νοιωθω οτι ο κορωναιος μου κατεστρεψε τη ζωη
γεια σας ειμαι παλιο μελος σχετικα..το 2019 μετα απο καμποσες προβληματικες χρονιες που πραγματικα αλλου παταγα αλλου βρισκομουν και οδηγουμουν σε αδιεξοδα τα οποια ειχαν αρνητικες επιπτωσεις στη ψυχολογια μου,παρουσιαστηκε μια επαγγελματικη ευκαιρια να φυγω σε ενα νησι για μερικους μηνες.διστακτικα την αρπαξα ηταν ενα στοιχημα για εμενα μια και δεν ειχα απομακρυνθει ποτε απο την ιδιατερη πατριδα μου και η ηλικια μου μπορεις να πεις οτι δεν ηταν και η καλυτερη παρολα αυτα πραγματικα παρα τις οποιες δυσκολιες στην αρχη με υομονη και επιμονη τα καταφερα μεχρι τελους και ελαβα μαλιστα και πολλα συγχαρητηρια απο συναδελφους για τον επαγγελματισμο και την συνεπεια μου πραγμα που με γεμισε αισιοδοξια για ενα καλυτερο μελλον αλλα και την εκ νεου ανανεωση της συνεργασιας μας τους επομενους μηνες που γυρησα στην ιδιατερη πατριδα μου η διαφορα μου θες απο τον αερα που ειχα θες απο τις νεες εμπειριες ηταν κατι παραπανω απο εμφανεστατη.και ενω λοιπον μετραγα μερες για την επιστροφη μου στο νησι εσκασε ο κορωναβαιρους και ολα αλλαξαν καταστροφικα με τον ιδιο τροπο που ολα ειχαν αλλαξει προς το καλυτερο.πραγματικα εχω φαει τεραστιο χαστουκι μια και η δουλεια μου για φετος ακυρωθηκε παντελως και φλερταρω με το φασμα της οικονομικης καταστροφης μια και τιποτα αλλο δεν παει καλα και ουτε μπορω να βρω κατι επαγγελματικα κανω διαρκως ασχημες σκεψεις οτι θα μεινω αστεγος μια και δεν εχω δικο μου σπιτι και οτι θα ειμαι μεσα στην ανεχεια απο τη στιγμη που πραγματικα δεν ξερω σιγουρα πως ειναι ουτε το 2021 στον επαγγελματικο τομεα μου γενικα κανω πολυ βαρειες και ασχημες σκρψεις και κουραζω ολη τη μερα το μυαλο μου απο εκει που ημουν μεσα στο κεφι και την αισιοδοξια εχω αρχισει πραγματικα να ανυσηχω φοβερα για το μελλον με ολα αυτα που γινονται και αυτο που με ανυσηχει πολυ ειναι οτι δεν ξερω και τι ελπιδες θα εχω για το μελλον