Originally Posted by
Sonia
Μπούρδες σου λέει ο φίλος σου. Άλλο η κάβλα κι άλλο η σχέση. Ανάμεσα σε αυτές με τον σωματότυπο που γουστάρεις μπορεί κάποιες να σε γουστάρουν κι εσένα σεξουαλικά και μπορεί με κάποιες από αυτές τις κάποιες να ταιρίαζετε και σαν χαρακτήρες και να σε εξιτάρουν στοιχεία της προσωπικότητάς της ή ξέρω κι εγώ τι. Μπορεί επίσης να σου ιντριγκάρει το μυαλό κάτι στον τρόπο και στην επικοινωνία που έχεις με την άλλη ή στον τρόπο που λειτουργεί σεξουαλικά ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς στον σωματότυπο που θεωρείς εσύ ιδανικό.
Σχέση δεν κάνεις αποκλειστικά και μόνο αν τα πας καλά στο κρεββάτι με τον άλλον. Είναι πάρα πολύ βασικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το ίδιο αντίστροφα, σχέση δεν κάνεις με κάποιον που τα βρίσκετε κατά τα άλλα, πληρεί τις προϋποθέσεις που έχεις στο κεφάλι σου για τον ιδανικό σου σύντροφο είτε εμφανισιακά, είτε σε χαρακτήρα, αλλά παρόλα αυτά δεν σου κάνει σεξουαλικά.
Τώρα όλοι κι ακόμα περισσότερο σε νεαρή ηλικία, αρχικά κοιτάμε πολύ κάποιον κοντά στα θέλω μας. Και τα θέλω μας των περισσότερων στα 25 δεν είναι πιστεύω τόσο θεωρητικά και ρομαντικά. Τι να σκέφτεσαι δηλαδή στα 25, ας βρω μία που με ξενερώνει εμφανισιακά, αρκεί να έχει ευαίσθητο ψυχικό κόσμο και να ενδιαφέρεται για την επίδραση του μεταστρουκτουαλισμού στην ιστοριογραφία της τέχνης, να τρέχουμε στα λειβάδια να μαζεύουμε μαργαρίτες και να διαβάζει ο ένας στον άλλο την αγαπημένη του ποίηση; "Να βρω κάποιον/κάποια να γουστάρω να γίνεται το κρεββάτι κόλαση κι αν μας βγει και για κάτι παραπάνω, μακάρι" σκεφτόμαστε.