγμιαιο μουδιασμα σε όλο το προσωπο και καποιες φορες στιγμιαίο μουδιασμα της γλωσσας, αλλά εγώ οπως όλα δειχνουν έχω πολλαπλο μυελωμα.
Αντώνη, καλησπερα, τελικα αυτο σου ειπε ο γιατρος σημερα;
E? Τι τρίδυμο; Δεν καταλαβαίνω. Πήγαινε στην ενότητα σωματόμορφες που για κάποιο λόγο μεταφέρθηκε το τόπικ μου. Δεν καταλάβα καν αν με ειρωνεύεσαι, αλλά αν με ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να μην κοροιδεύεις άτομα με θέματα υγείας.
Geo12, Όχι δεν διαγνωστηκα ακόμα, μου έχει γράψει περαιτέρω εξετάσεις ο γιατρός, αλλά το υποψιάζεται.
Τρίδυμο νεύρο (νευραλγία τριδύμου) εννοεί Αντώνη. Υποχόνδριος και δεν ξέρεις το Τρίδυμο? Ντροπή και Αίσχος!!!