Results 1 to 15 of 17
Thread: Fat Fetish
-
17-06-2020, 21:48 #1
Fat Fetish
Γεια σας, είμαι 25 και μέχρι και σήμερα κάνω σχέσεις μόνο με πολύ παχουλές κοπέλες. Μου αρέσουν μόνο οι πολύ παχουλές γυναίκες και μόνο με αυτές διεγείρομαι σεξουαλικά. Ο κολλητός μου επιμένει πως αποτελεί ψυχοπαθολιγικο πρόβλημα ή κάτι τέτοιο. Χρειάζεται να επισκεφθώ ψυχολόγο;
Ευχαριστώ για την οποία συμβουλή, γνώμη.
- 17-06-2020, 21:51 #2
Φυσιολογικό είναι, σε πολλούς αρέσουν οι χοντρές!
17-06-2020, 23:52 #3
Ο κολλητός σου πως έβγαλε διάγνωση;
Σε πολλούς αρέσουν οι γεματούλες αλλά σε διαβεβαιώνω πως στις γεματούλες δεν αρέσουν οι αγενης.
18-06-2020, 09:25 #4
Το fetish εμπεριέχει αντικειμενοποίηση. Αν αδυνάτιζε, γιατί έτσι το γούσταρε, ξαφνικά δε θα την ήθελες πια. Κυνηγάς το ένα χαρακτηριστικό, το κόβεις από το όλον, αυτό κάνει τον άλλον ένα κομμάτι που σε βολεύει, πες το όπως θες. Μπορείς να παραγνωρίσεις το άτομο, γιατί δεν το βλέπεις όπως είναι, το σώμα του σου αρέσει με έναν στατικό τρόπο, που δεν αλλάζει ποτέ. Δεν θα σου αρέσει αλλιώς. Όμως τα σώματα δεν είναι στατικά, τα σώματα αλλάζουν όταν το επιθυμούν κι ακόμη από παράγοντες που δεν ελέγχονται, τυχαίους. Μία ασθένεια, που θα έκανε το επιθυμητικό σου να διαφέρει από το ιδεατό σου, που θα έκανε με λίγα λόγια το επιθυμητικό σου να ξεφύγει από τον κλοιό της επιθυμίας σου, θα σου έκανε ξαφνικά αόρατο το σώμα της.
18-06-2020, 11:25 #5
η σεξουαλικη ελξη, γενικα, περιεχει αντικειμενοποιηση του σωματος, ειδικα οταν μιλαμε για ελξη μεταξυ αγνωστων.
αντιστοιχα και καποιος που ελκεται μονο απο αδυνατες κοπελες, επομενως ο "καποιος" ανηκει στην πλειοψηφια, γιατι ακολουθει την προτιμηση που υποδεικνυουν τα προτυπα της εποχης, αν αυτη η κοπελα απο αδυνατη γινει πολυ παχουλη, μπορει να σταματησει να ελκεται και τοτε θα πουμε, δικαιωμα του, γιατι η σεξουαλικη ελξη δεν σηκωνει political correction...αν δεν σου κανει κουκου, δεν σου κανει. πως να το κανουμε;
για καποιον λογο ομως, εκει δεν μιλαμε για ψυχοπαθολογια, γιατι μας φαινεται "νορμαλ" επιθυμια το να θελει μονο αδυνατες και να ξενερωνει αν παχυνουν. ενω ο φιλος του φιλου εδω, τον εχει βγαλει λιγο- πολυ, διεστραμμενο...
18-06-2020, 11:40 #6
Παιδιά θενξ για την ανταπόκριση. Ισχύει ότι αν πχ η κοπέλα μου αδυνατίσει ε δεν θα νιώθω σεξουαλική διέγερση. Ο κολλητός ξεκίνησε σπουδές στην ψυχολογία και μου τονίζει πως επειδή έχω εμμονή δεν θα μπορώ να κάνω ολοκληρωμένη σχέση στο μέλλον ούτε θα μπορώ να δεθω με το άτομο σαν άτομο συνολικά ή να το αγαπήσω πραγματικά. Μέχρι στιγμής δεν είχα προβληματιστεί αλλά μετά την συζήτηση μας το σκέφτομαι συνέχεια και είπα να πάρω δεύτερη γνώμη από εδώ.
18-06-2020, 12:03 #7
Δε μίλησε κανείς για διαστροφή, γιατί για να μιλήσεις για διαστροφή θα πρέπει πρώτα να έχεις μία νόρμα σύμφωνα με την οποία να κρίνεις το μέτρο των πραγμάτων. Το αδύνατο, το παχύ είναι όλα παράγωγα της σύγκρισης και της νόρμας που καθορίζει τα σωστά κορμιά και τα σωστά πρότυπα (σημείωση, μην κοβόμαστε μόνο για το politically correct των σωμάτων, ας το πάμε λιγάκι παραπέρα λέγω λέγω). Ούτε σημαίνει επουδενί ότι δε θα κάνεις μία σχέση, ούτε ότι δε θα κάνεις πολλές ούτε οτιδήποτε. Και ποιος λέει ότι το έτερο σώμα θα θελήσει να γίνει το κούκου του άλλου; Εκτός αν υπάρχουμε για να κάνουμε κούκου στον καθένα. Αλλά ότι υπάρχει fixation, υπάρχει. Πέραν τούτου χρησιμοποιεί ο ένας τον άλλον στο κρεβάτι, έξω από το κρεβάτι, γύρω από το κρεβάτι, κρεμάμενοι από τον πολυέλαιο και τα λοιπά. Ρωτάς το άλλο σώμα αν θέλει να είναι το καβλαντεράκι σου και μόνο; Μπορεί το σώμα να θέλει να μην είναι το καβλαντεράκι σου. Μπορεί να μην θέλει να είναι αυτό που βλέπεις και να νιώθει περισσότερο απ' αυτό και να θέλει να είναι ολάκερο. Να θέλει να αλλάζει, ακόμη κι αν σου τη χαλάει. Βλέπεις το ζήτημα; Υπάρχουν fetishes με ανθρώπους ανάπηρους, ανθρώπους εξαρτημένους από ουσίες. Οκ, no political correctness. Αλλά αν δεν επιτρέπω να είμαι για σένα το φιξάκι σου, δεν το επιτρέπω και δεν πα να χτυπάς τον κόλο σου κάτω στην αιωνιότητα.
18-06-2020, 12:49 #8
Μπούρδες σου λέει ο φίλος σου. Άλλο η κάβλα κι άλλο η σχέση. Ανάμεσα σε αυτές με τον σωματότυπο που γουστάρεις μπορεί κάποιες να σε γουστάρουν κι εσένα σεξουαλικά και μπορεί με κάποιες από αυτές τις κάποιες να ταιρίαζετε και σαν χαρακτήρες και να σε εξιτάρουν στοιχεία της προσωπικότητάς της ή ξέρω κι εγώ τι. Μπορεί επίσης να σου ιντριγκάρει το μυαλό κάτι στον τρόπο και στην επικοινωνία που έχεις με την άλλη ή στον τρόπο που λειτουργεί σεξουαλικά ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς στον σωματότυπο που θεωρείς εσύ ιδανικό.
Σχέση δεν κάνεις αποκλειστικά και μόνο αν τα πας καλά στο κρεββάτι με τον άλλον. Είναι πάρα πολύ βασικό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το ίδιο αντίστροφα, σχέση δεν κάνεις με κάποιον που τα βρίσκετε κατά τα άλλα, πληρεί τις προϋποθέσεις που έχεις στο κεφάλι σου για τον ιδανικό σου σύντροφο είτε εμφανισιακά, είτε σε χαρακτήρα, αλλά παρόλα αυτά δεν σου κάνει σεξουαλικά.
Τώρα όλοι κι ακόμα περισσότερο σε νεαρή ηλικία, αρχικά κοιτάμε πολύ κάποιον κοντά στα θέλω μας. Και τα θέλω μας των περισσότερων στα 25 δεν είναι πιστεύω τόσο θεωρητικά και ρομαντικά. Τι να σκέφτεσαι δηλαδή στα 25, ας βρω μία που με ξενερώνει εμφανισιακά, αρκεί να έχει ευαίσθητο ψυχικό κόσμο και να ενδιαφέρεται για την επίδραση του μεταστρουκτουαλισμού στην ιστοριογραφία της τέχνης, να τρέχουμε στα λειβάδια να μαζεύουμε μαργαρίτες και να διαβάζει ο ένας στον άλλο την αγαπημένη του ποίηση; "Να βρω κάποιον/κάποια να γουστάρω να γίνεται το κρεββάτι κόλαση κι αν μας βγει και για κάτι παραπάνω, μακάρι" σκεφτόμαστε.
18-06-2020, 13:18 #9
πως δεν μιλησε κανεις; ο κολλητος του το θεωρησε διαστροφη.
δεν διαβασες το θεμα μαλλον.
δεν συζηταμε αν το αλλο σωμα θελει να γινει τι θελει να γινει κι αν συμμετεχει στην φαντασιωση και την επιθυμια του αλλου. την δικη του επιθυμια συζηταμε, ασχετως ανταποκρισης του αλλου.. εκεινου του κανει κουκου με ο,τι του αρεσει, το αν θα ανταποκριθει το "ο,τι" η αν του αρεσει να γινει αντικειμενο του ποθου του, δεν αφορα την συζητηση, νομιζω.
18-06-2020, 16:59 #10
Και ποιος ακριβώς ορίζει τι αφορά τη συζήτηση; Δεν είμαι εγώ που αποφασίζω για το τι με αφορά και θέλω να μιλήσω; Ή ο καθηγητής στο σχολείο που μας έγραφε στην έκθεση, μείνετε στο θέμα, μείνετε στο θέμα; Το θέμα είναι αυτό που με αφορά. κούκου, there is no spoon.
19-06-2020, 08:55 #11
ΑΚΡΙΒΩΣ ο καθενας μας οριζει τι αφορα την συζητηση. εγω λεω τι νομιζω οτι αφορα. εσυ μπορει να λες το αντιθετο. δικαιωμα σου κι εσενα, αλλα κι εμενα.
φυσικα και μπορεις να μιλας για ο,τι νομιζεις οτι αφορα την συζητηση (οχι ο,τι αφορα εσενα. εσενα μπορει να σε αφορα και η τρυπα του οζοντος, αλλα δεν αφορα το συγκεκριμενο θρεντ).
και για να μιλησω επι του συγκεκριμενου, ο ανθρωπος εδω μας ρωταει αν ειναι διαστροφη/ψυχοπαθολογια το οτι τον εξιταρουν οι παχουλες, δεν μας ρωταει αν εχει η δεν εχει αποδοχη απο αυτες.
19-06-2020, 16:40 #12Miliva21GuestΑυτό ενδεχομένως στο είπε ο φίλος σου για τον εξής λόγο...
Όταν κοιτάς στις γυναίκες που σκοπεύεις να σχετιστείς ...μόνο το σώμα τους... τότε βάζεις τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα (χαρακτήρας,επικοινωνία κτλ)
Όπως σου είπαν το βάρος δεν είναι κάτι στατικό....αλλάζει. Εάν η παχουλοκομψη κοπέλα σου κάνει διαιτα θέλοντας να χάσει βάρος εσύ λογικα δεν θα τη θες και θα τη χωρίσεις.... αυτο σημαίνει ότι δεν έχεις ουσιαστικό δέσιμο μαζί της ...ως άνθρωπος,προσωπικότητα κτλ.....
Όπως αντίστοιχα και με κάποιον που έχει εμμονή με τις πολύ αδύνατες και πχ χωρίζει τη κοπέλα του για να τα φτιάξει με μια άλλη πιο αδύνατη ........
Είναι ρηχότητα.....δεν δενεσαι με τον άνθρωπο...βλέπεις τη γυναικα ως αντικείμενο και σε ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο να ικανοποιήσεις το προσωπικό σου γούστο....
Δηλαδή αν έμενα μου αρέσουν οι ξανθοι και τα φτιάξω με έναν.... και μετά τα βάψει σκούρα τα μαλλιά του και του πω...αααα κοίτα να δεις τελείωσε η σχέση μας δεν μου αρέσεις πλέον.....τοτε αυτό σημαίνει ότι δεν αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο ουσιαστικά....απλα έχω ένα πρότυπο στο μυαλό μου .και προσπαθώ να ευχαριστηθώ χωρίς να με ενδιαφέρει ο άλλος ανθρώπος ως σύνολο...
Εγώ διαφωνώ για το ότι οι σχέσεις στηρίζονται στην αντικειμενοποιηση.....και βασικά όσοι όντως τις αντικειμενοποιουν τις σχέσεις του θα πρέπει να αρχίσουν να προβληματίζονται για το είδος της σχέσης που κάνουν.......αν είναι ποιοτικές η οτιδήποτε...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά ο φίλος σου έχει εν μέρει δίκιο....
Αλλά εσείς οι άντρες είστε και πιο οπτικοί τύποι να τα λέμε και αυτά
19-06-2020, 16:45 #13Miliva21GuestΔεν νομίζω ότι αξίζει να γενικευουμε για το τι θέλει αυτή η ηλικία και για το αν το βλέπει ρομαντικά η οχι........κάθε ανθρώπος είναι διαφορετικός
Διαφωνώ γιατί στη σχέση υπάρχει και η "καυλα" ...ελξη ή όπως αλλιώς θες πεστο..δλδ αν ο αλλος δεν σε ελκύει ερωτικά γιατί να κάνεις σχέση μαζί του.....για να πίνετε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι;;;
Άρα θα πρέπει να υπάρχει έλξη....εδω όμως ο φίλος λέει πως αν η άλλη δεν είναι χοντρή εκείνος δεεεεεν...........αρα δεν συνδέεται εγκεφαλικά Αλλά μόνο οπτικά με τη σύντροφό του ...
Αν συνδεόταν εγκεφαλικα τότε θα λειτουργούσε με οποιαδήποτε γυναίκα που θα ήταν σύντροφος του επδ έχει μια συνολική έλξη για αυτήν που δεν περιορίζεται μόνο στην εικόνα της.......
Δεν νομίζω πως είναι θέμα ηλικιακο όσο θέμα ανθρώπου.......
20-06-2020, 14:08 #14
ποιος ειπε οτι οι σχεσεις στηριζονται στην αντικειμενικοποιηση;
αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα εγω, δεν ειπα "οι σχεσεις". ειπα "η σεξουαλικη ελξη".
η σεξουαλικη ελξη (οχι το σεξ, αλλα η ελξη), ειναι ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την σχεση.
ειναι σχεδον με την οπτικη επαφη. κι ε κει, πως να το κανουμε, η βαση ειναι το γουστο του καθενος και οχι το περιεχομενο αυτου που κοιταμε. αυτο δεν σημαινει οτι θα προχωρησεις την γνωριμια (ποσω δε μαλλον να κανεις και σχεση) , αν δεν σου καλυπτεται τπτ αλλο εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση.. ουτε και το να κανεις σεξ, σημαινει οτι θα κανεις και σχεση. και τοσ εξ, επιφανειακο κριτηριο ειναι για να κανεις μια σχεση. χρειαζονται και αλλα περα απο την εμφανιση και το σεξ για να συμπορευθεις με τον αλλον.
οσο γι αυτο που λες για τον φιλο του, θα συμφωνουσα μαζι σου, σε περιπτωση που του ελεγε τα ιδια κι αν τον εξιταριζαν μονο οι λεπτες κοπελες.
αλλα παω στοιχημα οτι τοτε δεν θα του μιλουσε ουτε για αντικειμενικοποιηση, ουτε για ψυχοπαθολογια... απλα προσπαθει να ιατρικοποιησει ενα γουστο περα απο αυτο την πλειοψηφιας, γιατι τον ενοχλει.
21-06-2020, 11:17 #15