νοιωθω οτι ο κορωναιος μου κατεστρεψε τη ζωη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

νοιωθω οτι ο κορωναιος μου κατεστρεψε τη ζωη

γεια σας ειμαι παλιο μελος σχετικα..το 2019 μετα απο καμποσες προβληματικες χρονιες που πραγματικα αλλου παταγα αλλου βρισκομουν και οδηγουμουν σε αδιεξοδα τα οποια ειχαν αρνητικες επιπτωσεις στη ψυχολογια μου,παρουσιαστηκε μια επαγγελματικη ευκαιρια να φυγω σε ενα νησι για μερικους μηνες.διστακτικα την αρπαξα ηταν ενα στοιχημα για εμενα μια και δεν ειχα απομακρυνθει ποτε απο την ιδιατερη πατριδα μου και η ηλικια μου μπορεις να πεις οτι δεν ηταν και η καλυτερη παρολα αυτα πραγματικα παρα τις οποιες δυσκολιες στην αρχη με υομονη και επιμονη τα καταφερα μεχρι τελους και ελαβα μαλιστα και πολλα συγχαρητηρια απο συναδελφους για τον επαγγελματισμο και την συνεπεια μου πραγμα που με γεμισε αισιοδοξια για ενα καλυτερο μελλον αλλα και την εκ νεου ανανεωση της συνεργασιας μας τους επομενους μηνες που γυρησα στην ιδιατερη πατριδα μου η διαφορα μου θες απο τον αερα που ειχα θες απο τις νεες εμπειριες ηταν κατι παραπανω απο εμφανεστατη.και ενω λοιπον μετραγα μερες για την επιστροφη μου στο νησι εσκασε ο κορωναβαιρους και ολα αλλαξαν καταστροφικα με τον ιδιο τροπο που ολα ειχαν αλλαξει προς το καλυτερο.πραγματικα εχω φαει τεραστιο χαστουκι μια και η δουλεια μου για φετος ακυρωθηκε παντελως και φλερταρω με το φασμα της οικονομικης καταστροφης μια και τιποτα αλλο δεν παει καλα και ουτε μπορω να βρω κατι επαγγελματικα κανω διαρκως ασχημες σκεψεις οτι θα μεινω αστεγος μια και δεν εχω δικο μου σπιτι και οτι θα ειμαι μεσα στην ανεχεια απο τη στιγμη που πραγματικα δεν ξερω σιγουρα πως ειναι ουτε το 2021 στον επαγγελματικο τομεα μου γενικα κανω πολυ βαρειες και ασχημες σκρψεις και κουραζω ολη τη μερα το μυαλο μου απο εκει που ημουν μεσα στο κεφι και την αισιοδοξια εχω αρχισει πραγματικα να ανυσηχω φοβερα για το μελλον με ολα αυτα που γινονται και αυτο που με ανυσηχει πολυ ειναι οτι δεν ξερω και τι ελπιδες θα εχω για το μελλον

Senior Member
    Κι εγω τα ιδια και επαγγελματικα και προσωπικα. Βλεπω μια ταφοπλακα να κλεινει.

Senior Member
    Καλημέρα.

Όσοι έχουν δουλέψει χρόνια σεζόν ξέρουν ότι δεν υπάρχει ασφάλεια σε αυτά τα επαγγέλματα και είσαι γενικώς στην τσίτα. Μπορεί από χρονιά σε χρονιά κάτι να αλλάξει, από το να αλλάξουν γνώμη τα αφεντικά και να φας άκυρο, μέχρι να πάει ο τουρισμός κατά διαόλου λόγω αστάθμητων παραγόντων (τρομοκρατικές επιθέσεις, εμπόλεμες συρράξεις σε κοντινές χώρες, προσφυγικές κρίσεις, χρεωκοπίες και πολιτική αστάθεια κι ένα σωρό άλλα). Γενικά φέτος στον τουρισμό φάγαμε γερή νίλα αλλά όταν κάτι δεν είναι στο χέρι σου, δεν ωφελεί να κάθεσαι να χτυπιέσαι. Δες τι περνάει από το χέρι σου και σκέψου πιο βραχυπρόθεσμα, μέρα με την ημέρα. Αν ήσουν ταμείο ανεργίας π.χ. δες τι ισχύει με την παράταση του επιδόματος και μέχρι να ρολάρουν λίγο τα πράγματα να δεις αν μπορείς να βρεις κάποια δουλειά εκεί που είσαι, βάλε ένα πρόγραμμα στη μέρα σου για να μην περνάει μόνο με άσχημες σκέψεις.

Senior Member
    σαφως και δεν ηταν στο χερι μου απλα λεω μερικες φορες ποσο ατυχος σταθηκα αλλα και λογω καταστασης ποσο δυσκολα ειναι ολα η ολη φαση ηταν κατι που με ειχε κανει να αισθανθω ομορφα μετα απο πολυ καιρο μια και ειχα καταφερει να ανταπεξελθω σε ενα πολυ απαιτητικο περιβαλλον ενω σαν ανθρωπος ειμαι ιδιατερα ευαισθητος και ερχεται ολο αυτο και με κανει να αισθανομαι τρομερα ανασφαλης αισθανομαι οτι με τρολλαρει το συμπαν οτι μου κανει πλακα τοξερω δεν ειμαι ο μονος αλλα ετσι αισθανομαι γιατι ο καθενας τα δικα του προβληματα κοιταει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    σαφως και δεν ηταν στο χερι μου απλα λεω μερικες φορες ποσο ατυχος σταθηκα αλλα και λογω καταστασης ποσο δυσκολα ειναι ολα η ολη φαση ηταν κατι που με ειχε κανει να αισθανθω ομορφα μετα απο πολυ καιρο μια και ειχα καταφερει να ανταπεξελθω σε ενα πολυ απαιτητικο περιβαλλον ενω σαν ανθρωπος ειμαι ιδιατερα ευαισθητος και ερχεται ολο αυτο και με κανει να αισθανομαι τρομερα ανασφαλης αισθανομαι οτι με τρολλαρει το συμπαν οτι μου κανει πλακα τοξερω δεν ειμαι ο μονος αλλα ετσι αισθανομαι γιατι ο καθενας τα δικα του προβληματα κοιταει
    Σωστο σε βρισκω.

Senior Member
    ορεστη πολυ δυσκολα τα πραγματα μερικες φορες πεφτω για υπνο και ξυπναω μεσα στη δυστυχια γιατι πραγματικα εκανα κατι που μου αρεσε και να πω την αληθεια αν ηταν μια χρονια οκ το θεμα ειναι οτι το μελλον φαινεται ζοφερο πανω στα εργασιακα ζητηματα

Junior Member
    Δεν σε ξέρω αλλά μόλις διάβασα την δημοσίευση σου μου φάνηκε περίεργο που τελικά είμαστε περισσότεροι στην ίδια κατάσταση και εγώ έχασα πρόσφατα την εργασία μου.Πιστεύω ομως είναι μια κακη χρονιά κάπως θα περάσει και θα βγουμε απο αυτό.

Senior Member
    θα χαρω πολυ να εχεις δικιο..εχω δαβασει διαφορα θεματα ανθρωπων εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν διαφορες φοβιες μηπως αρρωστησουν η παιδια που φοβουνται παντελως να ερθουν αντιμετωποι με την κοινωνια ποσο μαλιστα σε μια κοινωνια που προδιαγραφεται πολυ χειροτερη απο πριν τους ευχομαι το καλυτερο. ξερω επισης ανθρωπους με παιδια που και αυτοι χασαν δουλειες και ειναι ακομα χειροτερα τι να πω υγεια και τυχη να χουμε ολοι

Senior Member
    Τι δουλεια εκανες στο νησι;

Senior Member
    στη κρυα κουζινα δουλευα