Γεια σας και παλι τι κάνετε; ελπίζω να είστε καλά.
Λοιπόν θέλω να μιλήσω για μια περιπτωση δικιά μου που δεν την έχω ξανά αναφέρει εδώ. Πείτε με τρελή, πειτε μου ότι δεν ξέρω τι θέλω πειτε μου οοοοτι θέλετε. Είμαι αρραβωνιασμένη 2 χρόνια, έχω κάνει και προηγουμενες σχέσεις έχω περασει όμορφα γενικά, φλέρταρα, είχα κατακτήσεις κτλπ. Δεν έχω απατήσει τον αρραβωνιαστικο μου και ουτε προκειται να το κάνω δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Το προβλημα μου είναι ότι μου αρέσει βασικά λατρευω να παιζω με τα μάτια. Μου αρέσει υπερβολικά το παιχνιδι αυτό! Είτε είναι κάποιος όμορφος φίλος του η ξενος στη παρεα και είναι του γουστου μου και μου ρίξει κανα 2 ματιές από αυτές που δεν είναι αθώες μετά αρχίζω και τον καρφώνω έντονα του ρίχνω ματιές με προσοχη πάντα μην με καταλάβει κανείς! Μου αρέσει να τους κάνω να με θέλουν η και να με ερωτευτούν! Είμαι πολυ εμφανισημη και φαντάσου και φίλοι του κολλητοί μου την έχουν πεσει στα ίσα. Τέλος παντων έχω κάνει πολλους φίλους του η οικογενειακούς φίλους να φτάσουν να με ερωτευτούν χωρίς να κάνω τίποτα μόνο με τις ματιές μου και αυτό με ευχαριστεί αφάνταστα! Νιώθω λες και τους κομανταρω μόνο με τα μάτια μου. Μετά αμα το βαρεθώ το παιχνίδι αυτό με τον έναν παω στον επομενο και παει λέγοντας. Αυτές τις μέρες όμως έχω παθει τρέλα με έναν φίλο του θείου του αραβωνιαστικου μου!! Βασικά εχω παθει εμμονή μαζι του! Δεν τον γνώρισα προσφατα είχε κάτσει πολλες φορες στην παρεα μας μα δεν μου είχε τραβήξει το ενδιαφερον, εκείνος τότε με κοιτουσε επίμονα αλλά εμένα δεν μου είχε κάνει το κλικ για να συνεχίσω το αγαπημένο μου παιχνιδι. Είχε χαθεί για λίγο καιρό δεν ερχόταν γιατί δουλευει μακριά. Την προηγουμενη εβδομάδα ήρθε 3 φορές μόνο, την τελευταία μέρα τον κοίταζα και τα μάτια μου ελαμπαν σαν έρωτας με την πρωτη ματιά, και μετά άρχισε να έρχεται καθημερινά και τον περιμενω κάθε μέρα πως και πως κοιτάζω συνεχώς το ρολοι μέχρι να παει η ώρα που έρχεται αυτές τις μέρες. Μόλις τον βλέπω η καρδιά μου χτυπάει σαν τρεληηη , αφου έρχεται στο σπίτι του θειου του αρραββωνιαστικου μου και κάθομαι εκεί όλη μέρα μέχρι να έρθει και δεν πηγαινω πουθενά κάθομαι και τον περιμενω σαν το σκυλο που περιμενει το αφεντικό του. Κάνω και σχέδια με το μυαλό μου τι να κάνω παραπανω για να του δείξω ότι με τρελάνει! Μόλις έρχεται και καταλαβαίνω ότι θα φυγει φευγω παω κρύβομαι από κάτω στο στενό για τον πετυχω δήθεν τυχαία στις σκάλες! Την μια φορά τον πετυχα και παραλιγω να φιληθουμε κιόλας με τη φορά που είχα πάρει για να τον προλαβω, και έμεινε ακίνητος και με κοιτουσε μέσα στα μάτια. Εχτες μόλις κατάλαβα ότι φευγει κατεβηκα γρηγορα κατεβασα και το σκυλί μου από το. Σπίτι και το χαϊδευα για να μη καρφωθώ ότι κατεβηκα για αυτόν και κατεβηκε με κοιταζε μέσα στα μάτια και μου είπε με μια φωνή σαν να ήθελε να μου πει κάτι που δεν μπορεί και απλα μου Είπε Καλό μεσημέρι. Και μετά πηγε να με πατησει μετά πάτησε το σκυλομετα σκόνταψε.